Hur man bär wrap sjal tröja

Idag vill jag prata om hur man stylar wrap-scarf-tröjan, vilket kan få dig att se väldigt mysig och luftig ut samtidigt. Jag anser att det är en specialversion av koftan. Precis som en kofta kan du lägga den över nästan alla kläder och förvänta dig att den ser bra ut för det mesta. Det är något som är lätt att utforma och ta bort. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för wrap-scarf-tröja för dig. Låt oss nu dyka in.

Grå omslagströja med vit chiffongblus och jeans


källa

Till att börja med den här listan över mysiga och attraktiva outfitidéer, låt mig först visa dig en affärsavslappnad outfit som kan få dig att se chic och mysig ut. För att slutföra denna outfit kan du bära en grå tröja med sjal över en vit knapplös chiffongblus. Använd dem med marina skinny jeans och svarta läder knähöga stövlar för att komplettera utseendet.

Svart halsdukströja med ljusrosa topp och filthatt

svart sjalströja med ljusrosa topp och filthatt
källa

Låt oss nu titta på hur du kan se mer konstnärlig ut. För att göra detta måste du lägga till en svart filthatt i blandningen för att ge den konstnärliga touchen. För resten av kläderna kan du bära en svart wrap-halsdukströja över en ljusrosa tröja. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans och bruna läderstövlar.

Svart kabelstickad halsdukströja med vitt linne V-ringad t-shirt och rippade jeans

svart kabelstickad halsdukströja med vit linne T-shirt med V-ringning och rippade jeans
källa

Detta är en svart halsdukströja som också ser ut som en kofta. Det spelar ingen roll hur du kategoriserar det, så länge det ser bra ut. Du kan para ihop den med en vit linne V-ringad t-shirt och blå raka jeans. Använd svarta läderstövlar för att göra det coola utseendet.

Grå omslagströja med vit långärmad T-shirt och mörka skinny jeans

grå omslagströja med vit långärmad T-shirt och mörka skinny jeans
källa

För att forma detta luftiga och mysiga utseende kan du bära en vit långärmad t-shirt och lägga en grå omslagströja över den för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans för att se mörk och tunn ut. Använd ett par svarta mockasko stövlar för att skorna ska se feminina och snygga ut.

Grå halsdukströja med ljusblå skjorta med krage och svartbelagda skinny jeans

grå halsdukströja med ljusblå krage och svartbelagda skinny jeans
källa

För att forma denna snygga casual casual outfit kan du bära en ljusblå knappskjorta och en grå wrap runt halsdukströja. Som du kan se är det ibland en bra idé att bära en halsdukströja istället för en kavaj för att se mer tillmötesgående ut. Kombinera med svarta vaxade smala jeans och ankelstövlar med kamelhäl för att komplettera outfit.

Grå och svart halsdukströja med sicksack och skinny jeans

grå och svart omlott halsdukströja med sicksacktryck och smala jeans
källa

Detta är en ganska ungdomlig och jordnära outfit som är perfekt för att träffa vänner. Bär en svartvit randig långärmad tröja för toppen och toppa den med en grå och svart halsduk med sicksackmönster. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskor.

Vit tröja med grön halsduk och grå lårstövlar

vit tröja med grön halsduk och grå överknee stövlar
källa

Detta är en mycket uppfriskande och attraktiv lagerlagring som du kan bära både som en street outfit och en business casual outfit. Bär en vit suddig tröja med en grön stickad halsduk på toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett par grå mockaskor med hög lår för att se super chic ut.

Omslagströja i brunt och marinblått med diskett hatt och smala jeans

Omslagströja i brun och marinblå med floppy hatt och smala jeans
källa

Det här är en väldigt unik och vacker outfit som jag skulle tänka mig att skulle vara väldigt kul att ha på sig på semester. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en brun och marinblå rutig omslagströja över en vit tjock turtleneck. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ankelstövlar i kamelmocka. Lägg till en brun floppy hatt för att ge en konstnärlig touch till utseendet.

Grå kofta med lång stickad och svart tröja och tofflor

grå longline kofta med svart tröja och tofflor
källa

Detta är en väldigt enkel och luftig outfit som är perfekt för både arbete och avslappnade hangouts. Du kan bära en svart tröja med svarta vaxade skinny jeans. Bär en grå longline-tröja över den. Bär ett par svarta läderskor för skorna för att göra det coola utseendet.

Vit stickad tröja med höga stövlar

vit kabelstickad tröja med overknee stövlar
källa

Att se uppfriskande och vackert ut med att använda den vita och grå färgkombinationen är en mycket bra idé. Till exempel kan du bära en vit omslagsduk över en grå tröja. Kombinera dem med vita skinny jeans. Använd skorna ett par grå lårhöga mockaskor för att se snygga och mysiga ut samtidigt.

Vit fransad wrap-halsduk med en rodnande rosa chiffongklänning

vit fransad halsduk med en rodnande rosa chiffongklänning
källa

Detta är en väldigt ladylike outfit som får dig att se naturlig och vacker ut på en cocktailparty. Använd en röd midiklänning med chiffong i rakt snitt som klädselns kärna. Lägg i en vit sjal med några snygga fransdetaljer. Använd ett par vita klackar med öppna tår för att skorna ska se extra uppfriskande ut.

Rutig omslagströja med bälte och mörkblå jeans

Rutig omslagströja med bälte och mörkblå jeans
källa

Här är en mycket snygg och unik outfit som kan bäras som en affärs casual outfit. Bär en svart mock neck tröja för toppen och lägg sedan på den med en röd och svart bältesduk. Bär dem med mörkblå skinny jeans och svarta mockasko stövlar för att se extra smala och attraktiva ut.

Vit sidenomslagströja med svart skiftklänning

vit sidentröja med svart skiftklänning
källa

För att uppnå detta minimalistiska och attraktiva cocktailparty-utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart mini-skiftklänning och lägga en halvtransparent vit silkeslinda över den. Använd den med ett par svarta klackar med öppen tå för ett rent, elegant utseende.

Hoppas att du gillade de idéer som jag presenterade just för dig. De verkar lite skalbara i början, men du kommer snabbt att upptäcka att det inte är så svårt att ta bort dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*