Hur man bär Wingtip Oxfords

Hur man bär Wingtip Oxfords

Om du vill se snygg och unisex då och då för att ha kul och uttrycka den mer nervösa sidan i dig, kanske du har använt en hel del oxfordskor nu. Idag ska jag prata om en mycket specifik typ av oxfordsko, nämligen oxfords på vingtoppen, som kan ses som den smala versionen av vanliga oxfordskor. De är inte så svåra att utforma. Du ser bäst ut när du håller din outfit enkel och ren. För att göra styling ännu enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för Oxford-outfit för wingtip för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart kavaj med vit blus med scoop-halsringning och bruna oxfords med vingtopp


källa

För att starta den här listan över fantastiska och lite kantiga outfitidéer, låt mig börja med en enkel svartvit affärsavslappnad outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha en vit linneblus med scoop-hals och en svart slim fit-blazer ovanpå. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd skorna ett par bruna oxfords i vingtoppen i läder för att göra utseendet mer.

Svart midi veckad läderklänning med en rund halsringning och guld oxfords med vingtopp

svart midi veckad läderklänning med besättningsstrumpor och guldfärgade oxfords
källa

Här är en annan mycket snygg och minimalistisk outfit som du kanske vill ha på dig, oavsett om du jobbar eller träffar vänner. För att uppnå detta utseende, använd en svart kortärmad passform och en utsvängd midiklänningklänning som kärnan i outfit. Koppla ihop den med ett par guldfärgade oxford wingtip oxfords för att komplettera outfit i stil.

Ljusrosa kavaj med ljusblå skinny jeans och rodnande wingtip oxfords

Ljusrosa kavaj med ljusblå skinny jeans och rodnande wingtip oxfords
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå denna attraktiva outfit. Bär en svart t-shirt med en ljusrosa kavaj ovanpå. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans för att se smal och uppfriskande ut samtidigt. För skorna, använd ett par ljusrosa mocka vingtopp oxfords för att göra utseendet komplett.

Mörkblå skinny jeans med oxfords med vingspets i brunt läder

Mörkblå skinny jeans med bruna lädervingtip oxfords
källa

För att hålla sakerna riktigt enkla och rena är det en bra idé att para ihop oxfordskor med mörka skinny jeans. Du kan till exempel ha på dig mörkblå skinny jeans med ett par bruna lädervingtips oxfords. Bär en vit t-shirt med en rodnande denimjacka för toppen för att se snygg och ungdomlig ut.

Ljusrosa linneskjorta med beskurna blommiga leggings och silvervingtips oxfords

Ljusrosa linneskjorta med beskurna blommiga leggings och silvervingtips oxfords
källa

Det här är en ganska färgstark och attraktiv outfit som du kanske vill prova. Bär en ljusrosa knapp med skjorta på toppen. Kombinera den med svarta blommiga leggings. För skorna, använd ett par silvermetallvinge oxfords för att komplettera outfit med en blank och snygg touch.

Kortärmad denimklänning med blått bälte och svarta vingtoppskor

Kortärmad denimklänning med blått bälte och svarta vingtoppskor
källa

För att se mysigt och vackert ut på jobbet, här är en outfit att bära. Bär bara en kortärmad miniklänning med ett blå denimbälte som fokus för din outfit. Koppla ihop det med ett par svarta oxfords på vingtoppen för att se unika ut. Slutligen lägg till en stor svart läderkopplingsväska för att komplettera utseendet.

Vit tröja med ljusrosa veckad midiklänning och oxfords

vit tröja med ljusrosa veckad midiklänning och oxfords
källa

Det här är en väldigt luftig och uppfriskande outfit som är perfekt för dejting. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit tröja med en ljusrosa veckad kjol. Kombinera dem med ett par vita och svarta oxfords med vingtips. Vik upp det coola utseendet med en lång grå halsduk.

Vit passform och flare spets miniklänning med vingspetsskor

vit miniklänning med spetsiga och utsvängda spetsar och vingspetsskor
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna enkla och uppfriskande outfit. Bär en vit, halvskinn långärmad passform och en utsvängd miniklänning som fokus för din outfit. Kombinera den vackra klänningen med ett par vita oxfords med vingtips. Denna helt vita outfit är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden.

Svarta leggings med matchande vingspetsskor

svarta leggings med matchande vingspetsskor med nitar
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå detta supercoola utseende. Använd en långärmad skjorta med svarta knappar på toppen. Kombinera den med svarta läder leggings för att se smal, lång och kantig ut. För skorna kan du bära ett par svarta läder oxfordskor med vingtopp i läder för att komplettera outfit på ett unikt och attraktivt sätt.

Svarta läderskor med midi shift-klänning

svarta läderskor med midi shift-klänning
källa

Detta är en absolut minimal outfit som du kanske vill prova. Bär bara en svart midi-tankskiftklänning som kärnan i din outfit. Kombinera det med ett par glänsande svarta läderskor oxford skor. Om du vill se ännu mer elegant och elegant ut, kan du lägga till en svart läderkoppling till mixen.

Vita vingtipps oxfords med slim fit jeans i elfenben

vita oxfords med vingtopp och smal passform i elfenbensmansjeans
källa

Här är en mycket uppfriskande och snygg outfit som du enkelt kan ta av och se väldigt annorlunda ut än resten av publiken på ett bra sätt. Koppla bara ihop ett par vita oxfords med vingspetsar med en elfenbensfärgad slim fit-jeans med manschetter. Bär en vit linne pojkvänskjorta för att komplettera utseendet.

Mörka skinny jeans med muddar och svarta vingtoppskor

mörka skinny jeans med muddar och svarta vingtoppskor
källa

Detta är en härlig unisex-outfit som är kul då och då. Till toppen kan du bära en vit slim fit-skjorta och en svart kavaj. Koppla ihop dem med svarta muddade jeans. För skorna, ha ett par svarta vingtoppskor för att slutföra klädseln i stil.

Grå tröja med läderjackor och metalliska vingtoppskor

grå tröja med läderjackor och metalliska vingtoppskor
källa

Bär en vit skjorta med en grå tröja överst för att se snygg och mysig ut samtidigt. Kombinera dem med en svart skinnläder. Använd svarta lädertrimmade oxfords med vingspetsar för att göra utseendet komplett.

Hoppas du gillade Wingtip Oxfords outfitidéer som jag just delade. Prova dem och se väldigt snygga och annorlunda ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*