Hur man bär Wedge Sneakers

Hur man bär Wedge Sneakers

Om du gillar dessa snygga klackar men tycker att de är lite för mörka eller för seriösa för att kunna kombineras med din speciella outfit som du har på dig. Oroa dig inte. Jag kan föreslå ett mycket trevligt alternativ. Varför provar vi inte kilskor i stället? De kan faktiskt ses som en nedtonad version av stövlar med fotkängor. En väldigt enkel outfit som består av en fin jacka, skinny jeans och ett par kilskor som gör att du redan ser väldigt avslappnad och snygg ut. För att lära dig mer om hur du utformar dem, låt oss utforska några av de bästa idéerna för wed-sneakeroutfit jag har samlat ihop. Låt oss nu dyka in.

Svart jeansjacka med vit tunikatopp och kilskor

svart jeansjacka med vit tunikatopp och kilskor
källa

Av någon anledning verkar det fungera riktigt bra att ha kilskor som en del av ett lager, snyggt utseende. Låt oss titta på en outfit byggd runt en jeansjacka för att få denna idé från marken. Använd en vit tunikatopp med en svart jeansjacka. Kombinera dem med en svart stickad halsduk, svarta leggings och ett par svarta kilskor för att se smala och ungdomliga ut.

Svart moto läderjacka med grå tunika-t-shirt och kilskor


källa

Du kan definitivt bära ett par kilskor som en del av din affärs casual outfit. Välj bara ett par som liknar ett par fotkängor. I detalj kan du bära en svart bikerjacka med en grå tunika. Kombinera dem med svarta supermagera jeans och svarta kilskor.

Vit tröja med blommönster, svart läder damask och kilskor

vit tröja med blommönster med svart läder damask och kil sneakers
källa

Här är en annan mycket attraktiv affärsavslappnad look. Den här gången är det en snygg svartvit outfit. Till toppen kan du bära en vit och röd blommig stickad tröja. Kombinera den med skinniga byxor i svart läder. Bär ett par svarta kilskor för att se stora och naturliga ut.

Grå ärmlös topp med tryckt minikjol och strumpor

grå ärmlös topp med tribal tryckt minikjol och strumpor
källa

För att forma denna stamstil och konstnärliga utseende kan du börja med att ha en grå ärmlös topp. För resten av utseendet kan du bära en marinblå, grå och vit tribal tryckt bodycon-minikjol, svarta strumpor och ett par svarta högkvaliga sneakers för att komplettera det här damaktiga och attraktiva utseendet.

Camo windbreaker med mini-jeansshorts och svarta kilskor

Camo windbreaker med mini-jeansshorts och black path-sneakers
källa

För dig som inte har en mycket strikt klädkod, här är en elegant casual outfit som du kanske vill ha på jobbet. Som topp kan du bära en vit skjorta med knappar och blå jeansshorts. Lägg en lite överdimensionerad kamouflage vindjacka över den. Bär ett par svarta kilskor för att skorna ska se avslappnade och smala ut. Glöm inte den snygga svarta läderkopplingen.

Svart halvärmad tröja och vita och rosa tryckta byxor med en avslappnad passform

svart tröja med halva ärmar och vita och rosa tryckta byxor med en avslappnad passform
källa

Istället för att ha på sig jeans använder denna outfit blommiga tryckbyxor för att göra outfit mer lätt och uppfriskande. För att slutföra denna outfit, överväga att bära en svart tröja med halv ärm och rodna och vita tryckta byxor med en avslappnad passform. Komplettera utseendet med ett par svarta och vita höga sneakers.

Lime grön och svart tryckt stickad tröja med grå leggings och kilskor

Stickad tröja i limegrön och svart med grå leggings och kilskor
källa

Här är en ganska kreativt designad outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. För att forma detta utseende kan du helt enkelt bära en ljusgrön och svart tryckt tjock stickad tröja med grå leggings. Koppla ihop dem med svarta höga kilskor för att se snygga och rena ut.

Svart skinnjacka med randig t-shirt och minikjol

svart skinnjacka med randig t-shirt och minikjol
källa

Här är en väldigt attraktiv och snygg lagerdräkt som har ett damliknande element. För toppen bör du ha en svartvit randig långärmad t-shirt med en svart skinnjacka för att börja skiktningen. Team dem med en svart minikjol och svarta strumpor. Bär ett par rodnande rosa högkvalitetsskor för att se mer ladylike ut.

Grå t-shirt med blå tryckt halsduk och jeans med smal passform

grå t-shirt med blå tryckt halsduk och jeans med smal passform
källa

Här är en avslappnad outfit som använder en unik halsduk för att krydda det genomsnittliga utseendet. I detalj kan du bära en grå t-shirt med en himmelsblå tryckt halsduk för toppen. Koppla ihop dem med grå slim fit-jeans och svarta kilskor för att se enkla och rena ut.

Svart kavaj med grå t-shirt och höga sneakers

svart kavaj med grå t-shirt och höga sneakers
källa

För att uppnå ett snyggt och mjukt utseende som du kan bära till jobbet, här är en bra idé för dig. Bär en grå t-shirt med en svart kavaj och en leopardmönstrad halsduk för toppen. Bär dem med grå skinny jeans och svarta kilskor för ett platt, snyggt utseende.

Ljusgrön kofta med vida ärmar, smala jeans och rodnande kilskor

Ljusgrön kofta med vida ärmar, smala jeans och rodnande kilskor
källa

För att se mer uppfriskande ut kan du prova denna outfit som använder en mycket fin och attraktiv färgkombination. Bär en vit topp med en ljusgrön kofta på toppen. Kombinera dem med svarta jeans med smal passform och ett par rodnande rosa högkvaliga sneakers för ett mysigt utseende.

Blå jeansjacka med vit tryckt t-shirt och grå kil sneakers

blå jeansjacka med vit tryckt t-shirt och grå kil sneakers
källa

Här är ett enkelt litet trick som du kan använda för att skapa en lagrad outfit som får dig att se lång och smal ut. Du kan bära en vit tryckt t-shirt med en kort och tätt passande blå jeansjacka för att visuellt flytta midjan uppåt. Kombinera dessa bitar med en rosa halsduk och svarta skinny jeans. Bär grå hög-kil kil sneakers för en avslappnad men ändå elegant finish.

Brun lädercykeljacka med vit tunikatopp och grå jeans

brun läderbikerjacka med vit tunikatopp och grå jeans
källa

För att se snygg och elegant ut kan du bära en brun skinnjacka över en vit tunikatopp. Bär dem med grå slim fit-jeans och svarta höga sneakers för ett rent och enkelt utseende.

Hoppas att du gillade de idéer för kilskor som jag nämnde i listan ovan. De är väldigt bra på att få dig att se längre ut utan att se för formell ut som höga klackar eller fotkängor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*