Hur man bär vita spetsshorts

Hur man bär vita spetsshorts

Den vita spetsen är en vacker bit som kan ge en elegant och feminin touch till din outfit. Om du inte stylar det ordentligt kan det få dig att se ut som om du visar upp dina underkläder. När det gäller den vita spetsen är det en tunn linje som ser mellan snygg och besvärlig ut. Med detta i åtanke har jag sammanställt en lista över hur man bär vita spetsshorts på ett vackert sätt. Låt oss nu titta på dessa fantastiska outfitidéer.

Svart kort t-shirt med vita spetsshorts


källa

Låt oss börja listan med ett minimalt och uppfriskande sommarutseende. Bär bara en svart beskuren t-shirt med hög midja vita spetsshorts. Bär den med ljunggrå ballerina-lägenheter och en svart prickad koppling för en elegant ensemble. När det gäller vita spetsshorts är detaljerna mycket viktiga. Exempelvis skulle kläderna se ganska besvärliga ut utan den eleganta kopplingen och balettskorna.

Använd den med en mörkblå knuten jeansskjorta

mörkblå knuten denimskjorta
källa

Här är ett bra sätt att utforma vita spetsshorts. Eftersom de vita spetsshortsna är gjorda av mjukt tyg kan du bära något som är lite grovt, som en denimskjorta för toppen för att balansera outfit. Använd som exempel en knuten mörkblå jeansskjorta med de vita shortsen. Koppla ihop dessa bitar med en brun handväska och ett par silver slip-on sneakers.

Vita spetsshorts med Tiffany Blue Lace-topp

vita spets shorts tiffany blå topp
källa

För ett absolut feminint utseende kan du prova denna spetsiga outfit. Bär en tiffanyblå, löst sittande spets topp med vita spets shorts. Ett par grå mocka ankelstövlar passar perfekt. Komplettera outfit med en elegant elfenben handväska.

Bär med en ljusblå jeansskjorta

ljusblå jeansskjortoutfit
källa

Bär en ljusblå jeansskjorta med vita spetsshorts för ett uppfriskande utseende. Håll klädseln för skorna lätt och enkel genom att bära vita sandaler. Bär ett subtilt halsband och några armband för att lägga till lite detaljer i den luftiga klädseln.

Vita spetsshorts med grå skjorta

vit spetsshorts grå skjorta med knappar
källa

Här är en outfit som är marginellt lämplig för arbete beroende på klädkoden på din arbetsplats. Bär en långärmad grå knapp upp skjorta och vita spets shorts. Koppla ihop dem med bruna sandaler med öppen tå.

Använd den med en vit tank och linnekavaj

vit linne kavaj
källa

Ibland kan tyget konsistens lägga mycket stil på kläderna. Till exempel består denna outfit av en vit linnetank och en vit linnekavaj. Tygets grovhet skapar en intressant kontrast till de vita spetsshortsen. Bär nakna sandaler med klack och en floppy stråhatt för att komplettera denna konstnärliga och snygga outfit.

Bär med en röd blus och vita sandaler

röd blus vita sandaler outfit
källa

Rött och vitt är en slående färgkombination. För att använda det i en vit spetsshortsdräkt kan du para ihop dem med en röd blåsig blus och vita sandaler. Bär ett långt halsband i bohostil och en avslappnad svart handväska för ett smart, avslappnat utseende.

Marinblå linne med vita spetsshorts

Marinblå tank top vita spetsshorts
källa

För ett minimalt utseende kan du bära en lång asymmetrisk mörkblå linne med vita spetsshorts. Använd vita flip-flops i bohostil för att hålla outfit lätt och luftigt. Ett halsband kan också hjälpa till att ge en touch av elegans till den enkla klädseln.

Blå och vit randig T-shirt med en jeansjacka över axlarna

draperad blå och vit randig t-shirt jeansjacka
källa

Ett sätt att bära vita spetsshorts på ett elegant sätt är att bära fler bitar och skapa några lager för att minska de vita spetsshortsens roll. Använd till exempel en blå och vit randig T-shirt och dra en jeansjacka över axlarna. Bär de vita spetsshortsen och ljunggrå canvasskor på botten. Bär en brun handväska för att göra det här vackert balanserade utseendet.

Vit knäppt skjorta med spetsshorts

vit skjorta spets shorts med knappar
källa

Om du vill prova denna vit-på-vita outfit måste du vara uppmärksam på klippningen och tyget. Se till att den vita skjortan med knappar är något löst och att tyget är mjukt och elegant för att få ett luftigt utseende. Du vill inte ha den typ av skjorta som kan ge dig det seriösa och professionella utseendet i det här fallet. Koppla ihop den med vita spetsshorts och nakna och vita sandaler för att komplettera den snygga helt vita outfit.

Bär med en tjock vit stickad tröja

tjock vit stickad tröja outfit
källa

För en feminin och reserverad sexig look kan du bära en vit stickad V-ringad tröja som topp. För skinkorna, använd bara de vita spetsshortsen och ett par rosa klackar för att få den här damiga och attraktiva outfit.

Vit tunikatopp med djup V-ringning och spetsshorts

vita tunika toppshorts med djup V-ringning
källa

Bär en vit tunika-topp med chiffong med djup V-ringning och vita spetsshorts för en helt het sommarutseende. Använd skor i bohostil med nakna klackar. Chokerhalsbandet och boho-armbandet ger också outfit mycket karaktär.

Använd den med en svartvit randig t-shirt och en vit kavaj

svart och vit randig t-shirt vit kavaj
källa

Här är en väldigt intressant gammaldags outfit. Bär en svartvit randig t-shirt och en vit kavaj för toppen. På golvet ska du ha vita spetsshorts med nakna sandaler. Stråhatten ger denna konstnärliga outfit en magisk touch.

Bär med vitt av axelbandet midja blus

vit off shoulder midja blus
källa

Här är en helt vit outfit som ser luftig och bedårande ut. Bär en vit lång axelblus med vita spetsshorts. Koppla ihop dem med vita klackar i ankelremmen för att komplettera det här vita boho-utseendet.

Vita spetsshorts med mörkblå och röd flanell rutig skjorta

marinblå spetsshorts och röd flanell rutig skjorta
källa

För en mer avslappnad look kan du bära en marinblå och röd rutig flanellskjorta för toppen. Koppla ihop den med vita spetsshorts och vita klackar. Om du vill se fler outfitidéer för liknande skjortor, kolla in vårt blogginlägg om styling av flanellskjortor.

Här är några av de bästa sätten att utforma de vita spetsshortsen jag har satt ihop. Jag hoppas att du tycker om att läsa listan. Om du gillar det kanske du också gillar tusentals andra outfitidéer som du kan hitta på den här webbplatsen. Kolla på henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*