Hur man bär vita snöstövlar

Hur man bär vita snöstövlar

Innan det pratade jag om hur man ser bra ut på vintern med snygga svarta snöskor som också kan hålla dig varm och torr. Idag ska jag prata om de vita snöskor som ger dig ett annorlunda och sött utseende. Liksom andra vita stövlar är de inte så svåra att forma. Vanligtvis vill du para ihop dem med smala jeans och leggings. För toppen är en vit pufferjacka ett bra och typiskt val. Men det finns definitivt fler alternativ att välja mellan. För att visa dig det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för vita snöskor för dig. Låt oss dyka in.

Vita snöskor med en ljusgrå fuskjacka och svarta leggings


källa

Detta är en lista med mycket trevliga och mysiga outfitidéer som du kanske hade förväntat dig. För att starta den här listan kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig ett super chic utseende. Bär en grå tryckt tröja med en ljusgrå jacka med fuskpälskrage på toppen. Koppla ihop dem med svarta leggings och vita snöskor. Bär en svart läderhandväska för att se elegant och elegant ut.

Fleecejacka med leopardmönster, jeans och vita snöskor

Fleecejacka med leopardmönster, jeans och vita snöskor
källa

Om du vill se mer mogen ut är det ett bra alternativ att lägga till ett leopardtryck i mixen. För att forma denna outfit kan du bära en grå långärmad topp med en avslappnad passform och en fleecejacka med leopardmönster. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Bär en mörkgrön läderhandväska för att se ännu mer elegant ut. Slutligen bär de vita fotkängorna för att hålla dig varm och torr.

Vit dunjacka med ljusgrå stickad halsduk och snöskor i fuskpäls

vit dunjacka med ljusgrå stickad halsduk och snöskor i fuskpäls
källa

Här är en mycket typisk vinterdräkt med en liten twist. Den typiska delen är naturligtvis den vita dunjackan som du ser överallt på vintern. Vridningen är de rosa skinny jeans, som är lite sällsynt men ser ladylike och söt. Kombinera dessa bitar med vita snöskor mitt på kalven och en ljusgrå stickad halsduk. Använd en stickad fuskpälshatt för att se ännu sötare ut.

Puffer jacka med dragkedja fram med svarta leggings och vita snöskor

Puffer dragkedja med svarta leggings och vita snöskor
källa

För dig som inte är i din bästa form kanske vi vill fortsätta äta hela vintern. Du kanske vill ha på dig en outfit som täcker ditt magefett som denna outfit här. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit pufferjacka med dragkedja fram och en svart tröja med mock-hals i toppen. Koppla ihop dem med svarta leggings och vita snöskor för att se rena och vackra ut. Du kan till och med bära en vit stickad hatt för att ge en fin touch.

Svart blus med fuskpälsväst och vita snöskor

svart blus med fuskpälsväst och vita snöskor
källa

För att se snygg och snygg ut, prova denna svartvita outfit utan dunjacka. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en svart långärmad skjorta med knappar och en vit fuskpälsväst till toppen. Bär dem med svarta leggings och vita snöskor för att komplettera utseendet.

Svart kappa med leggings och vita och bruna snöskor i mitten av kalven

svart kappa med leggings och vita och bruna snöskor i mitten av kalven
källa

Här är en annan svartvit outfit. Men den här gången kommer det med en twist. Den unika faktorn är paret vita och bruna snöskor i mitten av kalven som ser så annorlunda ut och snygga. För resten av kläderna, bär en svart kappa med en svart stickad tröja och svarta leggings. Som tillval kan du ha en vit stickad mössa för att se söt och lättillgänglig ut.

Vit t-shirt med flerfärgad randig långrock och snöskor

vit t-shirt med mångfärgad randig långfodrad kappa och snöskor
källa

Detta är en kreativ och luftig outfit som verkligen kan göra att du sticker ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med svarta leggings. Applicera en vit, svart och röd randig longline-päls på dessa delar. För skorna, ha ett par vita fuskpälssnöskor för att slutföra kläderna.

Vit fuskpälskrage med matchande snöskor

vit fuskpälskrage med matchande snöskor
källa

Ett av de enklaste sätten att se vackrare ut är att lägga ett fuskpälselement till din outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit jacka med dragkedja och svarta leggings. Använd skorna fuskpäls i mitten av kalven för att se skorna ut och se varma ut. Du kan till och med lägga till en vit fuskpälshatt i mixen för att flytta kuvertet ytterligare.

Grå trenchcoat med stamtryckt tröja och snöstövlar

grå trenchcoat med stamtryckt tröja och snöskor
källa

För att uppnå detta avslappnade och snygga tribal utseende kan du bära en grå trenchcoat med en svart och vit tribal tröja till toppen. Kombinera dem med gråblå skinny jeans och vita snöskor. Du kan bära en marinblå halsduk för att ge outfit en luftig och elegant touch.

Elfenbensjacka med dragkedja med svarta leggings och vita snöskor

Elfenbenjacka med dragkedja framtill med svarta leggings och vita snöskor
källa

Detta är en annan mycket typisk vinterdräkt som är vintergrön. Använd en elfenben eller ljusgrå vinterjacka med dragkedja fram och svarta leggings för att forma detta utseende. Koppla ihop dem med vita snöskor i fuskpäls mitt på kalven. Använd en söt vit stickad hatt för att göra en enkel och bedårande outfit.

Vita, halvtransparenta gummisnö- och regnstövlar med jeans och en tröja

vita halvtransparenta gummistövlar av snö och regn med jeans och en T-shirt
källa

Denna outfit kan bäras både på en regnig och snöig dag. I själva verket kan du kalla detta par vita gummi halvtransparenta snöstövlar regnstövlar. Kombinera dem med en matchande regnjacka. För resten av kläderna, använd bara en vit, trikåtröja och gråblå skinny jeans för att se avslappnad och vacker ut.

Tribal tryckta leggings & fleecejacka & vita snöskor

Tribal tryckta leggings och fleecejacka samt vita snöskor
källa

För att uppnå ett mysigt vinterutseende kan du bära en svart t-shirt med en vit fleecejacka och en grå trenchcoat för toppen. Koppla ihop dem med svartvita leggings med stamtryck och vita snöskor för att se unika och snygga ut.

Hoppas att du gillade de vita snöskor-idéerna jag just delade med dig. Det finns några väldigt enkla sätt för dig att se snygg ut. Dessutom kan de hålla dina fötter varma och torra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*