Hur man bär vita shorts med hög midja

Hur man bär vita shorts med hög midja

Om du gillar att ha på dig shorts är det här blogginlägget särskilt för dig. Idag ska jag prata om de vita shorts med hög midja som lätt kan få dig att se smal, ungdomlig och uppfriskande ut. Även om vita jeansshorts ser väldigt bra ut och är populära, liksom att täcka över dem, ska jag prata om chiffongshorts eller andra mer eleganta shorts. Vad du kommer att se är några av de bästa vita höga midjan korta outfitidéerna som jag har samlat och sammanställt som en lista. Låt oss nu kolla in det.

Svart båthalsblus och vita shorts med hög midja


källa

För att starta den här listan över snygga och uppfriskande outfitidéer, låt mig överraska dig lite genom att börja med en sexig outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart båthalsblus för att visa upp kragebenarna. Kombinera den med vita midjeshorts med hög midja och vita klackar för att se uppfriskande och vackert ut.

Virkad stickad crop top med vita chiffongshorts med hög midja

Virkad stickad topp med vita chiffongshorts med hög midja
källa

Låt oss göra en 180 graders sväng och titta på en stranddräkt. Detta är en attraktiv outfit som är perfekt för en strandfotografering. För att forma det här utseendet kan du bära en vit virkad stickad topp och para ihop den med vita, höga midjor, flytande minishorts i chiffong. Bär ett par nakna sandaler för att se uppfriskande och ladylike ut. Du kan också bära ett armband i silver manschetten på överarmen för att se mer unikt och trendigt ut.

Ärmlös ärmlös topp med spetsar och shorts med hög midja

ärmlös vit spetsgröna topp med shorts i hög midja
källa

Som du kan se från föregående outfit är vita shorts perfekt för fotograferingar utomhus. Här är en annan stranddräkt med vita shorts. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit spetsig ärmlös topp och para ihop den med vita, midjebandade shorts med hög midja. Bär vita klackade sandaler för att slutföra denna uppfriskande helvit outfit.

Grå t-shirt med vita höghusar

grå t-shirt med vita shorts
källa

Låt oss nu prata om något du kan ha på dig tillfälligt för hangouts eller evenemang av den här typen. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt och vita, midjeband med hög midja. Använd vita sneakers för att skorna ska se snygga och avslappnade ut.

Röd ärmlös, beskuren tröja med vita shorts

svart ärmlös, beskuren tröja med vita shorts
källa

Här är en sexig, lågmäld outfit speciellt gjord för er som har lagt ner mycket arbete på att hålla sig i form och därför har en mycket smal midja. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en röd ärmlös kort stickad tröja med vita höghusar. Bär ett rött bälte och ett par svarta balettlägenheter för att se enkla och eleganta ut.

Vita flytande shorts med hög midja och svart sidenväst

vita flytande shorts med hög midja och svart sidenväst
källa

Om din arbetsplats inte har en mycket strikt klädkod, här är en mycket lågmäld sexig och vacker business casual outfit som du kanske vill prova. Bär bara en svart västtopp med vita flödande shorts med hög midja. Använd svarta klackar med öppen tå och en svart läderhandväska för att se snygg, snygg och elegant ut.

Svart Criss Cross Neckline Vest Top med vita mini shorts

svart väst topp med korsad halsringning och vita mini shorts
källa

Detta är ett ganska unikt utseende som gör att du kan sticka ut från mängden på ett naturligt och uppfriskande sätt. För toppen kan du helt enkelt bära en svart korsad västtopp och stoppa den i en hög midja vita mini-shorts. Använd vita sandaler för skorna för att ge utseendet en särskilt uppfriskande touch.

Ljusrosa ribbad ärmlös tröja med vita ribbade minishorts

Ljusrosa, ribbad, ärmlös tröja med vita ribbade minishorts
källa

Här är en elegant och lågmäld sexig outfit som får dig att se riktigt attraktiv ut. För att forma det här utseendet, använd en ljusrosa, ribbad avskuren halter-tröja med vita rippade mini-shorts. Bär en ljusgrå virkad långjacka och vita sneakers för att se ungdomlig och damlik ut.

Svart tubtopp med vita mini-shorts med hög midja

svart tubtopp med vita mini-shorts med hög midja
källa

För de av er som inte vill visa hud, här är en enkel och lågmäld sexig svartvitt look som du kanske vill prova. Bär bara en svart tubtopp med vita mini-shorts. Använd ett par svarta läderstövlar för att skorna ska se snyggare och smalare ut.

Grå ärmlös topp med hög midja och shorts med hög midja

grå ärmlös topp med hög midja och shorts med hög midja
källa

Ibland kan det också vara bra att bära snygga tillbehör. Till exempel kan du bära den här grå ärmlösa topp med ärmlös topp och vita knappar med hög midja och shorts i svart läder för att skapa en ganska snygg outfit. Ta utrustningen till en ny nivå med ett coolt silverhalsband.

Använd den med en kort grå tröja och en chambray-skjorta

Kort grå tröja och chambrayskjorta
källa

Detta är en annan sexig outfit med låg nyckel, och den här gången i form av ett snyggt lager. För att forma denna outfit kan du bära en grå skuren tröja med scoop-hals och en överdimensionerad blå chambray-skjorta som bärs som en jacka. Koppla ihop dem med vita minishorts och vita sneakers för att komplettera denna fantastiska outfit.

Svart crop top med vita minishorts och longline cardigan

svart crop topp med vita minishorts och longline kofta
källa

Här är en fin och ungdomlig lagerlagring. Till toppen kan du bära en svart halterneck-topp med en grå longline-kofta. Kombinera dem med vita midjeshorts med hög midja och vita sandaler för en uppfriskande finish.

Randig knuten skjorta med knappar och vita shorts med hög midja

randig knuten skjorta med knappar och vita shorts med hög midja
källa

Fram till denna punkt har jag inte nämnt hur man parar ihop de vita shortsen med en knapp-up skjorta och så går du iväg. Bär en röd, blå och vit vertikalt randig knuten skjorta med knappar för toppen. Kombinera den med vita shorts med hög midja och sandaler med silverband för en avslappnad och snygg finish.

Här är de vita shorts med hög midja och outfitidéer som jag vill dela med dig. Om du redan vill ha shorts, prova dessa outfitidéer och se om de kan ge ytterligare till din portfölj med outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*