Hur man bär vita rippade jeans

Hur man bär vita rippade jeans

För att se uppfriskande och snygg ut samtidigt, istället för att ha på sig mörka skinny jeans eller svarta läderbyxor, är det bättre att ha vita rippade jeans när det gäller förfriskningsfaktorn. Okrossade vita jeans har vanligtvis nackdelen att dina ben ser tjockare och kortare ut. Problemet löstes på något sätt när jeansen kom i form av rippade jeans. Du kan bara para ihop den med en t-shirt eller en skjorta nedåt för att se riktigt bra ut. För att visa dig fler sätt att utforma det har jag sammanställt en lista över de bästa vita outfitidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Grå t-shirt med V-ringning och vita jeans


källa

Låt mig börja den här coola listoutfitidén med en mysig och enkel outfit som du enkelt kan ta av. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en grå V-ringad t-shirt med korsade detaljer runt halsen. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. För skorna, bär mockasko stövlar med öppna tår för en mer elegant look.

Svartvit randig långärmad t-shirt med rund halsringning och rippade jeans i smal passform

svartvit randig långärmad t-shirt med rund hals och slitna slim fit-jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att skapa denna uppfriskande outfit med en pojkaktig twist. Bär en långärmad svartvit randig t-shirt med vita rippade slim fit-jeans. Bind nu en blå jeansjacka runt midjan för att lägga till en pojkaktig och snygg touch. Bär ett par ljusrosa lägenheter och en grå läderhandväska för att göra utseendet komplett.

Grå kavaj med trycktröja & vita rippade jeans

grå kavaj med tryckt t-shirt och vita jeans
källa

För att skapa denna snygga casual outfit som är perfekt för fredagar på kontoret, kan du bära en grå slim fit blazerjacka över en vit tryckt t-shirt eller en vit tryckt tröja för toppen. Koppla ihop dem med vita jeans med smal passform. Bär ett par vita stövlar i läder för en snygg och uppfriskande finish.

Halvärmad tröja med leopardmönstrad halsduk och beskurna vita jeans

Halvärmad tröja, halsduk med leopardmönster och vita jeans
källa

För att uppnå det nästan helt vita mogna och eleganta utseendet kan du bära en vit stickad halvärmad tröja och en leopardtrycksduk för toppen. Använd vita slim fit-jeans med en rippad fotled. Använd ett par grå sammet höga klackar för att skorna ska se unika och eleganta ut. Slutligen bär en plånbok med leopardmönster som passar perfekt till din halsduk.

Grå, tjock tröja med vita, kraftigt trasiga skinny jeans

grå, tjock tröja med vita, kraftigt sönderrivna skinny jeans
källa

Ibland måste man använda begreppet ”mindre är mer” för att se enkelt men ändå attraktivt ut. Du kan till exempel bara ha på dig en grå tjock tröja eller tröja för toppen för att starta det avslappnade utseendet. Koppla ihop den med vita rippade skinny jeans och ett par kamelmockaskor för att avsluta utseendet snyggt.

Grå långärmad tunn V-ringad tröja och vita skinny jeans

grå, långärmad, tunn tröja med V-ringning och vita skinny jeans
källa

Detta är en mycket minimal lagerlagring som kan få dig att se avslappnad och smal ut. För toppen kan du bära en grå mager V-ringad tröja med en avslappnad passform över en längre vit tee för några snygga lager. Kombinera dem med vita skinny jeans. Lägg till ett par vita slip-on sneakers i ekvationen.

Svart lädermotojacka med vit linne och jeans med raka ben och manschett

svart lädermotojacka med vit linne och jeans med raka ben och manschett
källa

Du kan definitivt para ihop dina vita jeans med en svart artikel. I det här fallet är den ihop med en svart lädermotojacka, vilket gör att outfit ser supercool och smal ut. För resten av kläderna kan du bära en vit linne med öppen hals och ett par svarta klackar med öppna tå för att göra utseendet komplett.

Mörkblå jeansjacka med vita, rippade skinny jeans och tofflor

Mörkblå jeansjacka med vita skinny jeans och tofflor
källa

För att forma det här snygga och snygga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en slim fit blå jeansjacka över en vit t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med vita skinny jeans med manschetter för att se uppfriskade och ungdomliga ut. För skorna skulle det vara perfekt att bära ett par vita loafers med resten av kläderna.

Ljusblå knuten skjorta med rippade skinny jeans

ljusblå knuten skjorta med trasiga skinny jeans
källa

För att skapa det uppfriskande och sexiga utseendet, behöver du bara knyta din tröja. Bär till exempel en ljusblå skjorta med knappar och knyt den så att den ser ut som en något beskuren topp. För resten av kläderna, bär vita skinny jeans och vita sneakers. Du kan till och med bära en vit filthatt för en extra konstnärlig touch.

Grå, tjock tröja med vita, rippade skinny jeans

grå, tjock tröja med vita, rippade skinny jeans
källa

För att skapa den här enkla affärsavslappningsdräkten behöver du bara några enkla bitar som kanske redan har suttit i din garderob. Bär en grå, tjock tröja med rund hals. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. Använd svarta ballerinor för att se eleganta och rena ut samtidigt.

Grå linne med rund hals och svart tubtopp och nödställda jeans

grå linne med scoop-halsringning, svart tubtopp och jeans med ett använt utseende
källa

Detta är en mycket attraktiv outfit som ser både sexig och pojkig ut. För att utforma den här kläderna, bär en grå linne över en svart tubtopp för snygga lager. Koppla ihop dem med vita ribbade och manschetter med pojkvän. Bär ett par svarta plattformssandaler för att se unika och eleganta ut.

Grå stickad tröja med vita skinny jeans och vita stövlar

grå kofta i stickad tröja med vita skinny jeans och stövlar
källa

För att uppnå det damiga och mysiga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en grå ribbstickad kofta över en grå tryckt t-shirt. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och vita sneakers. Det här är en perfekt outfit för att umgås med vänner och umgås vardagligt.

Heather Grey Chunky tröja med rippade vita jeans

ljunggrå, tjock tröja med rippade vita jeans
källa

För att uppnå ett mycket enkelt och elegant affärsavslappnat utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljunggrå, lite överdimensionerad stickad tröja med vita skinny jeans. Bär dem med svarta mockaskor för att avsluta din outfit i stil.

Hoppas att du gillade de vita rippade idéerna i denim outfit jag just delade med dig. Testa dem och se om de passar din karaktär och kroppstyp väl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*