Hur man bär vita pojkvän jeans

Hur man bär vita pojkvän jeans

För att se uppfriskande och pojkig ut samtidigt finns det inget som kan hjälpa dig att göra bättre än de vita pojkvänens jeans. Medan den raka benskuren och vanligtvis rippade designen gör att du ser pojkig och snygg ut, gör användningen av färgen vit din outfit ren och uppfriskande. Liksom pojkvänjeans i andra färger är de vita väldigt lätta att forma och ta av. Låt mig göra stylingen enklare för dig genom att nu visa dig några riktigt bra vita pojkvän jeans outfit idéer som jag har samlat.

Svart skinnjacka med linne och vita pojkvänjeans

svart skinnjacka med linne och vita pojkvänjeans
källa

För att förbättra den här listan över uppfriskande och ganska unika outfitidéer kommer jag att överraska dig lite och visa dig en cool affärsavslappnad look i svart och vitt. Till toppen kan du bära en svart skinnjacka med en vit linne i öppen hals. Kombinera dem med vita pojkvänjeans med manschetter och rippor. Slutligen lägg till ett par svarta klackar med öppen tå för att ge stil till kläderna.

Vit broderad blommablus med rippade jeans och remmar i sandaler

vit blus broderad med blommor med rippade jeans och strappy klackar
källa

För att forma denna damliknande och eleganta outfit kan du bära en vit blommig broderad långärmad blus till toppen. Koppla ihop den med vita pojkvänjeans. För skorna kan du bära ett par svarta remmar med öppen tå för att få dem att se feminina och eleganta ut.

Ljusblå chiffongblus utan axel med vita pojkvänjeans

ljusblå chiffongblus med vita pojkvänjeans
källa

För att se glad och ladylik ut är det en bra idé att lägga till ett himmelblått element i din outfit. Till exempel kan du ha en himmelblå av chiffongblusen på axeln för toppen. Koppla ihop den med vita, något rippade pojkvänjeans. Bär ett par helt vita klassiker med låg topp och en vit läderväska för en ungdomlig twist för att komplettera outfit.

Vit tröja med rund hals och matchande pojkvänjeans med ribbade manschetter

vit tröja med scoop halsringning och matchande pojkvän jeans med rippade kanter
källa

Detta är en mycket mysig och attraktiv helvit outfit. För toppen, använd bara en vit stickad tröja med scoop-hals och en avslappnad passform. Koppla ihop den med vita manschettknappar. Lägg till en vit läderhandväska och ett par vita höga klackar för att komplettera utseendet. Detta är en perfekt outfit för avslappnad dejting.

Svart t-shirt med vita pojkvänjeans och passande tröja

svart t-shirt med vita pojkvän jeans och slips runt midjetröjan
källa

Detta är ett enkelt svartvitt utseende som kan få dig att se snygg och snygg ut. För toppen, använd bara en svart t-shirt. Koppla ihop den med vita ribbade och manschetter med pojkvän. Bind nu en svart tröja runt midjan för att se snygg och elegant ut. Avsluta med en vit klassisk Converse för att göra utseendet komplett.

Vit linne med en urringning och rippade jeans

vit linne med scoop-halsringning och rippade jeans
källa

Här är en helt vit outfit som är enkel men återhållsam sexig. På toppen, bär en vit, figur-kramande linne med en urringning. Koppla ihop den med vita pojkvänjeans med muddar och ett brett brunt läderbälte. Bär ett par rosa sandaler till dina skor. Lägg till en brun läderhandväska till mixen för en extra elegant touch.

Vit knapp-up skjorta med matchande pojkvän jeans och orange klackar

vit långärmad V-ringad t-shirt, matchande pojkvän jeans och orange klackar
källa

Detta är en väldigt klassisk helvit outfit som kan bäras både som en street outfit och en business casual outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit långärmad slim fit-skjorta till toppen. Använd den med vita manschettknappar. Lägg till ett par orange balettlägenheter i mixen för att slutföra utseendet.

Grå tröja med rippade vita pojkvänjeans med ärmslut

grå tröja med rippade vita pojkvän jeans med manschetter
källa

För att forma det mysiga och pojkaktiga utseendet kan du bära en mycket överdimensionerad ljunggrå tröja som kärnan i din outfit. Koppla ihop den med vita, kraftigt rippade, manschetter med pojkvän. Lägg nu till en brun matt koppling och ett par matchande ankelstövlar med öppen tå för att se super chic ut.

Beskuren huvtröja med klockärmar och vita pojkvänjeans

Kort huvtröja med klockärmar och vita pojkvänjeans
källa

Det här är en sexig streetoutfit med låg vikt, särskilt för de av er som har lagt ner mycket arbete på att få en smal midja. För att forma detta utseende, använd en vit beskuren huvtröja med klockärmar och vita pojkvän jeans. Bär vita låga sneakers för att komplettera det här unika helt vita utseendet.

Svart tröja med mock-halsringning och vita pojkvänjeans

svart tröja med stand-up krage och vita pojkvän jeans
källa

För att uppnå detta konstnärliga och snygga svartvita utseende, använd en svart stickad tröja med hög hals för toppen. Koppla ihop den med vita pojkvänjeans. Använd ett par svarta stövlar i unisexläder för skorna. Bär en svart läder crossbody väska för att göra din outfit komplett.

Vit v-ringad linne med rippade pojkvänjeans och platta sandaler

vit V-ringad linne med rippade pojkvänjeans och platta sandaler
källa

Detta är ett enkelt, snyggt och uppfriskande helt vitt utseende. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit v-ringad linne och vita pojkvänjeans med revben och manschetter. Bär ett par vita platta sandaler för att se fräscha och rena ut. Kombinera alla dessa bitar med en svart snygg axelväska för att se söt ut.

Ljusgrå stickad tröja med vita pojkvänjeans med muddar

Ljusgrå stickad tröja med vita pojkvänjeans med ärmslut
källa

Detta är en annan mycket minimalistisk och mysig outfit. Du kan bara inte ha en uppfriskande outfit som denna genom att bära blå pojkvänjeans istället. Använd en ljusgrå avslappnad tröja och vita raka jeans med manschetter för en mycket speciell outfit. Bär rodna rosa korta glänsande stövlar för att göra din outfit komplett med en damliknande touch.

Blushrosa tjock tröja med vita pojkvänjeans

rodna rosa tjock tröja med vita pojkvän jeans
källa

För att forma denna snygga lagerlagring kan du bära en rodnande rosa, trikåtröja över en grå överdimensionerad T-shirt och kika ut T-shirtens fåll för att skapa några snygga lager. Team dem med vita beskurna pojkvän jeans. För resten av kläderna kan du bära ett par vita sneakers och en svart läderväska för att komplettera kläderna på ett uppfriskande och snyggt sätt.

Här är de vita pojkvänens jeans-idéer som kan hjälpa dig att se uppfriskande och unik ut. Testa dem och se om du gillar dessa vita jeans mer än de typiska och populära blå pojkvän jeansen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*