Hur man bär vita läderstövlar

Hur man bär vita läderstövlar

Oavsett om det är fotkängor eller knähöga stövlar, har jag pratat mycket om de svarta läderstövlarna helt enkelt för att de ser bra ut och passar perfekt med de flesta kläder. I det här blogginlägget ska jag prata om något som också ser bra ut men som är lite svårare att forma, de vita läderstövlarna. Om du någonsin har försökt bära vita läderstövlar med dina kläder, borde du ha upptäckt att de passar lika naturligt som de svarta stövlarna. För att ge dig några idéer om hur du kan utforma dem bättre har jag sammanfattat några av de bästa idéerna i vit läderstövlar för dig.

Ankelkängor i vitt läder med trycktröja och pojkvänjeans


källa

Ett av de bästa sätten att få vita läderstövlar att smälta in mer naturligt med resten av kläderna är att bära något vitt på toppen. Använd till exempel en tröja med ett grått tryck och en vit tweedrock för toppen. Kombinera dem med pojkvänjeans med manschetter och vita läderstövlar. Använd en grå stickad hatt för ett mer glamoröst utseende.

Läderstövlar med vit kjol och en överdimensionerad vit jeansjacka

Läder ankel stövlar överdimensionerad vit jeansjacka
källa

Här är en elegant helvit outfit. För att uppnå utseendet, använd en vit västtopp och en vit överdimensionerad vit jeansjacka för toppen. Bär en hög midja vit läder minikjol med vita läderstövlar. Med snygga föremål som jeansjacka och läderkjol erbjuder denna outfit en perfekt blandning av elegans och stil.

Lårhöga vita läderstövlar med tröja klänning

över knä vita läder stövlar tröja klänning
källa

Denna outfit är en så vacker minimal outfit. Liksom föregående outfit är den här en helt vit outfit men med en helt feminin känsla. Dräkten är så enkel. Bär bara en vit bekväm tröja klänning med lårhöga vita läderstövlar. Det är allt. Ibland är det bara kraftfullt att vara enkel. Det krävs bara rätt delar för att visa denna hemlighet.

Använd den med en passande grå stickad tröja och jeans

Figur-kramar grå stickad tröja jeans outfit
källa

För att vardagligt ha vita stövlar med jeans, som när du bär svarta stövlar, är användningen av färg mycket viktig. Toppen och jeansen har relativt ljusare färg än de svarta stövlarna. Använd som exempel en ljusgrå figur som kramar stickad tröja med korta ljusblå jeans och vita läderstövlar.

Bär den med gula shorts och en vit trenchcoat

gula shorts vit trenchcoat
källa

Glöm inte att en av fördelarna med att bära vitt är att lägga ett gult element till en vit outfit kan skapa en glad och uppfriskande känsla. Denna outfit är ett perfekt exempel på det. På toppen bär du en vit blus med knappar och en vit trenchcoat med ett överdimensionerat tryck. Kombinera dem kreativt med gula shorts med hög midja. Komplettera din outfit med vita läderstövlar för detta ovanliga men ändå vackra utseende.

Svart och vit randig, figur-kramande midiklänning med en grå ullrock

randig, figurkramande midiklänning, grå ullrock
källa

Denna unika snygga randiga midiklänning med krama kropp har tillräckligt med vita detaljer för att få den att se ut som naturen med de vita läderstövlarna. Dra en grå ullrock över axlarna för att lägga till elegans i kläderna och för att hålla kläderna mer balanserade.

Blå och vit randig pojkvänskjorta med svart läder kjol

blå och vit randig pojkvänskjorta, svart läder kjol
källa

Det verkar som om jag nämnde några outfitidéer som rör de vita fotkängorna och de höga lårstövlarna. Jag saknade ett annat underbart föremål, de vita mittkalvläderstövlarna. Bär en blå och vit randig pojkvänskjorta med en hög midja svart läder kjol för att utforma dina mid-kalv stövlar. Stoppa hälften av skjortan i din kjol för ett asymmetriskt, snyggt utseende.

Svart skinnjacka med knälång, luftig kjol

svart knälång kjol med läderjacka
källa

Det finns ett scenario där du kan se naturligt ut oavsett om du bär svarta eller vita stövlar. Det är när du bär en färgstark kjol som har tillräckligt med svarta och vita detaljer. Använd till exempel en svart t-shirt med en svart skinnjacka som topp. Kombinera dem med en färgglad, knälång, luftig kjol. Komplettera utrustningen med vita läderstövlar för att se naturliga men ändå unika ut.

Vita stridsstövlar med en grön miniklänning och en grå kofta

vita fotkängor grön miniklänning grå kofta
källa

För de av er som gillar färgen grön kan denna outfit vara något för dig. Bär bara en grön skiftklänning med en gråmelerad kofta. Använd stridsstövlar för att ge lite uthållighet i kläderna. För fler outfitidéer för liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om styling av stridsstövlar.

Använd den med en vit kofta och jeansshorts

vit cardigan denim shorts outfit
källa

En vit kofta verkar passa perfekt med de vita läderstövlarna. Bär den vita koftan med en grå överdimensionerad t-shirt och jeansshorts för en avslappnad chic look.

Använd den med en benvit topp och vit minikjol

Krämfärgad vit minikjol av ulltopp
källa

Tänk på denna minimala outfit för ett helt bedårande utseende. Du kan bära en krämfärgad ulltopp med en vit minikjol. Komplettera outfit med vitt läder ovanför knästövlarna.

Drapera kamelullrock på alla vita kläder

Drapera kamelullrock över axlarna
källa

För att lägga till en extra touch av elegans till den tidigare klädseln kan du lägga en kamelullrock på dina axlar. Pälsen kan verkligen få dig att se mer bedårande och ömtålig ut. Det tar i princip kläderna till en annan nivå.

Vita läderstövlar med svart fuskpäls

vita läderstövlar svart fuskpäls
källa

För en svartvit vinterdräkt kan du helt enkelt bära en päls i fuskpäls för att täcka större delen av din kropp. Kombinera den med svarta skinny jeans och vita läderstövlar.

Ankelkängor i vitt läder med marinblå kofta & mamma-jeans

vita läder ankel stövlar marin kofta mamma jeans
källa

För en avslappnad arbetsdräkt med låg profil kan du bära en vit västtopp med en mörkblå kofta som topp. Koppla ihop dem med mamma jeans och vita fotkängor.

Vita läderstövlar med nallejacka och jeans

vita läderstövlar nallejacka jeans
källa

För en unik look som är både snygg och vacker, använd en grå blus med en vit teddyjacka ovanpå. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och vita läderstövlar.

Här är idéerna för vita läderstövlar som jag ville dela med dig. Även om de svarta läderstövlarna är så lätta att utforma, är det alltid kul att lägga lite variation till din outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*