Hur man bär vita läderskor

Hur man bär vita läderskor

Innan det, i ett annat blogginlägg pratade jag redan om hur de vita läderstövlarna kan få dig att se snygg och vacker ut. Men jag tror att det finns mycket mer att prata om vita läderskor i allmänhet, oavsett om det är vita oxfordläderskor, vita loafers eller vita klackar. De kan få dig att se riktigt vacker och unik ut, särskilt när många andra bara bär svarta klackar. För att visa dig alla dessa stylingsalternativ har jag sammanställt en lista med riktigt fina outfitidéer för vita läderskor. Låt oss komma in direkt.

Svart kavaj med ankelchinos och vita läderskor


källa

För att starta den här listan över outfitidéer kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig en unisex-outfit. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt av hög kvalitet med en svart kavaj. Använd matchande ankelchinos. Använd oxfordskor i vitt läder med dina skor för att göra din outfit i stil.

Läderjacka med kabelstickad tröja och vita skor

Läderjacka med kabelstickad tröja och vita skor
källa

Detta är en ganska cool outfit att bära som en pojkaktig street outfit. Bär en vit stickad tröja med en vit skinnjacka för toppen. Koppla ihop dem med raka jeans med blå manschetter och en vit läderväska. Slutligen ha på dig ett par vita läderskor för att slutföra detta snygga utseende.

Svart tröja med mörkblå skinny jeans och vita tofflor

svart tryckt skjorta med mörkblå skinny jeans och vita tofflor
källa

För ett enkelt och färgstarkt utseende kan du bära en svart skjorta med färgglada detaljer och para ihop den med en vit t-shirt för toppen. Kombinera dessa bitar med smala jeans med blå manschetter. För skorna, använd bara ett par vita platta läderskor för att se enkla och rena ut.

Grå skjorta med knäppta jeans och vita läderskor med spetsiga tår

grå skjorta med knappar, rippade jeans och vita läderskor med spetsiga tår
källa

För att se pojkaktig och reserverad sexig ut samtidigt kan du bära en lite överdimensionerad grå pojkvänströja och lämna de tre bästa knapparna öppna. Kombinera skjortan med vita skinny jeans. Använd vita och svarta läderskor för skorna för att ge extra stil till utseendet.

Kamel mocka blazer med vita läder rem tofflor

Kamel mocka blazer med vita läder rem tofflor
källa

Det här är en elegant outfit som har lite seghet och grovhet i sig. För att forma det här utseendet, bär en vit blus med en brun mockablazer för toppen. Koppla ihop dem med svarta läderbyxor med manschetter. Bär loafers i vitt läder för att komplettera denna unika och coola outfit.

Vit, halvtransparent kortärmad miniklänning med passform och flare och läderskor

vit, halvtransparent kortärmad miniklänning med läderskor
källa

Ofta när du bär ett par svarta läderskor ser du sval och mörk ut, medan de vita får dig att se mer ladylike ut. Du kan till exempel ha på dig de vita läderskorna med en vit halvklädd kortärmad miniklänning som har en passform och flare som gör att du ser vacker och smal ut.

Grå kavaj med matchande shorts och platta skor i vitt läder

grå kavaj med matchande shorts och vita platta läderskor
källa

Om du är van att bära en kostym för jobbet, här är en nedskalad version av en kostymdräkt som du kanske vill prova på en avslappnad fredag. Detta är i grunden en avslappnad grå kostym som kommer med shorts istället för klänningbyxor. Kombinera dem med en mörkblå t-shirt och vita lägenheter gjorda av spetsig tånäder för att se elegant och luftig ut.

Vit ärmlös topp med blåklippta jeans och läderskor

vit ärmlös topp med blå jeans och läderskor
källa

Detta är en avslappnad och snygg streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma det här utseendet, använd en vit ärmlös topp med volanger och ärmar i blått. Koppla ihop dem med ett par vita läderskor för att ge en snygg touch till utseendet.

Svart, kortärmad midiklänning med passform och flare och vita läderskor

svart kortärmad passform och flare midiklänning med vita läderskor
källa

För att uppnå ett rent och konstnärligt svartvitt utseende, överväga att prova denna outfit. För att uppnå detta utseende, använd svart spets med korta ärmar och en utsvängd midiklänning. Bär ett par vita läderskor för skorna för att komplettera outfit med en konstnärlig touch.

Vit kostym med matchande läderskor

vit kostym med matchande läderskor
källa

För de av er som gillar att bära eller måste bära kostymer är det faktiskt inte så tråkigt som det låter. Du kan fortfarande göra mycket även om du har den här begränsningen. Till exempel kan du bära en avslappnad vit kostym som levereras med vita chinos med breda ben. Team dem med en vit skjorta med knappar och ett par vita läderskor för ett snyggt helt vitt utseende.

Ljusgrå och vit randig midiklänning med en babyblå kavaj

ljusgrå och vit randig midiklänning med babyblå kavaj
källa

Använd ljusgrå, vit och babyblå som basfärger för att uppnå detta flickaktiga och uppfriskande utseende. För detaljer, använd en vit och ljusgrå randig midiklänning. Bär en babyblazer över klänningen för att se vacker och unik ut. Avsluta med svarta besättningsstrumpor och vita läderskor för att ge extra stil till utseendet.

Svart maxijacka i läder med beskurna jeans och vita klackar

svart läder maxijacka med korta jeans och vita klackar
källa

Låt oss nu titta på hur man bygger en snygg outfit runt ett par högklackade vita läder. Du kan också bära en vit västtopp med en svart maxi-longline-läderjacka. Använd ljusblå skinny jeans för att se lång och smal ut. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för att se snygg och snygg ut.

Elfenben kortärmad tröja med en grå frillad minikjol och oxfordskor i vitt läder

Elfenben kortärmad tröja med en grå frillad minikjol och vita oxfordläderskor
källa

Här är en mycket intressant och unik business casual outfit. Använd en elfenben kortärmad tröja med en avslappnad passform. Kombinera den med en grå minikjol med volangfåll. Slutligen ha på dig ett par vita oxfordskor för att slutföra kläderna.

Grå, tjock tröja med mörkblå midikjol och vita läderskor

grå, tjock tröja med mörkblå midikjol och vita läderskor
källa

Detta är en annan unik och snygg streetoutfit som verkligen gör att du sticker ut från mängden. För att forma det här utseendet kan du bära en grå tjock tröja med en marinblå midikjol i bodycon. För skorna, använd vita oxfordläderskor för att se ännu snyggare ut.

Här är de vita läderskyddsidéerna som kan hjälpa dig att se annorlunda ut och se bra ut. Testa det och se hur dessa skor passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*