Hur man bär vita klänningbyxor

När du bär klädbyxor kanske du omedelbart tänker på de svarta. Idag ska jag prata om något annat, mer unikt och uppfriskande, som är den vita klänningbyxan. Det är ingen tvekan om att de vita klänningbyxorna får dig att se mer formell ut, men det betyder inte att de bara måste bäras som en del av en formell outfit. Faktum är att det som skiljer dem ut är att de ser avslappnade ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några av de bästa idéerna för vita klänningbyxor för dig. Låt oss dyka in.

Blushrosa knuten t-shirt med vita byxor med breda ben


källa

För att se mer ladylike ut kan du enkelt lägga till lite rosa i din outfit. Till exempel kan du bära en röd-rosa knuten T-shirt så att toppen bara visar en liten midja. Kombinera t-skjortan med vita byxor med vida ben. För skorna kan du bära vita klackar med öppna tår för att slutföra kläderna på ett uppfriskande och snyggt sätt.

Vit kostymbyxa med spets topp och röd kavaj

vit kostymbyxa med spetsöverdel och röd kavaj
källa

Men om du vill att ditt guld ska se mer märkbart ut kanske rodnadrosa inte är lika bra som den ljusröda. Till exempel kan du bära en vit spetsskiva med en ljusröd kavaj för att få toppen att se skarp och lite aggressiv ut. Koppla ihop dem med vita byxor med breda ben och vita klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Vit kortärmad tröja med vida byxor

vit kortärmad tröja med vidklippta byxor
källa

Om du letar efter en mysig casual casual outfit som är lätt att ta av, här är en outfit som du kanske vill prova. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit kortärmad tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med vita byxor med vida ben. En svart läderhandväska och ett par vita klackar med öppen tå är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Gråblå t-shirt med vita höga byxor

grå, rodnadskjorta med vit kostymbyxa
källa

För att se smal och elegant ut på jobbet är här en fantastisk outfit som också är lätt att ta av. Till toppen kan du bära en gråblå skjorta med knappar. Stoppa in den i vita, vida byxor med vida ben. Använd ett par ljusrosa plattformssandaler för att se mer ladylike och uppfriskande ut.

Vit kostymbyxa med matchande ullrock


källa

Vad sägs om denna helt vita outfit för att skapa en konstnärlig outfit runt de vita klänningbyxorna? Till toppen kan du bära en vit blus med en vit ullrock. Koppla ihop dem med vita byxor med breda ben. Svarta spetsiga klackar och en svart koppling är ett bra komplement till ditt utseende.

Blush Pink Button Up-skjorta med vita Slim Fit-byxor

Blushrosa knappskjorta och vita slim fit-byxor
källa

Vanligtvis ser en outfit med några rodande rosa delar ganska damlik ut, men denna outfit är ett undantag på grund av sitt passande snitt. För att forma det här utseendet kan du bära en rodnande rosa knappskjorta och vita vidbyxor med smal passform. Bär rodna sandaler för att komplettera det här snygga och halvformella utseendet.

Byxor med vida ben och vit spetsblus med lång ärm

Byxor med vida ben och vit spetsblus med lång ärm
källa

För de av er som inte vill se för eleganta ut för nästa bal eller formella evenemang, men ändå vill se vacker ut, här är en outfit som är just för dig. För att forma detta utseende kan du bära en vit spetsblus med lång ärm och vita byxor med vidben. Du kan gömma ett par vita öppna klackar under breda byxor för att se smala och långa ut.

Blushrosa långärmad omslagstopp med vita byxor med hög midja


källa

Här är en mycket kreativ outfit. Vanligtvis, när du ser en topp som är lite tjock, är den sällan dold. Men på något sätt torkar bort den rodnande rosa långärmade wrap-toppen verkar fungera riktigt bra i det här fallet. Kombinera toppen med vita byxor med vida ben och hög midja och bruna sandaler med öppen tå.

Blush rosa longline blazer med grå linne och vita avloppsrör byxor


källa

Här är en snygg outfit du kan bygga runt ett par vita, smala klänningbyxor. För resten av klädseln kan du bära en grå linne och en rodnande långkavaj. För skorna kan du bära ett par bruna mockasandaler med strapsand för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Svart och vit randig långärmad kort t-shirt med vida byxor

svartvitt randigt långärmad kort t-shirt med vidklippt kostymbyxa
källa

Den här bilden visar att du med ett par vita klänningbyxor faktiskt kan bygga en affärs casual outfit som ligger ganska nära en casual outfit. Du kan också bära en svartvit randig, långärmad, kortklippt T-shirt och kombinera den med vita kostymbyxor med vida ben. Använd svarta spetsiga tåklackar för att göra utseendet komplett.

Vit spetsblus med vida byxor

vit spetsblus med vida byxor
källa

Här är en ganska sexig outfit som inte riktigt innebär att visa upp mycket hud utan istället använder några smarta overlay-tricks. Tricket är att bära en vit spetsblus med lång ärm över en svart, axellös, figurkramande topp. Koppla ihop dem med vita vidbyxor och vita klackar för att se smala och vackra ut.

Bär med en vit överdimensionerad kavaj och t-shirt

vit överdimensionerad kavaj och t-shirt
källa

För att se snyggare och luftigare ut är en kavaj draperad något över axeln ett bra alternativ. Till exempel kan du skapa en mycket snygg och luftig helvit outfit genom att bära en vit t-shirt med en vit överdimensionerad kavaj för toppen. Koppla ihop dem med vita klänningbyxor och ett vitt ankelband med öppen tå för att göra det här coola utseendet.

Vita byxor med matchande axelblus


källa

Om du har fina axlar och nyckelben är här en perfekt outfit för dig. Du kan bara ha en vit blus utan axel med vita slim-fit ankelbyxor. Kombinera dem med ljusrosa lädersandaler med öppen tå för att ge outfit en feminin och uppfriskande touch.

Vit kostymbyxa med matchande bomberjacka

vit kostymbyxa med matchande bomberjacka
källa

För att se minimal och snygg ut, kan du bära en vit blus med en vit bomberjacka till toppen. Koppla ihop dem med vita vidklänningsbyxor med vida ben och ett par vita klackar med öppna tå. Slutligen ha på dig en svart kopplingsväska med paljetter för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

Hoppas du gillade de vita klädbyxans outfitidéer som jag delade med dig ovan. För de av er som är här för att specifikt leta efter kläder att bära för jobbet, bör listan ovan kunna erbjuda dig ganska bra idéer och inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*