Hur man bär vita kattunge klackar

Idag ska vi prata om något som får dig att se elegant, uppfriskande och smal ut samtidigt. Den speciella men naturliga produkten jag ska prata om är de vita kattungens klackarna. Varför ska du välja kattungehälar istället för höga klackar? Tja, det finns tillfällen när du inte vill lägga för mycket vikt på dina fötter. Du behöver inte alltid bära 3-tums höga klackar för att se smal ut. En 1 tum kattungehäl kan redan få dig att se ganska smal och lång ut. För att visa dig hur du utformar dem har jag satt ihop några vackra vita kattunge klädesidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart och vit randig tröja med vita kattunge klackar


källa

För att starta den här listan med outfitidéer börjar jag med att visa dig en affärsavslappnad outfit som du också kan ha på dig för att träffa eller träffa vänner. För att uppnå detta speciella utseende kan du ha på dig en svart och vit randig stickad tröja ovanpå. Koppla ihop den med en rodnad veckad minikjol. Bär ett par vita kattunge klackar för skorna för att slutföra utseendet.

Grå, tjock tröja med vita skinny jeans

grå, tjock tröja med vita skinny jeans
källa

För att uppnå den uppfriskande och relativt avslappnade arbetsdräkten, här är några saker du kan göra. Använd en grå, tjock stickad tröja som klädselns topp. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. Använd ett par svarta och vita kattungeklackar för att skorna ska se smala ut. Slutligen lägg till en svart läderhandväska till blandningen.

Röd och svart rutig skjorta med blå raka jeans och vita kattungehäl stövlar

röd och svart rutig skjorta med blå jeans med rak snitt och vita stövlar med kattungehäl
källa

För att uppnå denna vackra och snygga street outfit, här är några saker du kan göra. Bär en svart och röd rutig, överdimensionerad skjorta med knappar för toppen. Kombinera den med ljusblå jeans med raka snitt och manschetter. För skorna, ha på dig ett par vita kattungehäl stövlar för att ge stil till outfit.

Vita puffade ärmar från axelblusen med svart och vinröd rutig skiftklänning

vita puffade ärmar från axelblusen med svart och vinröd rutig skiftklänning
källa

För att skapa det snygga och luftiga affärsläget, här är några saker du kan göra. Bär en vit chiffongpuffad ärm på axelblusen för toppen och lägg en svart och vinröd rutig midi-skiftklänning med spagettiremmar över. Bär ett par vita kattunge klackar för skorna för att slutföra outfit i stil.

Svart blazer i läder med en grå midikjol med rak snitt

svart läderblazer med grå midikjol
källa

För att få den snygga och eleganta arbetsdräkten kan du börja med en ljusgrå spetsblus på toppen. Bär en svart skinnkavaj över den för att se elegant och unik ut. Kombinera dem med en ljusgrå midi-chiffongkjol med rak skärning. Bär ett par svarta och vita spetsiga kattungeklackar för att göra din outfit komplett.

Tröja med svart tryckta, förkortade slim fit byxor och vita kattunge klackar

Tröja med svart tryckt slim fit byxor och vita kattunge klackar
källa

För dig som vill se mer avslappnad och ungdomlig ut på jobbet är det viktigt att hålla din outfit så minimal som möjligt. Till toppen kan du bara ta på dig en vit, tjock stickad tröja. Kombinera den med svartvita, tryckta slim fit-byxor med muddar. För skorna, ha ett par spetsiga, vita kattungeklackar för att komplettera utseendet.

Vit t-shirt med ljusblå höghus med vida ben

vit t-shirt med ljusblå höghus med breda ben
källa

Detta är en väldigt enkel och ren outfit som du kan bära både som en affärsavslappnad outfit och som en street outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit t-shirt av hög kvalitet till toppen. Kombinera den med ljusblå jeans med hög midja och vida ben. Bär ett par vita kattunge klackar för skorna för att slutföra outfit.

Vit linneblus med en ljusblå denimkjol och kattungsklackar

vit linneblus med en ljusblå denimkjol och kattungsklackar
källa

För att få denna snygga och uppfriskande outfit är det helt enkelt att ta av den. Här är vad du vill göra. Bär en vit linneskjorta i avslappnad passform. Koppla ihop den med en ljusblå denimkjol. Bär ett par vita kattunge klackar för skorna för att göra outfit på ett rent och naturligt sätt.

Svart tryckt t-shirt med ljusblå jeansshorts

svart tryckt T-shirt med ljusblå jeansshorts
källa

Detta är en mycket ungdomlig, energisk och uppfriskande outfit som är perfekt för dejting. Bär en svart tryckt T-shirt för toppen. Kombinera den med ett par ljusblå jeansshorts. Bär ett par spetsiga vita kattunge klackar för skorna. För att slutföra klädseln i stil, lägg till en snygg svart crossbody-väska i mixen.

Kamel maxi ullrock med svart sidoklänning i midikjol

Kamel maxi ullrock med svart midikjol med sidoslits
källa

För dig som vill se lite tyngre ut på jobbet är det en ganska bra idé att bära en lång ullrock. Till toppen kan du bära en vit blus med kamelullrock så länge som möjligt. Kombinera den med en svart midikjol med en sidoventil. Bär ett par vita kattungehäl stövlar för att göra utseendet komplett.

Blush Ribbed Stickad tröja med en grå mini-kjol

Rouge ribbstickad tröja med grå mini ruffle kjol
källa

Här är några saker du kan göra för att forma denna härliga och mysiga outfit. Bär en röd-rosa ribbad, tjock stickad tröja för toppen. Kombinera den med en liten grå kjol med en knäppt fåll. För skorna, ha på dig ett par vita fotkängor för kattungehäl för att slutföra kläderna på ett uppfriskande och snyggt sätt.

Vit kavaj med en ljusgrå mini-skiftklänning

vit kavaj med ljusgrå miniklänning
källa

Här är en mycket intressant outfit som använder kombinationen av vitt och ljusgrått. Bär bara en ljusgrå skift miniklänning med en vit kavaj. Koppla ihop dem med ett par vita kattungeklackar för att slutföra kläderna.

Blå jeansjacka med grå och vit rutig maxikjol

blå jeansjacka med grå och vit rutig maxikjol
källa

För att uppnå detta uppfriskande utseende kan du bära en vit blus med en ljusblå pojkvän jeansjacka. Kombinera dem med en grå och vit rutig maxikjol med en lätt flare. För skorna, ha ett par spetsiga vita kattungeklackar för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillade de vita idéerna för kattungehälkläder jag just delade med dig. Prova och känn hur uppfriskande dessa vita saker kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*