Hur man bär vita jeans med klockbotten

Hur man bär vita jeans med klockbotten

Att se uppfriskande och elegant ut är att ha på sig de vita jeansen med klockbotten ett mycket trevligt alternativ. Det är ingen tvekan om att de vita skinny jeansen är lättare att forma och ta av, men versionen med klockbotten är inte heller så svår att ta av. Ett av de bästa sätten att utforma dem är att para ihop dem med en monterad topp eller till och med en monterad crop top för att få dina ben att se extra långa och smala ut. De kommer bara att få dig att sticka ut från mängden på ett helt naturligt sätt. Vad jag ska göra är att visa dig några riktigt fina vita klockbottnade jeans outfit idéer som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå beskuren spagettistroppvästtopp med vita klockbottenjeans


källa

För att göra den här coola listan med outfitidéer, låt mig börja med att visa dig en mycket attraktiv och minimalistisk sexig outfit. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt en grå bodycon-topp med spagettirem. Koppla ihop den med en hög midja vit jeans med klockbotten. Bär ett par nakna sandaler för att se snygga och uppfriskande ut.

Grå tryckt blus med halva ärmar och vita jeans med klockbotten

grå tryckt blus med halva ärmar och vita jeans med klockbotten
källa

För att skapa det något mer mjuka, affärsavslappnade utseendet kan du bära en grå och vit tribal tryckt blus med halva ärmar för toppen. Bära toppen med vita flared jeans och ett svart läderbälte. Bär ett par nakna klackar med öppna tåremmar för skorna för att lägga till en något feminin touch till det övergripande utseendet.

Grå axelbandslös topp med vita, utsvängda jeans

grå axelbandslös topp med vita, utsvängda jeans
källa

För dig som har fina axlar och krageben, här är en outfit som visar din fördel lite. För toppen är det bara att bära en långärmad T-shirt utan axel, grå, figurkramande. Koppla ihop den med vita jeans med klockbotten. Bär ett par vita höga klackar och en snygg vit läderkoppling för ett enkelt och attraktivt sätt att slutföra denna outfit.

Grå rutig blus med vita flared jeans

grå rutig blus med vita utsvängda jeans
källa

För att forma denna attityd och eleganta utseende kan du bära en grå och svart rutig knapplös blus med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med vita, hög midja, hög midja jeans. För skorna, ha ett par nakna sandaler för att se uppfriskande och feminin ut istället för att bära stövlar som får dig att se snygg ut.

Blå chambray-knapp med skjorta med vita jeans

blå chambray-skjorta med knappar och vita jeans med klockbotten
källa

För dig som föredrar att se lite pojkaktigt och unisex ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en smal passande blå chambray-skjorta för toppen. Koppla ihop den med vita utsvängda jeans och ett brunt läderbälte. För skorna, ha på dig ett par grå mocka ankelstövlar för att slutföra klädseln i stil.

Vit V-ringad t-shirt och vita jeans med klockbotten

vit t-shirt med V-ringning och vita jeans med klockbotten
källa

Detta är en super minimal outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett rent och naturligt sätt. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit v-ringad t-shirt och vita jeans med bellbotten. Lägg till ett par svarta fotkängor så att du ser längre och smalare ut.

Grå t-shirt med långa ärmar och vita jeans

grå, långärmad t-shirt med vita, utsvängda jeans
källa

Här är en annan mycket minimal outfit, men den här är lättare att ta av, eftersom den mest vita outfit kräver att du har den oskyldiga karaktären för att se bra ut med den. För det här mysiga utseendet kan du ha på dig en grå, figurkramande långärmad t-shirt med vita utsvängda jeans. Använd svarta ballerinor för att göra utseendet komplett.

Blush Pink Printed Button Up Shirt med vita jeans

rodnad rosa tryckt skjorta med knappar upp med vita jeans
källa

Att se damligt ut och tillmötesgående är ett av de enklaste sätten att lägga till lite rosa i kläderna. Du kan till exempel ha på dig en rodnad blommig skjorta och vita jeans med klockbotten. Kombinera dem med ett par rosa spetsiga klackar för att komplettera outfit på ett elegant och feminint sätt.

Grå och vit randig kortärmad skjorta med knappar och jeans med klockbotten

grå och vit randig kortärmad skjorta med vida ärmar och jeans med klockbotten
källa

Låt oss nu titta på en mycket intressant och attraktiv outfit som kan lyfta fram den unga sidan av dig. För att utforma den här klädseln, använd bara en grå och vit, lodrät randig skjorta med knappar och vita fläckiga jeans. Koppla ihop dem med ett par svarta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil.

Mörkblå jeansskjorta med knappar och vita jeans med bälte

Mörkblå jeansskjorta med knappstängning och vita jeans med bälte
källa

Jag pratar vanligtvis om chambray-skjortan istället för denim-skjortan eftersom den ser lättare och mer uppfriskande ut. I det här fallet har en mörkblå denimskjorta segheten att perfekt kompensera för den uppfriskande känslan av vita jeans. Bär nakna sandaler för att slutföra utseendet.

Grå axelbandslös crop top med hög midja, utsvängda byxor

grå axelbandslös crop top med hög midja, utsvängda byxor
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln som får dig att se väldigt naturlig ut och attraktiv på en cocktail eller en utomhusfest kan du helt enkelt bära en kortärmad crop top i axel i grått. Kombinera den med vita jeans med klockbotten och svarta öppna plattklackar för en elegant touch.

Blå jeansjacka med grå t-shirt och vita jeans

blå jeansjacka med grå t-shirt och vita jeans med klockbotten
källa

För att skapa detta snygga och ungdomliga utseende är allt du behöver göra att ha på dig en grå t-shirt med blå jeansjacka över. Kombinera dessa bitar med vita jeans. Dölj ett par svarta mockaskor för att se extra långa och smala ut.

Svart kort västtopp med höga, vita, utsvängda jeans

svart, kort väst topp med hög midja, vita, utsvängda jeans
källa

Detta är en outfit som använder ett enkelt knep för att få dina ben att se superlånga ut. Bär den med en kort svart linne och vita jeans med klockbotten. Bär ett par ljusrosa platåklackar med öppen tå för en feminin touch för att komplettera outfit.

Här är de vita klockbottnade jeans-outfitidéerna som kan hjälpa dig att se elegant och uppfriskande ut. Testa det och utöka alternativen för styling jeans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*