Hur man bär vita jeans med hög midja

Hur man bär vita jeans med hög midja

Ett enkelt sätt att göra dig längre och smalare än du faktiskt är är att bära höghus. Idag ska jag gå in i detalj om hur man utformar de höga midjevita jeansen, som kan få dig att se uppfriskande och smal ut samtidigt. Vissa människor kanske tror att vita jeans är svåra att ta av. Det kan vara sant jämfört med ett par mörkblå eller svarta jeans, men det är verkligen inte så utmanande i allmänhet. För att visa dig hur du stylar har jag sammanställt en lista över de bästa vita jeans med hög midja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå tröja med mock hals och vita jeans med hög midja


källa

För att starta den här listan över attraktiva och uppfriskande outfitidéer börjar jag med en damliknande casual casual outfit. För att utforma denna outfit, använd en grå ärmlös topp med krage och en rodnadslång kavaj med lång linje. Koppla ihop dem med vita jeans i hög midja och ljusrosa klackar med öppen tå för en feminin finish.

Svart kortärmad mock Neck-topp med vita skinny jeans med hög midja

svart kortärmad mock-hals topp med vita skinny jeans med hög midja
källa

För att skapa det här snygga svartvita utseendet som kan bäras som en gatoutfit samt en affärsavslappnad outfit, bär en svart mock-hals-t-shirt på toppen. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. Bär ett par svarta öppna tå ankelband med dina skor för att göra din outfit komplett.

Vit, långärmad, figurkramande topp med rippade jeans

vit, långärmad, figur-kramad topp med rippade jeans
källa

För att skapa detta iögonfallande och uppfriskande helvita utseende kan du börja med den vita figurkramande, långärmade, mager tröjan med topp med rund hals. Koppla ihop den med ett par vita, uppdragna skinny jeans. Bär ett par lätta kängor med snörning i mockamocka för att ge en feminin touch till utseendet.

Svart, skuren blus utan axel med vita skinny jeans med hög midja

svart, av axeln, skuren blus med vita skinny jeans med hög midja
källa

För att forma denna eleganta och lågmälda sexiga outfit som du kan ha på dig på kontoret, bär en off-the-shoulder, något beskuren svart blus som fokus för din outfit. Kombinera den med vita smala jeans med hög midja. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tå för att se snygga och eleganta ut.

Grå bomberjacka med förkortade, rippade, vita, smala jeans med hög midja

grå bomberjacka med korta vita skinny jeans med hög midja
källa

Detta är en mycket snygg och ungdomlig streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Bär en vit v-ringad t-shirt för denna outfit och en grå bomberjacka för toppen. Kombinera dem med vita skinny jeans. Bär ett par vita och svarta låga löparskor för att se sportiga och ungdomliga ut.

Blushrosa mock neck-beskuren topp med vita skinny jeans

Kort topp med rosa mock-hals och vita skinny jeans
källa

För att uppnå det damiga och sexiga utseendet kan du bära en rodnande, ärmlös mock neck crop top som bara visar lite hud i midjan. Kombinera den med vita skinny jeans med hög midja och en stark rift. För skorna, ha ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Vit Crop Top med Heather Grey Sweater Cardigan

vit crop top med ljunggrå kofta
källa

För att forma det här enkla och mysiga vita och grå utseendet kan du bära en vit kortärmad beskuren T-shirt med en gråmelerad lång kofta för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med vita, midjiga, muddade skinny jeans. Bär ett par vita dukskor för skorna för en uppfriskande finish.

Beskuren tröja med mock-hals och vita bekymrade jeans med hög midja

Kort tröja med mock hals och vita jeans med hög midja
källa

Detta är en väldigt intressant helt vit outfit som kan få dig att se tillbaka och sexig och tuff samtidigt. För en topp, bär en vit, figur-kramar, beskuren tröja. Kombinera den med vita, kraftigt rippade skinny jeans med hög midja. Använd vita sneakers för att avsluta kläderna rena och uppfriskande.

Fuzzy faux pälsjacka med vita ankeljeans

Fuzzy faux pälsjacka med vita ankeljeans
källa

Detta är en mycket elegant outfit med en intressant ungdomlig och snygg touch. Denna outfit är ett enkelt sätt att sticka ut från mängden på en cocktailparty. Använd en vit ribbad tröja med en grå huvtröja i fuskpäls för det här utseendet. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och vita sneakers för en intressant kontrast.

Rosa linne med en urringning och vita skinny jeans med hög midja

rosa linne med scoop-halsringning och vita skinny jeans med hög midja
källa

Detta är en mycket enkel och damliknande outfit som du kan bära för avslappnade hangouts. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en rosa, figur-kramande, öppen halsjacka för att se sexig ut. Kombinera den med vita smala jeans med hög midja. Använd ljusrosa spetsiga klackar för att se elegant och feminin ut.

Ljusrosa quiltad bomberjacka med vita smala jeans med hög midja

Ljusrosa quiltad bomberjacka med vita smala jeans med hög midja
källa

Med denna outfit ser du väldigt attraktiv och damlik ut. Till toppen kan du bära en vit crop top med en ljusrosa quiltad bomberjacka. Kombinera dessa bitar med vita skinny jeans. För skorna, istället för sneakers, använd ett par svarta läderstövlar för att se snyggare och smalare ut.

Blushrosa chiffongblus med tryckt ärm och jeans i hög midja med vit knapplås

Blushrosa tryckt chiffongklockärmad blus med vit knäppning och jeans med hög midja
källa

För att uppnå detta ladylike och luftiga utseende kan du bära en rodnande chiffongblus med klockhylsor i rosa och vitt med blommönster. Kombinera den med vita, beniga skinny jeans med en knappfäste framtill. Para ihop dem med blekrosa spetsiga tåklackar så att du ser smal och damlik ut.

Rosa kavaj i maxiull med vit crop top

rosa maxi ull kavaj kappa med vit crop topp
källa

För att uppnå denna snygga och lite kraftfulla outfit kan du bära en rosa maxiullrock över en vit crop top och vita high-cut slim fit jeans. Använd ljusrosa spetsiga tåklackar för att göra det coola utseendet.

Här är de vita idéerna i denim med hög midja som jag vill utforska med dig. Se om dessa kläder kan få dig att se snygg och uppfriskande ut som de ska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*