Hur man bär vita Capri-leggings

Idag ska jag prata om hur man utformar de vita capri-leggingsna som får dig att se smal och uppfriskande ut samtidigt. Det är ingen tvekan om att de svarta leggings kan få dig att se lång och smalare ut. Men om du vill lägga till en uppfriskande och glad touch till din outfit är den vita versionen förmodligen ett bättre val. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för vita capri leggings outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blush Pink Tunika-tröja med vita Capri-leggings och flats


källa

För att starta den här listan över vackra och uppfriskande outfitidéer börjar jag med en väldigt enkel street outfit som är lättare för dig att ta av. För att uppnå detta minimala utseende kan du bära en djuprosa tunikatröja med en avslappnad passform och vita capri-leggings. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa ballerinor för att slutföra klädseln i stil.

Ärmlös topp med en orange färgblok tunika och vita Carpri leggings

Ärmlös topp i orange-färgad tunika med vita capri-leggings
källa

För att uppnå detta ljusa och glada utseende spelar det en nyckelroll att bära lite apelsin. Till toppen kan du bära en ärmlös t-shirt med ljusorange och vita färgblocks-tunikor. Koppla ihop den med vita capri-leggings. För skorna kan du bara bära ett par svarta och nakna flip-flops för att komplettera utseendet.

Vit ärmlös linblus med V-ringning och capri-leggings

vit ärmlös linblus med V-ringning och capri-leggings
källa

För att skapa det uppfriskande semesterutseendet, här är vad du vill göra. Använd en vit linne V-ringad ärmlös skjorta och vita capri leggings som kärnan i outfit. Koppla ihop dem med ett par öppna läderskor och öppna ankelskor. Lägg till en stråhatt i mixen för att ge outfit en semesterkänsla.

Kricka polka dot chiffong kortärmad blus med vita capri leggings

blågrön polka dot chiffong kortärmad blus med vita capri leggings
källa

För att få den här underbara och uppfriskande street outfit perfekt för en avslappnad hangout kan du bära en kricka, blå och vit prickig chiffong kortärmad skjorta för toppen. Koppla ihop den med vita capri-leggings. För skorna kan du bära ett par ljusrosa flip flops för att komplettera utseendet.

Vit kort linne med matchande leggings

vit kort linne med matchande leggings
källa

Detta är en träningsdräkt som du kanske vill ha på dig. Du kan känna dig väldigt bekväm att göra sport. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit beskuren linne med vita capri-leggings. För skorna kan du helt enkelt bära ett par vita sneakers med låg topp för att slutföra kläderna.

Svart crop topp med vita höga damaskar och löparskor

svart crop topp med vita leggings och löparskor
källa

Här är en annan träningsdräkt som du kanske vill prova. Den här gången är det dock mer lämpligt för utomhusövningar som jogging eller snabbvandring. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart sport-bh-topp med vita capri-leggings. Kombinera dem med ett par svarta löparskor för att se ännu sportigare ut.

Svart och vit randig maxi hög split klänning med leggings

svartvit randig maxi hög split klänning med leggings
källa

Vanligtvis vill du ha en lite överdriven topp eller en tunikatopp med leggings. Men den här gången är klädseln mer kreativ. En svartvitt randig ärmlös maxi high split shift-klänning kombineras med vita capri-leggings. Bär ett par ljusrosa ballerina-lägenheter för skorna för att slutföra utseendet.

Vit oversized t-shirt med blommiga capri leggings

vit oversized t-shirt med blommiga capri leggings
källa

För att uppnå denna avslappnade stranddräkt här är vad du vill göra. Bär en vit eller ljusgrå överdimensionerad t-shirt på toppen. Kombinera det med ett par vita, gula och blå blommiga capri leggings. Bär ett par vita sandaler för skorna för att packa upp kläderna på ett uppfriskande sätt.

Grå långärmad tunika-T-shirt med vita sandaler

grå tunika långärmad t-shirt med vita sandaler
källa

För att se uppfriskande och tillmötesgående är det en mycket bra idé att ha en grå och vit combo. Du kan till exempel ha på dig en grå, långärmad bodycon-t-shirt med vita capri-leggings. Bär en vit läderhandväska för att se elegant och uppfriskande ut. Bär ett par vita glidande sandaler för skorna för att slutföra klädseln i stil.

Blushrosa kavaj med vit linne och skjorta. Sneakers

rodnande rosa kavaj med vit linne och sneakers
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som kan få dig att se avslappnad och uppfriskande samtidigt. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit tunikatopp med vita capri-leggings. Bär en rodnande rosa kavaj för att skapa några underbara lager. Bär ett par vita höga sneakers för att ge skorna en sportig touch.

Svart kort linne med blommiga capri leggings

svart kort linne med capri leggings med blommönster
källa

Detta är en annan träningsdräkt som du kan bära för att se glad och sportig ut. Förresten, om du är den typen som bara tar lite sista knuff för att träffa gymmet, är det ganska bra sätt att motivera dig att bära något snyggt. För att forma det här utseendet kan du bära en svart sport-bh-topp med ett par vita och svarta capri-leggings. Använd svarta sneakers för att avsluta det ungdomliga utseendet.

Ljusrosa t-shirt med volangfåll och vita capri-leggings

ljusrosa t-shirt med volangfåll och vita capri-leggings
källa

Om du bär en tunika eller en lång topp kan du byta ut dina vita skinny jeans med de vita capri-leggingsna. Till exempel kan du bära en blekrosa kortärmad topp med en volangfåll och ett par vita Carpi-leggings. Koppla ihop dem med ljusrosa spetsiga höga klackar för att göra kläderna eleganta.

Ljusgrå tunikablus med kalla axlar och silver sandaler

Ljusgrå tunikablus med kalla axlar och silver sandaler
källa

För att forma detta luftiga och vackra utseende kan du bära en ljusgrå chiffong tunikatopp med en kall axel. Koppla ihop den med vita capri-leggings. Slutligen ha på dig ett par silver sandaler för att lägga till en avslappnad och blank touch på kläderna.

Hoppas att du gillade de vita capri leggings outfit idéerna som jag just delade med dig. Testa det och se om du gillar de svarta eller vita leggingsna mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*