Hur man bär vit volangskjorta

En typisk vit knappad skjorta räcker vanligtvis för att du ska se snygg och ren ut. Ibland vill vi dock ha några extra detaljer för att se mer ladylike och eleganta ut. I det här fallet kan det vara en ännu bättre idé att bära en vit volangskjorta. Volangdetaljer i en vit skjorta kan visas i alla möjliga områden, såsom: B. på kragen, på framsidan, på axeln och till och med på ärmarna. Volangdetaljerna tillsammans med den vita färgen gör att du vanligtvis ser väldigt ren och attraktiv ut. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt fina idéer för ruffle shirt outfit. Låt mig visa dig nu

Vit rufsig skjorta med mörkblå skinny jeans och ljusrosa klackar


källa

För att starta den här listan med ladylike och uppfriskande outfitidéer kommer jag att presentera dig för en enkel och stilig affärsavslappnad outfit. För toppen, använd bara en vit smal skjorta med volanger och knappar. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta och ljusrosa klackar för dina skor för att komplettera utseendet.

Vitt volangskjorta med volangskuld och svarta läderbyxor

vit, halvtransparent skjorta med rufsade axlar och svarta läderbyxor
källa

Detta är en mycket attraktiv och unik outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. För att forma det här utseendet kan du bära en halvskuren spetsskjorta med en vit krage. Kombinera den med svarta, smala läderbyxor med bälte och bälte. För skorna, ha ett par klackar med ankelband i leopardmönster för att se lite mer feminin och mogen ut.

Vit rufsig axelblus med rippade grå skinny jeans

vit rufsad axelblus med rippade grå skinny jeans
källa

För att skapa det iögonfallande och uppfriskande affärsavslappnade utseendet kan du bära en vit slim fit-ruffle-axelskjorta till toppen. Kombinera det med ett par kraftigt rippade gråa skinny jeans. Bär ett par svarta och vita höga klackar för skorna för att göra kläderna snygga och eleganta.

Vit ärmlös skjorta med volanger framtill och svarta skinny jeans

vit ärmlös ruffad skjorta med svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta snygga och uppfriskande svartvita utseende kan du börja med den vita ärmlösa skjortan med volanger längst upp. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Bär ett par svarta läderklackar för att göra din outfit komplett.

Vit ruffad skjorta med grå, figur-kramande midikjol i tvättat läder

vit ruffad skjorta med grå tvättad, figur-kramande midikjol i läder
källa

Du kan inte bara para ihop en volangskjorta med smala jeans för att se bra ut, du kan också para ihop en volangskjorta med en kjol. I det här fallet kombineras en vit ruffad skjorta med knappar med en grå, figurkramande midikjol av läder. Koppla ihop dem med svarta mockasko stövlar för ett ännu mer elegant utseende.

Button-up skjorta med rufsade ärmar och ljusblå, rippade jeans med smal passform

Skjorta med rynkade ärmar och knappar med ljusblå, rippade slim fit-jeans
källa

Detta är en väldigt iögonfallande outfit tack vare de vackra volangdetaljerna i skjortan. I detalj är skjortan en vit frillad långärmad skjorta med knappar. Du kan kombinera den med en ljusblå jeans med smal passform. För skorna kan du bära ett par ljusrosa spetsiga tåremmar för att komplettera utseendet.

Vit skjorta med kalla axelband och ljusblå skinny jeans

vit skjorta med volanger framtill och ljusblå skinny jeans
källa

Det är en bra idé att bära en kall axel skjorta för att se sexig låg nyckel utan att verkligen visa någon hud. Du kan till exempel ha på dig en vit, kall axelskjorta med sofistikerade volangdetaljer framtill för att se sexig och återhållsam ut. Använd den med ljusblå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Ärmlös skjorta med mock halsringning och tvättade jeans med bälte

ärmlös skjorta med ståkrage och tvättade jeans med bälte
källa

Detta är en vacker och uppfriskande ärmlös vit skjorta med en volang axel och en avslappnad passform. Du kan para ihop den med ljusblå kraftigt tvättade skinny jeans och ett svart läderbälte för att ge lite seghet till utseendet. Du kan bära ett par svarta balettlägenheter för att se rena och smala ut.

Vit skjorta med fransar och volanger med en grå omslags kjol med hög midja

vit skjorta med fransar och volanger med en grå omslags kjol med hög midja
källa

Detta är en mycket attraktiv och snygg outfit som du kan bära på jobbet samt avslappnade hangouts. Använd en kortärmad skjorta med vita fransar och volanger med denna outfit. Koppla ihop den med en grå, figur-kramande, höghöjd minikjol. Bär ett par vita platta sandaler för att skorna ska se väldigt uppfriskande ut.

Vit långärmad skjorta med volangknappar och blå skinny jeans

vit långärmad skjorta med volangknappar och blå skinny jeans
källa

För att se extra smal och smal ut, kan du välja en vit långärmad ruffad skjorta med smal passform istället för en avslappnad eller överdimensionerad skjorta. Koppla ihop den med blå midja med hög midja för att se ännu högre och smalare ut. Bär ett par svarta klackar med öppna tå med dina skor för en elegant twist.

Vit skjorta med grön mockakjol med hög midja fram

vit skjorta med hög midjeknapp i grön mocka
källa

För att forma denna ladylike och unika outfit kan du bära en vit skjorta med rufsade knappar och en grön minikjolkjol med hög midja. Denna kombination kan få din midja att se betydligt högre ut, vilket resulterar i en lång och smal look. Du kan kombinera dessa bitar med ljusrosa klackar med öppen tå för att se ännu mer attraktiva ut.

Off the Shoulder Layered chiffongblus med volanger och blå jeans

Off-the-shoulder, flerskiktad volang chiffongblus med blå jeans
källa

Detta är en väldigt ladylik och reserverad sexig outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en chiffong-ruffle-skjorta med axlar i toppen. Kombinera den med blå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att slutföra kläderna.

Vit ruffad skjorta med djup V-ringning och svarta skinny jeans

vit wrap-skjorta med djup V-ringning och svarta skinny jeans
källa

Börja med den vita V-ringade skjortan överst för att skapa detta konstnärliga och sexiga svartvita utseende. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta ankelremmar med öppen tå för att se snygga och smala ut.

Här är de vita ruffle-skjortoutfitidéerna som kan hjälpa dig att se mer ladylike och attraktiv ut. Försök med dem för att få fram den mer oskyldiga sidan av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*