Hur man bär vit svart skort

Hur man bär vit svart skort

Du vet från stavningen ”Skort” att det är en blandning av kjol och shorts. Skorten är dock ingenstans lika populär. Men det betyder inte att det inte ser bra ut. I själva verket tycker jag att skorten ser riktigt bra ut och sticker ut, särskilt de svarta och vita. I det här blogginlägget ska jag dela med mig av mina favoritmetoder för att utforma en vit eller svart kort. Låt oss titta på dem nu.

Vit knapp-up skjorta med svart skort

svart skidskjorta med vit krage
källa

Låt oss börja med den svarta. För en väldigt enkel och söt, avslappnad, chic outfit kan du para ihop en svart midja med hög midja och en kort vit skjorta med knappar. Det är en bra outfitidé, särskilt för junioranställda, att bära till jobbet.

Bär med vit västtopp

svart skort vit väst topp
källa

En lite mer mogen arbetsdräkt bär den svarta skorten med en vit västtopp. Använd svarta klackar för att komplettera utseendet. Dräkten är nästan som att ha på sig den svarta penna kjolen med en liten twist. Så nästa gång, för en outfit som du brukade ha med en svart kjol, försök att bära en svart skort omväxlande.

Bär med vit topp


källa

Denna outfit är definitivt inte lämplig för arbete men är perfekt för avslappnade sommarhäng. Du kan bara bära en vit crop topp med svarta skort och vita klackar sandaler. En skort kan verkligen krydda dina vanliga sommarkläder, så nu kan du ibland byta ut dina jeansshorts.

Klä helt svart med svart crop topp

svart väst topp skort outfit
källa

För fans av alla svarta kläder är detta en som har sammanställts för dig. Det är en annan sommaroutfitidé att du kan se sexig ut genom att bära helt svart med lite hud på midjan. Kombinera helt enkelt skorten med en svart crop top.

Bär med svart t-shirt & sneakers

svart t-shirt sneakers svart skort
källa

Det här utseendet är förmodligen det sportigaste på listan, och det är bra för sommaren. Det är en minimal kombination med en svart t-shirt, svart kort och sneakers. Även om det är en helt svart outfit, finns det inget mörkt med det. Du kommer att se energisk och atletisk ut.

Svart kort med vit axelblus

vit off shoulder blus svart skort
källa

Vi såg några idéer som ser snygga eller sportiga ut. Denna outfit till hands är sexig och elegant. Du kan bära en off-shoulder vit blus med en svart skort och svarta klackar. Du kan argumentera för att en svart kjol kan se lika bra ut genom att byta ut skorten. Det är sant, men det är bara kul att lägga till lite variation i din vardagliga outfit. Prova speciellt för dig som tröttnar på att bära samma sak varje dag.

Kall axel knuten T-shirt med svart skort

kall axel knuten t-shirt svart skort
källa

Här är en annan sommardräkt som du kan använda för att se energisk ut. Bär en vit kall axel-t-shirt och en svart skort för detta glada och unga utseende. Jag rekommenderar att du bär sandaler med kläderna.

Bär med vit skjorta och grå kofta

grå kofta vit skjorta svart skort
källa

Detta är en bra demonstration av hur skiktning kan spela en stor roll i din outfit. Bär en svart skort och en vit skjorta med en grå kofta över. Både sandaler och solida klackar passar perfekt till kläderna.

Använd den med en svart tröja och läderjacka

svart tröja läderjacka outfit
källa

Intressant är att en svart skort kan kopplas ihop med en svart skinnjacka och det ser bra ut. Bär bara de två föremålen med en svart tröja. Ankelstövlar passar perfekt till outfit.

Använd den med en vit stickad tröja

vit stickad tröja svart skort
källa

Denna enkla och snygga outfit ser perfekt ut när det gäller kombinationen av färger och snitt. Dessutom tror jag inte att du bara kan byta ut skortet med en kjol eller jeansshorts och se så bra ut. Jag rekommenderar starkt att du provar denna outfit, som består av den vita tröjan, en svart kort och silverklackar.

Vit skort med svart tröja med vita ränder

svart och vit randig tröja vit skort
källa

Efter att ha delat många häftiga idéer för den svarta skorten är det dags att prata om den vita.
Denna outfit ser bara lite ojämn ut men ändå vacker och unik. Kombinera den svarta tröjan med tunna horisontella vita ränder med den vita skorten. Använd svarta eller ljusrosa klackar på skorna för bästa resultat.

Bär med en grön linne

grön linne vit skort
källa

Du kanske vill prova denna gröna outfit när våren kommer. Det som gör outfit så uppfriskande är kombinationen av en grön linne och en grön plånbok. Ibland är det detaljerna som gör skillnaden.

Bär med en vit kavaj

vit blazer grön toppskort
källa

Den vita kavajen och den vita skorten gör en riktigt bra vit-till-vit outfit. Om du är intresserad av liknande outfitidéer, se till att kolla in mitt andra blogginlägg om vit-till-vit outfitidéer.

Bär med en grå skjorta

vitt skortgrått t-shirthalsband
källa

Denna outfit är ett bra exempel på hur tillbehör kan göra en riktigt avslappnad outfit till en elegant outfit. De bär bara en grå t-shirt med en vit skort. Det ser okej ut, men ser inte ut som snyggt. Så lägg till silverklackarna, det snygga långa halsbandet och klockan. Nu är klädseln komplett och ser bra ut.

Jeansskjorta med vita nosar

Jeansskjorta vita snortklackar
källa

Här är en annan elegant casual outfit för arbete. Jag känner många människor som gillar att bära jeansskjortor på jobbet. De ser eleganta, professionella ut och har mer konstnärligt djup än en vanlig skjorta. Den goda nyheten är att du kan para ihop en jeansskjorta med en vit skort och se underbar ut.

Använd den med en randig t-shirt och svart kavaj


källa

Bär en svartvit horisontellt randig t-shirt med en vit skort och en svart kavaj för en avslappnad street look. Detta är särskilt lämpligt för konstnärer och designers.

Här är listan över mina favoritoutfitidéer för vita och svarta shorts. Det betyder inte att du måste gå utan dina jeansshorts eller kjolar, men prova skortet och lägg till variation i din vardagliga outfit för skojs skull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*