Hur man bär vit spets Kimono

För de av er som inte redan vet är kimonon en typ av traditionella japanska kläder som japanerna fortfarande bär på festivaler. Men genom åren har den vanliga modevärlden utvecklat denna kimono så att den nu kan bäras som en del av dina avslappnade kläder. I grund och botten har de förvandlats till några eleganta, långa, löst sittande axlar. Idag ska jag prata mer detaljerat om den vita spetskimonon. Vad du håller på att se är några av de bästa vita spetsar-kimono-outfitidéerna jag har samlat. Låt oss hoppa direkt in.

Vit spets kimono med romper


källa

För att starta denna intressanta och vackra lista ska jag visa dig en mycket uppfriskande och elegant helvit outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit romper och sedan en vit spets kimono över den. Om du inte vet hur du ska avsluta, avsluta med vita sandaler och en vit filthatt.

Vit spets kimono med svart väst topp och smala jeans

vit spets kimono svart väst topp skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en outfit som är mycket snyggare och mörkare. Du kan bära en svart västtopp med en gråblå skinny jeans för att se snygg och lätt unisex. Koppla ihop dem med en vit spets-kimono och vita sneakers för att mjuka upp mörkret lite.

Vit lång spets kimono med svart midi shift klänning

vit lång spets kimono svart midi shift klänning
källa

Eftersom en vit spets-kimono är en så feminin och elegant produkt kan den bäras med en klänning sedan dess. I det här fallet kombineras den vita kimonon med en svart midiklänning för ett uppfriskande och luftigt utseende. Du kan bära vita sandaler för att göra kläderna ännu mer uppfriskande.

Vit Kimono med Crop Top & Pink Floral Shorts

vit kimono crop top rosa blommashorts
källa

Låt oss nu göra en 180 graders vridning och prova en sexig sommar- eller vårdräkt med låg vikt. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en vit crop top med rosa blommiga mini-shorts. Bär dem med en vit spets kimono och vita sandaler för en feminin touch. Du kan till och med bära ett uttalandehalsband för att göra outfit mer iögonfallande.

Lång spets kimono med en helt vit outfit

lång spets kimono helt vit outfit
källa

Som du kan se från de tidigare idéerna kan du skapa en luftig och uppfriskande outfit med medellånga vita spets-kimonor. Här är en vit spets maxi kimono som kan hjälpa dig att uppnå en mer mogen och feminin look. Du kan till exempel bära den med en vit t-shirt och vita skinny jeans för att skapa en feminin och unik outfit. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar för en extra damliknande touch.

Använd den med Orange Shift-klänning och nakna Strappy-skandaler

orange skjortklänning naken strappy skandaler
källa

Om du vill se lite ljusare och gladare ut, bär lite apelsin med kimonon. Till exempel kan du bära en lång vit spets kimono med en orange slida klänning. Bär ett par nakna sandaler för att lägga till lite boho-stil till mixen.

Bär den med en blå silke knappar upp skjorta och svart läder gamacher

blå sidenknapp skjorta svart läder leggings
källa

För en mer kantig look för dig som har en mycket stark karaktär kan du bära något glänsande för att se snyggare ut. Som ett exempel kan du bära en blå sidenskjorta med knappar och svart läderjacka. Bär en vit spets kimono över dessa bitar och avsluta din outfit med svarta läderstövlar.

Vit golvlång kimono med svart väst och mini-shorts

vit golvlängd kimono svart väst topp mini shorts
källa

Ett trevligt litet knep för att hålla benen långa och smala har på sig en lång kofta med mini-shorts. I det här fallet är en vit golvlång kimono ihop med vita jeansshorts och en svart väst så att du ser lång och smal ut. Koppla ihop dessa bitar med svarta mockaskor för en feminin touch.

Lång spets kimono med vit romper

lång spets kimono vit blommig romper
källa

Du kan lägga till ett blommigt element i en helt vit outfit för en härlig och drömmande look. Till exempel kan du bära en vit blommig romper med en vit kimono med maxispetsar för att se helt vacker ut. Kombinera dem med vita sandaler med klackar på ankelbandet och en svart filthatt för att ge en konstnärlig touch till det övergripande utseendet.

Vit virkad kimono med västtopp och svarta shorts

vita virkade spetsar kimono väst topp svarta shorts
källa

Här är ytterligare en av de kläderna som kan få dig att se uppfriskande och smal ut. För att uppnå det här underbara utseendet kan du bära en vit västtopp med scoop-hals och svarta mini-shorts. Placera en vit, lång virkad spets-kimono över dessa delar. Ett par svarta sandaler och en svart filthatt är ett bra komplement till din outfit.

Vit halvtransparent spets-kimono med svart tubtopp och shorts

vita, halvtransparenta kimonorörshorts av svart spets
källa

För att uppnå ett uppfriskande utseende som också är begränsat sexigt kan du bära en svart tubtopp och svarta minishorts. Bär en vit, halvskuren, spetsad kimono över den för att förvandla denna alltför enkla outfit till något snyggt och uppfriskande. Det bästa valet för skorna skulle vara vita sandaler.

Bär den med en vit västtopp och blå jeansshorts

vit väst topp blå denim mini shorts
källa

Eftersom det här blogginlägget mest handlar om avslappnade kläder är det dags att ta fram de blå jeanshortsen. Kombinera shortsen med en vit västtopp och en lång vit spets-kimono. En vit filthatt och vita remskandaler är ett säkert sätt att hålla din outfit uppdaterad.

Ljusblå, knälång klänning med samlad midja och vit kimono

ljusblå, knälång klänning med samlad midja, vit kimono
källa

För en feminin outfit med en ljus nyans kan du bära en ljusblå knälång klänning med en rynkad midja och en vit lång spets-kimono. Se till att kimonon bara är lite längre än klänningen så att dina ben ser längre ut. Kombinera dessa bitar med nakna sandaler för att se snygga och uppfriskande ut.

Använd den med en rosa t-shirt och mörkblå skinny jeans

rosa t-shirt mörkblå skinny jeans
källa

Ett annat sätt att lägga en feminin touch på kläderna är att para ihop den vita spetskimonon med en rosa t-shirt. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och grå mockaskor för att se avslappnad och snygg ut.

Bär den med en vit snörningstopp och mini-shorts

vita mini-shorts med snörning
källa

Här är en sexig och luftig outfit som är perfekt för en strandfotografering. För att uppnå detta fantastiska utseende, bär en vit spets topp med vita minishorts. Lägg en golvlång, halvskinnad vit spets kimono över den. Bär ett par bruna mockaskor för att se mer feminin och unik ut.

Hoppas att du gillar dessa vita spetsar kimono outfit idéer som jag just delade med dig. Om du tycker att detta blogginlägg är användbart för att inspirera dig att komma med dina egna outfitidéer, bör du också kolla in hundratals andra blogginlägg på outfitidéer på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*