Hur man bär vit skinnjacka

Hur man bär vit skinnjacka

Om någon sa ”läderjacka” skulle de flesta anta att den är som standard en svart skinnjacka. Medan jag inte tvivlar på att den svarta skinnjackan är en av de mest klassiska sakerna att bära, om du ignorerar den vita skinnjackan, saknar du mycket. Den vita läderjackan gör definitivt att klädseln ser väldigt annorlunda ut än den svarta, men det kan ändå göra kläderna mycket snygga, kanske ännu mer unika. I blogginlägget sammanfattade jag några av de bästa sätten att utforma vita skinnjackor och nu ska jag visa dig dessa fantastiska outfitidéer.

Vit skinnjacka med knäppt skjorta och pojkvänjeans


källa

Även om en vit skinnjacka låter som att den är ganska svår att utforma, ser den faktiskt väldigt naturlig ut när den är ihop med en vit topp. Använd till exempel en vit skjorta med knappar och en vit skinnjacka till toppen. För toppen, använd bara pojkvänjeans och bruna läderstövlar. Outfiten ser bara så snygg och bekväm ut. Nu kan du se att en vit skinnjacka i vissa fall är ännu lättare att utforma än en svart.

Använd den med svarta skinny jeans och brun över knästövlarna

svarta skinny jeans brun över knä stövlar
källa

För ett snyggt och snyggt utseende kan du bära en vit skinnjacka med en vit topp, svarta skinny jeans, och viktigast av allt, de bruna mockaskorna över knäna som gör outfit så mycket mer elegant. Den eleganta vita plånboken bidrar också till detta.

Vit skinnjacka med röd väst med djup V-ringning

vit läderjacka röd djup v-ringad västtopp
källa

En färgkombination av rött, vitt och svart kan skapa en mycket elegant och iögonfallande outfit. Använd till exempel en röd västtopp med en djup V-ringning och en vit skinnjacka som topp. Gör din outfit i stil genom att bära svarta skinny jeans och svarta sandaler med rem.

Kort vit jacka med svart tank och rippade pojkvänjeans

kort vit jacka svart tank rippade pojkvän jeans
källa

För en underskattad affärsavslappnad outfit, använd bara en svart linne med en kort vit skinnjacka, rippade pojkvänjeans och svarta klackar. Det verkar nästan som att den vita skinnjackan bärs som ett snyggare alternativ till en vit kavaj. Utan läderjackan skulle denna outfit definitivt vara för avslappnad för de flesta jobb.

Använd den med en vit t-shirt, manschettjeans och vita träningsskor

vita jeans med t-shirt manschett, vita sneakers
källa

Här är en ung och uppfriskande outfit som består av en vit t-shirt, vit läderjacka, smala jeans med muddar och vita sneakers. Så mycket som den vita skinnjackan förtjänar erkännandet för denna vackra outfit, gör de vita sneakersna och speciellt hästsvansen denna outfit till en ung och glad look.

Vit skinnjacka med svart crop topp och skaterkjol

vit läderjacka svart crop topp skater kjol
källa

Utan den vita läderjackan är detta en intressant hel-svart outfit som består av en svart crop topp, en svart skater kjol och ett par svarta och vita Converse. Det skulle ha varit en ganska snygg och reserverad sexig outfit. Med den vita läderjackan ser outfit nu mer balanserad ut och det vita lädret ger den extra stil.

Använd den med en grå t-shirt och svarta skinny jeans

grå t-shirt svarta skinny jeans
källa

En fördel med att bära en vit skinnjacka är att en super kausal outfit kan göras så snygg att den casual outfit nästan blir en elegant casual outfit. Använd till exempel en grå t-shirt med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar mitt på kalven för en avslappnad street outfit. Bär den vita läderjackan så att den ser mycket smalare och smartare ut.

Vit skinnjacka med svart chiffong halvskimrad kjol

vit skinnjacka svart chiffong kjol
källa

Detta är ett coolt försök att sätta ihop en chiffongbit med en läderbit. Bär en svart tryckt t-shirt med en vit skinnjacka för toppen. Koppla ihop dem med en halvskuren svart chiffongkjol med svarta och vita sandaler. Denna kombination av läder och chiffong visar sig vara ganska elegant och snygg.

Vit skinnjacka med blå och svart tribal mantel miniklänning

vit skinnjacka blå och svart stamklänning
källa

För en unik boho-look kan du bära en vit läderjacka med en blå och svart tribal miniklänning och nakna sandaler. Läderjackan lägger bara till en snygg och intensiv kontrast för att krydda det övergripande utseendet.

Vit jacka med en helt svart outfit

vit jacka helt svart outfit
källa

Du behöver nästan inte klä dig helt svart för att få ett mörkt och coolt utseende. Du kan också bära en vit skinnjacka med alla andra svarta delar för att få fram den mörka och svala faktorn. Till exempel kan du klä helt svart med den svarta T-skjortan, de svarta skinny jeansen och de svarta läderstövlarna. Bär den kontrasterande vita läderjackan för att göra utseendet komplett. Förresten, om du vill se fler outfitidéer för liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om styling av ankelstövlar i läder.

Använd den med tjock tröja och manschettkavaj i vita kablar

vita kabelstickade jeans med tjock tröja och manschetter
källa

Detta är en bedårande men ändå snygg outfit som består av en vit tjock stickad tröja, manschettjeans och vita tofflor. En vit skinnjacka är ett elegant tillskott till din outfit som balanserar den stickade tröjan.

Vit skinnjacka med en svart, figur-kramande midiklänning

vit skinnjacka svart bodycon midiklänning
källa

När du vill ha en svart bodycon-klänning till ett cocktailparty. Det är en bra idé att skjuta en vit skinnjacka över axlarna när du går in i festen för att hålla dig varm och se elegant ut.

Använd den med en boho-stil skiftklänning och knähöga stövlar

Knästövlar i Boho-stil
källa

Detta är bara ett härligt sätt att bära en vit skiftklänning i boho-stil. Spetsen på kammusslan gör kläderna definitivt trevligare. Du kan forma klänningen genom att bära den med en halsduk, en elfenbenfärgad läderjacka och grå knähöga snörskor.

Bär den med en överdimensionerad vit knappskjorta och vita jeans

överdimensionerad vit knäppt skjorta jeans outfit
källa

För en avslappnad affärsdräkt som lutar sig på den avslappnade sidan, ha en överdimensionerad vit knappskjorta, vita skinny jeans och svarta klackar med öppna tå. Bär den vita läderjackan för ett mer formellt utseende.

Bär den med en blå kjol med knappar och skor med låg duk

blå kjol med knapp upp och skor med låg duk
källa

Jag är ett fan av att ha på mig den svarta skinnjackan med Converse, och det ser ut som att Converse skulle fungera ganska bra med en vit skinnjacka också. Bär bara en blå skjorta med knappar, smala jeans och läderjackan. Bär ett par klassiska lågtoppade Converse för en avslappnad finish.

Hoppas att du gillar de vita läderjacka-idéerna jag just delade med dig. Du kanske älskar de svarta läderjackorna lika mycket som jag, men låt oss prova de vita. Du ser bara fantastisk ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*