Hur man bär vit ruffle topp

Hur man bär vit ruffle topp

För en fin och avslappnad look kan du bara använda en vit volang. Det är faktiskt väldigt lätt att utforma, du kan bara ha det med smala jeans och balettlägenheter och du kommer att se feminin och snygg ut. Det är också väldigt lätt att dra av. Naturligtvis finns det mer intressanta sätt att utforma den vita ruffle-toppen. I blogginlägget ska jag dela med dig några av de bästa idéerna för vita ruffle-outfit jag har sammanställt. Låt oss titta på dem nu.

Vit topp med volangärmar och svarta kostymbyxor

vit topp med volangärmar, svart kostymbyxa
källa

Detta är en casual casual outfit som är feminin och elegant. Dessutom är den väldigt bekväm att bära, vilket är en stor fördel för dig som måste arbeta långa timmar. Bär bara en vit topp med rufsade ärmar och svarta korta klänningbyxor. Lägg till ett par svarta ballerinaskor i ekvationen.

Vit frillad tunikatopp med smala jeans


källa

Bär en vit ruffle-tunikatopp och smala jeans för ett elegant, avslappnat utseende. Använd ljusrosa klackar för att slutföra denna rena och enkla outfit. Bär ett långt silverhalsband för att matcha den vita toppen för en extra touch av elegans.

Använd den med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar

svarta skinny jeans blekrosa klackar
källa

Den här volangtoppen passar relativt löst. Du kan skapa en luftig look genom att bära den med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar. En elegant svart plånbok passar perfekt till kläderna. Bär ett långt halsband för att lägga till lite detaljer i den vita toppen.

Kall axel vit ruffle topp med hög midja flare jeans

kalla axlar vita rarele topp flare jeans
källa

För de av er som vill se längre ut, kan denna outfit hjälpa dig med det. Bär en kall axel vit ruffle topp och hög midja flare jeans. Stoppa delvis den vita toppen i jeansen för att visuellt flytta midjan uppåt. Du kan bära ett par 3-tums eller 4-tums höga klackar och gömma dem under dina jeans. Med midjan flyttad och klackarna undanstoppade kommer du sannolikt att se mycket högre ut.

Halvtransparent vit blus med volanger och svarta läderbyxor

Ruffle vit blus svarta läderbyxor
källa

För en charmig och elegant arbetsdräkt kan du bära en vit, halvskalig, rufsig blus med svarta läderbyxor. För skorna kan man bära klackar i svarta mockafotremmar lite elegans i kläderna. Bär en elegant svart handväska för att slutföra denna outfit. Så enkelt som denna outfit ser ut, känns alla bitar bara rätt och ser bra ut tillsammans. Det här är en vacker outfit, men det verkar inte svårt att ta av.

Kort ruffad topp med vita smala jeans

korta skinny jeans med frillad topp
källa

För en sexig look med lite ojämnhet kan du bära en vit linne-topp. Använd den med vita skinny jeans och en svartvit Converse för ett snyggt streetlook.

Boho-topp med svarta läderbyxor

Boho topp svarta läderbyxor
källa

Det är väldigt intressant att se hur en boho-topp ser ut i kombination med lederhosen. Som ett exempel på detta består denna outfit av en vit boho-stil spetsad topp och svarta läderbyxor. För att lägga till ännu mer intresse för kläderna, ha på dig ett par cheetah-klackar. Jag är lite förvånad över hur bra dessa tre kontrasterande bitar går ihop.

Vitt och svart av axelbandet

vit och svart off shoulder ruffle top
källa

Solid vit ruffle toppar ser inte bara bra ut, en vit och svart randig topp kan också se vacker och snygg ut. Bär det till exempel av den axelbandiga ruffle-toppen med svarta byxor med vida ben och svarta balettplattor för en luftig och konstnärlig look.

En axel vit ruffle topp med svart minikjol

en svart minikjol utan axel med en knäppt topp
källa

För en sexig och snygg look kan du använda asymmetrisk magi. Bär en vit ruffle en axel topp och en svart penna mini kjol. För skorna rekommenderar jag att du bär antingen ljusrosa klackar eller svarta mockaklackar för att hålla den eleganta känslan konsekvent. Att bära en liten bar handväska kan få dig att se ännu mer bedårande ut. Denna outfit är perfekt för att träffa vänner och träffa vänner.

En axel ruffle topp med rippade jeans och en öppen tå häl

Jeans med volanger på axeln
källa

Ett mer avslappnat sätt att utforma den ena axeln med volang är att bära den med rippade jeans. Kombinera dem helt enkelt med ett par klackar med öppen tå av kamelmocka. Bär en blå blomma väska för att ge en uppfriskande touch till denna sexiga outfit med låg vikt.

Av axelns vita topp med rippade jeans

från axeln vit topp rippade jeans
källa

För att visa ännu mer av dina axlar och nyckelben kan du bära en av axeln volang topp. Du kan helt enkelt bära den vita toppen med rippade skinny jeans och bara klackar med öppna tå. För en intressant kontrast av färger, använd en chockerande rosa handväska för att ge en mer iögonfallande look till denna outfit.

Vit ruffle topp med wrap kjol och sneakers

vita sneakers med omslags kjol och frillad topp
källa

Denna outfit är en mycket kreativ tvådelad uppsättning som består av en vit ruffle topp och en matchande ruffle wrap kjol. Bär bara vita sneakers för att komplettera denna unika helt vita casual outfit.

Vit vävd ruffle-topp med svarta jeans och fotkängor

vit vävd ruffle topp svart rippade jeans
källa

Ibland kan tyget göra stor skillnad. Till exempel ser denna vävda vita volangtopp mycket mer solid och elegant ut än en bomullstopp. Eftersom den vita toppen redan ser bra ut ensam är det vettigt att kombinera den med andra plana delar. Bara para ihop den med svarta jeans och grå fotkängor för en minimalistisk men underbar outfit.

Off The Shoulder vit topp med blå tryckta shorts

Off shoulder vit topp och blå tryckta shorts
källa

För en glad sommarutseende kan du bära en axellös vit volang med blå tryckta shorts. Bär nakna sandaler för att slutföra det här uppfriskande utseendet.

Ruffle chiffongblus med svarta skinny jeans

Ruffle chiffongblus svarta skinny jeans
källa

För en feminin look, bär en rufsad chiffongblus, svarta skinny jeans och kala klackar. Detta kan bäras som en minimal casual casual outfit.

Här är en lista över de bästa idéerna för vit frill outfit jag har sammanställt för dig. Förhoppningsvis kan du prova några av dessa för att lägga till din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*