Hur man bär vit rörtopp

Låt oss prata om några av de enklaste sätten du kan se sexig ut idag. Regeln är att vi ska titta på någon djup v-ringad topp eller rygglös topp. För att se reserverad sexig ut, kan du faktiskt visa upp lite hud på dina axlar och krageben och enstaka midja. För att göra det finns det förmodligen ingenting som att bära en vit tubtopp som får dig att se sexig och uppfriskande ut samtidigt. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för vita rördräkter jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Vit tubtopp med blå höghöjda slim fit ankeljeans


källa

För att börja med den här listan över attraktiva outfitidéer, låt mig först visa dig ett av de mest typiska sätten att bära en vit tubtopp. Här har du en vit, formanpassad tubtopp. Du kan helt enkelt para ihop den med en ljusblå slim fit jeans med hög midja för att se tunn och lång ut. Använd ett par svarta och vita canvas sneakers för att pryda ut looken.

Vit och svart peplum tubtopp med matchande mini bodycon kjol

vit och svart peplum rör topp med matchande, figur-kramar mini kjol
källa

Här är en mycket mer formell outfit som du kan bära för en semi-formell eller till och med en formell händelse. För toppen kan du bära en vit och svart peplum bälte topp som är kramande och smal. Kombinera det med en matchande vit figurkramande minikjol. Bär ett par vita spetsiga klackar för skorna för att slutföra kläderna.

Vit kort tubtopp med blå broderad minikjol med blommönster

vit, kort tubtopp med blå broderad minikjol
källa

Så du kan få dina kurvor att se väldigt attraktiva och ungdomliga ut. Du kan helt enkelt ha på dig en vit, figur-kramande, kortvarig tubtopp. Kombinera den med en ljusblå, blommabroderad mini-denim kjol. Använd vita sneakers för skorna för att hålla kläderna rena och uppfriskande.

Vit, kort klipptopp med grå slim fit-jeans

vit, kort klipptopp med grå smala jeans
källa

Denna outfit kan verka väldigt enkel. Men nivån på sexualitet är faktiskt streckad från listan. För en topp, bära en vit, figur-kramar rör topp. Koppla ihop den med grå, högklippta, slim-cut ankeljeans. Bär ett par vita sandaler för skorna så att du ser ännu smalare och mer damlik ut.

Vit formad rörtopp med blå randiga minishorts

vit, passformig tubtopp med blå randiga minishorts
källa

För att forma det luftiga och ungdomliga utseendet kan du bära en vit axelbandslös bodycon-topp som fokus för din outfit. Kombinera den med en blå och vit, vertikalt randig, flytande mini-shorts. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att se avslappnad och ren ut. Vita sandaler kan fungera ännu bättre.

Rörstopp med grå mini-bodycon-kjol

Rörstopp med grå, figur-kramande minikjol
källa

För att uppnå det minimalistiska och attraktiva avslappnade festutseendet kan du bära en vit tubtopp med en grå bodycon-minikjol. För skorna, ha ett par vita sneakers för att komplettera utseendet. Om du ska på ett lite mer formellt evenemang kan du bära ljusrosa klackar och lägga till ett uttalandehalsband i din outfit.

Vit tubtopp med mörkblå jeans med manschetter

vit tubtopp med mörkblå jeans med manschetter
källa

För ett enkelt och säkert utseende att bära till en cocktailparty kan du börja klädseln med en vit, passformig tubtopp. Koppla ihop den med blå muddade jeans. För skorna kan du bära ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att se elegant och smal ut. Lägg till en svart läderhandväska till mixen om du vill se smartare ut.

Kort tubtopp med dåligt sönderrivna pojkvänjeans

kort tubtopp med dåligt sönderrivna pojkvänjeans
källa

För dig som gillar att se lite nervös då och då, här är en outfit för dig. Konceptet är super enkelt. Det är tanken på att ha på sig något superrivet för en super edgy look. Bär bara en vit, kort tubtopp med starka ljusblå jeans. Koppla ihop dem med vita sneakers för att hålla kläderna enkla.

Crop-topp med ljusblå högkvalitativ denim mini-kjol

Crop top med ljusblå, högkvalitativ minikjol i denim
källa

Att forma denna enkla och ungdomliga outfit är att lägga till ett denimelement i mixen. Bär i detalj en vit, kort tubtopp med en blå minikjol med hög rippning. Bär ett par vita sneakers eller vita sandaler för skorna, beroende på om du föredrar ett sportigt eller damliknande utseende.

Vit topp från axeln med rippade jeans

vit axelbandslös crop top med rippade jeans
källa

För att skapa den naturliga och relativt avslappnade street outfit kan du bära en avslappnad passform vit från axeltopp och ljusblå slim fit jeans med en smal passform. För resten av utseendet kan du bära ett par ljusrosa spetsiga klackar och en brun läderhandväska för att komplettera utseendet.

Vit och orange randig kort tubtopp med blå raka jeans

vit och orange randig kort tubtopp med blå jeans med raka ben
källa

Ibland underskattas vikten av att klippa jeansen. Till exempel kan det ha stor skillnad att ha skinny jeans och jeans med raka ben. Du kan till exempel para ihop blå, höghöga jeans med raka ben och en vit och orange randig tubtopp för att se ungdomlig och glad ut. Bär vita sneakers för att avsluta din outfit snyggt.

White Tie Front Tube Top med randiga vidbyxor

vit topp med framrör och randiga byxor med vida ben
källa

Detta är en mycket attraktiv halvformell outfit som gör att du sticker ut från mängden om din omgivning bär kostymer. För att forma den här klädseln, använd en beskuren dräneringsrörsblus med en vit slips på framsidan och svarta och vita randiga vidbenbyxor. Använd en svartvit plånbok med prickar och svarta klackar för att se ännu mer attraktiv ut.

Vit axelbandslös crop top med vidgade chiffongbyxor

vit axelbandslös crop top med utsvängda chiffongbyxor
källa

För att se luftig och drömmande ut, här är en helt vit outfit som kan hjälpa dig med det. Använd en vit beskuren tubtopp med vita chiffongbyxor med breda ben. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera den fantastiska outfit.

Här är de vita röret topp outfit idéer som kan hjälpa dig att se uppfriskande och reserverad sexig på samma gång. Prova dem och missa inte din chans att utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*