Hur man bär vit rörklänning

Om du letar efter en vacker klänning som kan få dig att se ren och sexig ut utan att visa för mycket hud, så är den vita tubklänningen något för dig. Det är en av de klänningarna som ser bäst ut när den är en del av en enkel outfit. Det vill säga inga jackor och inga tillbehör, eventuellt med undantag för ett halsband. I grund och botten kan du se bra ut genom att välja rätt vit tubklänning för din kroppstyp och rätt skor att para ihop med. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de snyggaste kläderna för vita rörkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit tub mini klänning med silver öppen tå häl


källa

För att starta listan ska jag visa dig den här miniklänning med vita rör med den klassiska och tidlösa, enkla snittet och designen. Om du bär det här till en cocktailparty eller prom, kan du helt enkelt para ihop det med en silver öppen tå ankelrem och du är redo att gå.

Vit tub midiklänning med kala remmar sandaler

vitrör midiklänning naken strappy klackar
källa

En stor del av att välja rätt vit tubklänning är att hitta en klänning med den längd som passar dig bäst. Till exempel, för dig som har tjockare lår är en midiklänning ofta en bättre idé än en miniklänning. För att forma en midi-klänning med vitt rör kan du helt enkelt bära den med kala remmar i klackarna med öppna tår.

Tube Gathered Midja maxiklänning med en halvtransparent chiffongöverdrag

Maxiklänning i rörformat bälte med halvtransparent chiffonglock
källa

Den slutgiltiga “Tube Dress” är faktiskt lite vag. Jag definierar det som en axellös klänning med en platt urringning. För mig är denna underbara maxiklänning med rynkad midja en tubklänning. Den har det eleganta, halvklara chiffonglocket som expanderar miniklänningen till en maxiklänning. Det som är väldigt intressant är att den här eleganta klänningen, som är perfekt för bröllopsfoton, kombineras med grå mockaskor. Resultatet är förvånansvärt bra.

Vit midiklänning med svarta klackar

vit midiklänning svarta klackar
källa

Som jag nämnde tidigare är det bästa sättet att bära en vit tubklänning att bygga en minimal outfit runt den. Denna svarta och vita outfit, som består av den vita midiklänningen och de svarta klackarna, är den ultimata minimidräkten. Det kunde inte vara enklare och du kan se att resultatet är en ikonisk outfit.

Tvåfärgad klänning med ett vitt bälte och en hög, låg klänning

två tonat vitt bälte hög låg klänning
källa

Här är en annan klänning som du kan bära för bröllopsbilder. Det är en tvåfärgad klänning med högt bälte och bälte, med den övre delen av bomull och den nedre delen av chiffong och spets. Kombinera klänningen med nakna sandaler för ett vackert och feminint utseende.

Bodycon maxiklänning i vitt rör med svart, öppen tåklack

vit tub bodycon maxiklänning, svart, klackar med öppna tå
källa

Även om en tubklänning vanligtvis är i form av en mini- eller midiklänning, kan en vit tub bodycon maxiklänning också se väldigt vacker och elegant ut. Du kan helt enkelt bära den med svarta klackar med öppna tå eller silverklackar med öppna tå för att komplettera en minimal outfit som är perfekt för prom och cocktailparty.

Vit rörklänning med guldhalsband

vit tubulär klänning guld choker halsband
källa

Låt oss nu kasta några subtila tillbehör i mixen och se hur det ser ut. Bär till exempel en miniklänning med vitt rör med ett guld chokerhalsband och vita klackar för ett djärvare utseende. Även om jag är ett stort fan av minimala kläder, tror jag att kläder med tillbehör som detta kan se bra ut för många människor. Det beror verkligen på vad som passar din karaktär och preferenser.

Vit ruffle axelbandslös hög spets klänning

Axelbandslös, hög, låg spets klänning med vita volanger
källa

Här är en stor och drömmande vit ruffle tube klänning som är perfekt för bröllopsfoton. Med sina spetsdetaljer och den eleganta, höga snittet är klänningen bara vacker. Du kan enkelt para ihop den med vita klackar med öppen tå för att göra en helt vit outfit.

Svart och vit peplum tubklänning

svart och vit peplum tub klänning
källa

För de av er som vill se lite mer unika och kantiga ut, är denna outfit för dig. Bär den figurkramande klänningen av vitt peplumrör med svarta horisontella ränder. Komplettera din outfit med svarta klackar och en svart prickad choker på ett mycket kreativt sätt.

Tvådelad, figurkramande klänning gjord av vitt rör

tvådelad, figur-kramande klänning av vitt rör
källa

Om en typisk vit tubklänning inte är sexig nog för dig kan du prova den här tvådelade vita tubklänningen, med den övre delen en kort tubtopp och den nedre delen är en formpassad kjol. För att göra det ännu snyggare kan du bära en vit choker som passar perfekt med klänningen. Bär en silver fotledsrem med klackar med öppen tå för en elegant twist.

Halter spetsrörsklänning

Halter spetsrörsklänning
källa

Denna klänning har en mycket unik och kreativ design. Det ser ut som en typisk vit spetsrörsklänning framifrån. Men om du tittar på klänningen bakifrån är det faktiskt en halterklänning. Lägg till ett par vita sandaler i din outfit för att hålla din outfit lätt och luftig.

Hög split midiklänning med svart krage

Hög split midiklänning svart choker
källa

Om du letar efter en outfit som är tillräckligt mångsidig för att se bra ut på både en cocktailparty och en formell händelse, är denna outfit ett utmärkt val. Bär en vit midiklänning med hög split med ankelband i silver och klackar med öppna tå. Koppla ihop dem med en svart chocker för en snygg touch.

Vit halter-klänning med krage

vit halter ruffle tube klänning
källa

Om du letar efter en luftig kort klänning för ditt bröllopsfotografering kan den här vita halterneckrörsklänningen bäras. Koppla ihop den med nakna sandaler i boho-stil så ser du perfekt ut för en strandfotografering.

Vit tubklänning med blommönster

vit rörklänning med blommönster
källa

Jag skulle kalla den här klänningen en vit blommig 3D-rörklänning. Blommorna är vita, men du kan fortfarande se dem mycket tydligt. Kombinera klänningen med silverklackar med öppna tår för ett glamoröst utseende.

Grå och vit rutig klänning med röromslag

grå och vit rutig klänning med röromslag
källa

Om du vill ha något annat än en vanlig vit tubklänning kan den här grå och vita rutiga wrap-klänningen vara av intresse för dig. Ett elegant sätt att bära det skulle vara att para ihop med grå mocka lårhöga stövlar.

Hoppas att du gillar dessa vita rördräkter som jag just delade. Jag tror ofta att den vita tubklänningen är något som kan hålla dig tillbaka på en cocktailparty. Det är bara ett objekt som lätt underskattas just nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*