Hur man bär vit Peplum-klänning

Låt oss börja detta blogginlägg lite annorlunda. Låt oss börja med varför. Varför ska du ha en vit peplumklänning? Ser vacker ut? Säkert. Okej, jag har rätt med dig. Den andra viktiga anledningen att bära en vit peplumklänning är att täcka över ditt kärleksgrepp. Men naturligtvis skulle du definitivt ha den vita peplumklänningen trevligare om du är i form. Oavsett din nuvarande form kommer jag att dela med dig några av de bästa sätten att utforma en vit peplumklänning. Låt oss titta på dem nu.

Vit halterneck peplum bodycon miniklänning


källa

För att börja med den här intressanta listan kommer jag att visa dig den här figurkramande vita peplumgrimklänningen. Detta snitt gör att du ser reserverad sexig ut genom att visa massor av armar och axlar. Det här är den perfekta datumklänningen eftersom den får dig att se ren och vacker och sexig ut utan att visa mycket hud. Du kan bara bära den med nakna sandaler i bohostil och ett manschettarmband i silver.

Vit peplumklänning med spagettiremmar

vit peplumklänning med spagettiremmar
källa

En liten skillnad i snitt kan göra stor skillnad i stil. Jämfört med den nämnda halterneckklänningen är den här peplumklänningen en vit klänning i spagettiband som ser mindre dejtingsvänlig ut men mer arbetsvänlig. För att utforma den här klänningen som en del av en arbetsdräkt, använd ett par svarta klackar med öppen tå och en svart koppling.

Axelbandslös peplum klänning med en älskling halsringning

Axelbandslös peplum klänning med en älskling halsringning
källa

För en sexig look som fungerar både för cocktailparty och för flicknätter ute kan du bära den här vita axelbandslösa peplumklänningen med en älskling hals. Bär den med svarta klackar och ett uttalandehalsband så är du bra att gå.

Vit bodycon miniklänning med svart spetskrage

vit figur-kramar miniklänning svart spets krage
källa

Om du bär solida vita klänningar hela tiden och vill vrida upp det lite, kan den vita kroppskramande peplumklänningen med en svart spetskrage tillfredsställa dig. Svarta ankelremmar med öppen tå är ett bra komplement till det här utseendet. Om du bär på en cocktailparty kan du bära klackar i silver med öppna tå istället för att se ännu mer elegant och iögonfallande ut.

Vit rem Sweetheart Neckline klänning med gul handväska

vit rem älskling halsringning klänning gul handväska
källa

Fram till denna punkt kanske du tror att det bara finns så många sätt att utforma en vit peplumklänning. Jag hoppas att jag kan använda den här outfitidén för att få dig att tänka. Här är en vit rem peplum klänning med en älskling halsringning som ser riktigt snygg ut, men du kanske tycker att det är för typiskt. Nu tar vi på de öppna tåklackarna och särskilt den citrongula plånboken. Hela kläderna har förändrats. Det lilla gula elementet tog i princip denna outfit till en helt ny nivå.

Vit peplumklänning med vit kofta

vit peplum klänning vit kofta
källa

För att svara på frågan om vilken jacka du ska ha med en vit peplumklänning, kommer denna outfit att ge dig ett av de bästa svaren. Det är rätt. En vit kofta passar perfekt med en vit peplumklänning. För skorna kan du antingen bli elegant med ljusrosa klackar eller snygg med svarta fotkängor.

Vit bodycon-klänning med svarta remmar

vit bodycon-klänning med svarta remmar
källa

Denna outfit är en konstnärlig och professionell snygg svartvit outfit. Peplum-klänningen är en vit, figur-kramande miniklänning med svarta remmar. En vit klänning och en svart handväska är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Vit klänning med nakna sandaler

vit klänning naken sandaler
källa

För en söt och uppfriskande look kan du bära en vit peplumklänning med spagettiremmar och kala sandaler i bohostil. Bär en rosa kopplingsväska för att ge en feminin touch till detta damliknande utseende.

Vit peplumklänning med tweedjacka

vit peplum klänning tweed jacka
källa

Det är lite tänkbart hur en vit peplum-klänning kan kopplas ihop med en tweedjacka, men den här bilden antyder att resultatet faktiskt kan bli ganska vackert. För att bättre klistra ihop klänningen och tweedjackan kan du bära ett par rosa klackar för att göra denna outfit till en fin arbetsdräkt.

Vit chiffongklänning med krage i mesh

vit krage i chiffongnät
källa

Om din arbetsplats har en avslappnad fredagspolicy som gör att du kan klä dig riktigt avslappnad på fredagar, skulle jag rekommendera att du bär en söt outfit som denna istället för att bara ha på dig en t-shirt och jeans. Denna outfit består av en vacker vit chiffongklänning med en krage i nätet, rosa klackar med öppna tår och en elegant koppling i brunt läder.

Tvådelad peplumklänning med ett halvtransparent lock

tvådelad peplumklänning halvtransparent = ay
källa

Denna vita klänning skiljer sig mycket från de som redan nämnts. I själva verket kan du bära den här klänningen för bröllopsbilder och förvänta dig att den ser bra ut. I grund och botten är det en tvådelad peplumklänning med mesh över toppen av klänningen för ett helt underbart och elegant utseende. Du kan bära ett par öppna klackar för en touch av extra elegans.

Vit klänning med chiffongkrage

vit chiffongkrage
källa

Här är en vit peplumklänning med en fin detalj i den halvklara chiffongkragen. Ibland är det den lilla detalj som denna som skiljer ett bra resultat från ett genomsnittligt resultat. Du kan bara bära den vita klänningen med rosa klackar för ett minimalt utseende.

Vit peplum fishtailklänning med bälte

vit peplum fishtail klänning med bälte
källa

För att uppnå ett fantastiskt och sexigt utseende är här en vit klänning som kan göra just det. Det är en vit bälte peplum maxiklänning. Detta är den perfekta balklänningen. Ibland ser en vit lång klänning för mycket ut som en bröllopsklänning, och det kan vara obehagligt i vissa situationer. Den här ser inte ut som den och det är därför jag gillar den så mycket.

Bär med svart blazer & rosa klackar

svart blazer rosa klackar outfut
källa

För en snygg och professionell arbetsdräkt kan du bära en vit peplumklänning med en svart kavaj och rosa klackar.

Jag hoppas att du tycker om att läsa dessa underbara vita peplum-outfitidéer. Innan du åker, se till att kolla in många andra outfitidéer som du hittar på den här webbplatsen. Njut av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*