Hur man bär vit på vitt

Hur man bär vit på vitt

Förra gången pratade jag om hur man skulle ha jeans på jeans och några av mina vänner gillade verkligen de outfitidéer jag delade. Så jag bestämde mig för att skriva ett liknande intressant blogginlägg om hur man kan vara vit på vitt. Konceptet är att kombinera en vit topp med en vit botten eller att täcka en vit topp med en vit jacka eller något liknande. Det kan ibland se obehagligt ut om du inte utformar det ordentligt. För att inspirera dig att göra det i stil och skönhet ska jag dela med dig några av mina favorit sätt att bära vitt på vitt.

Vit knäppt skjorta med vita jeans

vit knapp-upp skjorta jeans handväska
källa

Jag börjar med en mycket enkel och klassisk helvit outfit. Bär en vit skjorta med knappar och vita jeans. Svarta klackar eller sandaler passar bra med denna outfit. Var mycket försiktig så att du verkligen vill ha ett bälte för att se snyggt och vackert ut än besvärligt.

Vit skjorta med vit stickad tröja och byxor

vit skjorta stickad tröja byxor
källa

Här är en variation på föregående outfit. Bär en vit stickad tröja över den vita skjortan. Manschetten i dina vita jeans och bär vita lägenheter.

Vit topp med genomskinliga ärmar och vit kjol

vit topp transparent kjol
källa

Det är dags att dela en mer feminin outfit. Bär bara en vit topp med transparenta ärmar och en vit kjol med transparent overlay. Kombinera den med vita klackade sandaler för ett helt vitt chic utseende.

Använd en bekväm stickad tröja med vita jeans

bekvämt stickmönster i vitare jeans
källa

Detta är en perfekt höst- och vinterdräkt. Det är elegant fritidskläder att bära till jobbet eller till hangouts. Kombinera bara en bekväm vit stickad tröja med vita jeans. Använd ankelstövlar för att krydda utseendet.

Vit bomberjacka och vita vidbyxor

vit byxbomber med vida ben
källa

När det gäller heltvita kläder finns det en mycket suddig gräns mellan att se dumt ut och se vackert ut. Mycket ofta hjälper det om stickningarna i bitarna är i balans, och just den här outfit är på den goda sidan. Den vita bomberjackan och vita vidbensbyxor är ett perfekt exempel på det övre, smala, nedersta och breda tricket som får dig att se lång och smal ut.

Vit topp och jeans med grå oversize fleecejacka

grå oversized jacka vit skjorta jeans
källa

Denna outfit är svår att ta av när du har en unik och konstnärlig karaktär. Men jag vet att några av er gör det, så jag täcker det. Börja med den vita skjortan och vita jeans. Bär dem med fotkängor. Du vill ha en grå, överdimensionerad fleecejacka över skjortan och avrunda outfit med en svart filthatt. Om du klarar det kan det vara ett anmärkningsvärt och unikt utseende. Förresten, om denna typ av outfit är något för dig, kanske du är intresserad av vårt blogginlägg om idéer för svart filthatt.

Vit blommig spetsskärningstopp med vita jeansshorts

vita toppshorts med blommig spets
källa

Låt oss nu prata om en sommardräkt som är särskilt lämplig för fotograferingar på sommarstranden. Dräkten består av en vit topp med blommig spets och vita jeans med hög midja. Bär ett Greklands pannband för att se vackert och uppfriskande ut.

Stickad tröja med medelärmar och vita jeansshorts

vit stickad tröja vita jeansshorts
källa

Filthatten är en del av klädseln, men den är ingenstans lika svår att dra av sig som den andra. Bär bara en vit tee med en stickad tröja och vita jeansshorts. Bär en filthatt och ett par färgkoordinerade hälsandaler för att komplettera det härliga vårutseendet.

Button up-skjorta och vita jeansshorts

vita skjorta-jeansshorts med knappar
källa

För en annan vit-till-vit outfit som innehåller vita denimshorts, håll det enkelt genom att para ihop det med en vit nedskjortad skjorta och inget annat.

Vit kavaj över vit västtopp

vit kavaj över västen
källa

Det här är förmodligen en av de enklaste att dra ut vita-mot-vita kläder på listan. Bär bara en vit kavaj över en vit t-shirt eller väst. Koppla ihop den med rippade skinny jeans och solida klackar. Det är en elegant casual outfit som fungerar med alla kroppstyper.

Tie blazer med vit skort

vit midjekavaj med skort
källa

Vanligtvis går en vit skort bättre med en avslappnad outfit, detta är ett undantag. Bär en midjekavaj och slips, vit skort och vita klackar för att se professionell ut. Du kan bära den som en formell arbetsdräkt så att du inte behöver bära kostym varje dag.

Allt i vitt med kavajer och kostymbyxor

helt vit klädsel byxor
källa

För de av er som är chefer eller chefer, betrakta denna outfit som ett sätt att klä på sig. När det gäller power dressing kommer svarta kostymer att tänka mycket ofta. Intressant för den här vita kostymen med svarta klackar får dig också att se ut som den ansvariga.

Vit kappa över tröja klänning & lår höga stövlar

vit kappa tröja klänning overknee stövlar
källa

För ett snyggt vinterutseende kan du bära en tröja med en lång stor vit kappa över. Grå överknee stövlar passar perfekt till outfit. Det är en annan av de kläderna som passar bra för jobbet och att träffa vänner.

Vit lång kappa över tröja och grå kjol


källa

Som en variant av den tidigare klädseln kan du byta ut trösklänningen med en vit klänning och en grå midja med hög midja. Denna outfit är mindre formell men trevligare.

Lång kofta med vit topp

lång vit toppdräkt av koftan
källa

Som en fantastisk demonstration av skiktning ger den här outfit en lång vit kofta över den vita toppen och de grå byxorna. Använd vita klackar som passar denna outfit. Att använda lager kan få dig att se längre och smalare ut.

Så här är mina favoritidéer för vita på vita kläder. Hoppas att du hittat några av de idéer som passar dig. Spela ett försök och fel. Om du gillar listan, rekommenderar jag att du tittar på några av våra andra bästa outfit-idéer på vår webbplats. Jag är säker på att vissa idéer kan hjälpa dig direkt medan andra kommer att inspirera dig att komma med dina egna outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*