Hur man bär vit Nike Windbreaker

Hur man bär vit Nike Windbreaker

Även om jag känner att det inte finns något behov av att prata om ett specifikt varumärke när jag pratar om kläder, finns det några märken som bara gör ett bra jobb med att tillverka vissa artiklar. Till exempel, när du tänker på canvas sneakers, tänker du på Converse. När vi pratar om stridsstövlar talar vi förmodligen om Timberland. När vi pratar om vindskydd pratar vi troligen om Nike. Idag ska jag prata specifikt om hur man utformar den vita Nike windbreaker. För att göra styling enklare för dig har jag sammanfattat några riktigt bra vita Nike windbreaker-idéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit Nike windbreaker med löpbyxor i grå bomull


källa

För att starta den här listan med fantastiska outfitidéer, här är en väldigt avslappnad men snygg löparoutfit som du kanske vill prova. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en vit och svart Nike windbreaker över. Kombinera dem med svettstrumpbyxor i grå och vit bomull. För skorna, ha ett par vita löparskor för att slutföra utseendet.

Vit och ljusgrå färgblock Nike windbreaker med svarta snörbyxor

vit och ljusgrå färgblock Nike vindjacka med svarta snörbyxor
källa

Du behöver inte nödvändigtvis ha på dig en windbreaker för att springa. Här är en outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma detta utseende kan du bära en överdimensionerad vindbyxa med vitt och superljusgrått färgblock och en vit t-shirt. Koppla ihop dem med svarta smala jeans med snörning. Bär ett par vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Vit och svart Nike windbreaker med nedkastad halsringning och jeans

vit och svart Nike vindjacka med djup linne och jeans
källa

Att ha på sig en vit Nike windbreaker kan också få dig att se sexig ut om du känner till knep. Du kan till exempel ha på dig en vit och svart överdimensionerad Nike windbreaker med en vit passform i linne med låg halsringning. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. För skorna, ha ett par vita sneakers för att komplettera utseendet.

Vit och grå överdimensionerad vindjacka med löpbyxor

vit och grå överdimensionerad vindjacka med löpbyxor
källa

Nu, låt oss gå tillbaka till en outfit som du faktiskt vill ha på dig för en jogging. Bär bara en vit och svart oversize windbreaker över en vit t-shirt för toppen. Kombinera dem med svarta löparshorts. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita löparskor för att slutföra kläderna.

Vit vindjacka med en grå, figur-kramande linne och blå skinny jeans

vit vindjacka med grå, figur-kramande linne och blå skinny jeans
källa

För att forma denna sexiga, men väldigt naturliga outfit, kan du bära en grå bodycon-linne med en vit oversize windbreaker. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. För skorna, ha ett par vita låga sneakers för att slutföra kläderna i stil.

Vit vindjacka med blå manschett tvättade jeans med raka ben

vit vindjacka med blå tvättade jeans med raka ben
källa

En windbreaker-outfit kan se lika bra ut för både män och kvinnor. Låt oss låna en herrdräkt så kommer du att bli förvånad över att det också kan se väldigt bra ut på dig. Bär bara en vit, lite överdriven vindjacka. Kombinera den med mörkblå, kraftigt tvättade jeans med raka ben och ärmslut. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Halvtransparent vit Nike windbreaker med svarta löparshorts

halvtransparent vit Nike windbreaker med svarta löparshorts
källa

För att se vacker och återhållsam sexig ut utan att visa någon hud kan du bära en halvskinn Nike windbreaker med vitt och ljusgrått färgblock över en svart crop top. Kombinera dem med smala svarta löparshorts. För skorna, ha ett par svarta och vita sneakers för att komplettera utseendet i stil.

Vit och svart färgjacka med skinny jeans

vit och svart färgblockjacka med smala jeans
källa

För att få den super enkla men snygga street outfit här är vad du vill göra. Bär en vit och svart färgblock Nike något överdimensionerad vindjacka över en grå tank. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par vita löparskor med låg topp för att fylla på det coola utseendet.

Röd, svartvit vindjacka med smala jeans

röd svartvit vindjacka med smala jeans
källa

För att uppnå detta lite mer färgstarka och skarpa utseende kan du bära en överdimensionerad vindbyxa i rött, svart och vitt istället för en ren vit vindbyxa. Kombinera den med en vit t-shirt och svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par vita löparskor med låg topp för en uppfriskande touch för att slutföra outfit.

Vit vindjacka med svarta löparbyxor

vit vindjacka med svarta löparbyxor
källa

Detta är en enkel och klassisk löpardräkt som aldrig blir gammal. För att forma denna outfit kan du bära en sporttopp med en vit, något överdimensionerad Nike vindjacka på toppen. Kombinera dem med svarta slim fit-löpartights. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att slutföra utseendet.

Vit och ljusgrå färgblock Nike windbreaker med svarta löparshorts


källa

Detta är en liknande outfit som den tidigare, men den här kan vara ännu trendigare på grund av användningen av löparshortsen. För att uppnå denna outfit kan du bära en vit och ljusgrå vindjacka för färgblock. Koppla ihop den med svarta löparbyxor. Använd vita sneakers för skorna för att komplettera utseendet.

Svart och vit färgblock Nike windbreaker med grå crop top

Svart och vit färgblock Nike windbreaker med grå crop top
källa

För att skulptera denna lågmälda sexiga löpardräkt, här är vad du vill göra. Bär en grå bodycon-sporttopp med en svart och vit vindjacka. Koppla ihop dem med svarta löparbyxor och ett par vita löparskor.

Vit oversize windbreaker med svart, kort linne och jeansshorts

vit oversized windbreaker med svart, kort linne och jeansshorts
källa

För att skapa det lågmälda, sexiga och ungdomliga sommargatan, kan du helt enkelt bära en vit överdimensionerad Nike-vindjacka över en svart beskuren, formpassad linne. Kombinera dem med blå denimshorts med hög midja och vita träningsskor för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillade de vita Nike windbreaker outfit-idéerna som beskrivs ovan. Du kommer att bli förvånad över hur en sportartikel kan få dig att se så vacker ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*