Hur man bär vit mesh topp

Hur man bär vit mesh topp

Innan dess skrev jag ett blogginlägg om svart mesh-topp och delade några eleganta och sexiga outfitidéer. Idag ska jag prata om den vita mesh-toppen och överraskande är den vita mesh-toppen vanligtvis inte lika transparent och sexig som den svarta. Det är lite kontraintuitivt. Som ett resultat är den vita meshtoppen faktiskt lätt att dra av. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de snyggare vita meshkläderna för dig. Låt oss titta på dem.

Vit mesh-topp över svart sport-BH

vit mesh-topp över svart sport-BH
källa

Ett typiskt sätt att bära en vit mesh-topp är att bära den över en västtopp eller en bh-topp. I det här fallet placeras den över en svart sport-BH. Du kan para ihop dem med svarta byxor och svarta sneakers för att komplettera en sportig och lågmäld sexig streetoutfit.

Vit oversize mesh topp över vit mini shift klänning

vit, överdimensionerad mesh-topp över miniklänningen
källa

För en vacker och feminin look kan du bära en överdimensionerad vit mesh-topp med korta ärmar över en vit mini-shift-klänning. När det gäller skor, skulle ett par vita sandaler vara ett perfekt komplement till denna anmärkningsvärda helvit outfit. Den vita plånboken är pricken över i.

Vit tröja med knälång shorts

knälång shorts gjord av vit meshtröja
källa

Detta är en helt snygg och konstnärlig casual outfit som många designers skulle älska. Först och främst är den vita meshtoppen faktiskt en meshtröja med uppenbarligen stora hål. Bär den över en svart bh-topp eller västtopp. Ett par vita knälånga shorts och vita loafers är ett bra komplement till denna outfit.

Genomskinlig mesh-topp med vita mini-shorts

genomskinliga vita minishorts med mesh-topp
källa

Denna vita mesh-topp har en sällsynt och sexig design som visar hela ryggen. Komplettera denna outfit med vita minishorts och vita plattklackar. Du kanske vill ha det här för en tjejkväll för att se extremt sexig ut.

Vit crop top med meshdetaljer och grå pennkjol

vit crop top mesh detaljer grå penna kjol
källa

För ett flickaktigt och vackert utseende kan du nu välja en vit crop top med några meshdetaljer. Bär den med en grå midjekjol med hög midja så att du knappt visar en tum eller två av midjan. För skorna är svarta ballerinor perfekt för att komplettera denna sexiga och minimala outfit.

Vit tröja med knälång veckad kjol

knälång veckad kjol av vit meshtröja
källa

En vit meshtröja kan bäras elegant och professionellt som en del av en affärsavslappnad outfit. Bär till exempel en vit meshtröja över en svart topp med spagettirem. Bär en vit plisserad kjol med knä längd och en svart fotledsrem med klackar med öppna tå.

Vit topp med mesh ärmar

vit topp med mesh ärmar
källa

Om du är mer medveten om din omgivning när du går ner på gatan kan du faktiskt se nätverkselement överallt. Till exempel har denna långärmade tröja faktiskt ärmarna i nät. Om du kombinerar toppen med korta svarta, snäva och vita sneakers får du en mycket snygg och sportig outfit.

Vit mesh väst topp med svarta läder byxor

vit mesh väst topp svart läder byxor
källa

För en snygg skiktad topp, använd en vit beskuren mesh-topp över en svart sport-BH. Koppla ihop dem med svarta läder leggings och vita sneakers. För att se mer elegant ut, bind en jeansjacka runt midjan. I själva verket har vi ett annat blogginlägg om slips runt midjekläderna som du kanske vill prova också.

Vit mesh väst topp med en förkortad tub topp och jeansshorts

korta mesh jeansshorts med vit mesh väst
källa

Ibland påminner en mesh väst topp mig om en NBA-tröja, kanske är det bara jag. Men den vita mesh-toppen gör att du ofta ser sexig och sportig ut. Som ett exempel på en sportig, avslappnad outfit kan du bära en vit meshväst över en svart sport-BH. Bär dem med svarta jeansshorts och vita sneakers för en avslappnad look.

Kortärmad mesh-topp med sport-BH och shorts

Kortärmad mesh-topp sport-bh-shorts
källa

Nu när vi har tittat på några sportiga kläder som du kan bära som avslappnade kläder, låt oss ta en titt på en som faktiskt var designad för dig att sporta. Först och främst ha på dig en elegant och sexig sportdräkt som består av en svart sport-BH, svarta mini-shorts och vita sneakers. Det skulle ha varit en snygg sportdräkt. Om du nu lägger en vit mesh-topp över bitarna kommer du att se otroligt sportig ut.

Blommig långärmad mesh topp med mamma jeans

Blommig långärmad mesh-jeans med mamma
källa

Som jag nämnde i ett annat blogginlägg passar mamma jeans perfekt med en crop top. I det här fallet, när skördetoppen blir en vit skördtopp i nät med blommönster, blir resultatet också fantastiskt. För skorna skulle antingen vita sneakers eller nakna sandaler i boho-stil vara perfekta.

Vit topp med lång ärm och mamma jeans

vita mamma jeans med lång ärm
källa

Denna outfit är också vacker och inkluderar mammans jeans. Bär en vit, beskuren tubtopp och lägg en vit topp med lång ärm över den. Koppla ihop det med mamma-jeans och vita sneakers för att komplettera denna minimala och uppfriskande blå och vita outfit.

Vit beskuren huvtröja med meshdetaljer

vit, beskuren huvtröja med meshdetaljer
källa

En vit beskuren hoodie med meshdetaljer är mycket sällsynt att se, men jag kan säga att du kan bygga en snygg, avslappnad outfit runt hoodien. Koppla ihop den med svarta byxor och vita sneakers, till exempel för att komplettera outfit.

Vit, off-shoulder blommig nettotopp med pennkjol

vit av axelpenna kjol med blommönster
källa

För en glamorös och lågmäld sexig look kan du bära en vit av axeltoppen i blommigt nät för att visa upp dina vackra axlar och krageben lite. Lägg till en svart penskjol och svarta ballerinaskor i ekvationen.

Vit t-shirt med halsringning i mesh

vit t-shirt utklipp
källa

Det här är en intressant vit t-shirt med en halsringning som gör att den ser ut som en t-shirt. Du kan bara bära den med jeansshorts och vita sneakers för att skapa en energisk och snygg sommardräkt.

Hoppas att du gillar idéerna med vit mesh-topp. Efter att ha sett dessa kläder, tycker jag att den vita mesh-toppen ser lika bra sexig och sportig ut. Det verkar som om det finns obegränsade möjligheter till vad du kan göra med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*