Hur man bär vit maxiklänning

Hur man bär vit maxiklänning

Om färgen vit och maxiklänningen går bra skapar du ofta en luftig och uppfriskande outfit. Du kan också utforma en vit maxiklänning så att den ser helt elegant ut även för en formell händelse. Oavsett om du letar efter en fotograferingsidé före bröllopet eller bara letar efter en avslappnad street outfit-idé, har jag sammanställt en lista med vita maxiklänningar som inte kommer att göra dig besviken. Låt oss nu titta på outfitidéerna och hoppas att de inspirerar dig att komma med dina egna.

Vit Boho Maxi Flowy klänning


källa

Den här vita boho maxiklänningen kan bäras antingen som en street outfit eller som en uppfriskande outfit på stranden. En fördel med att ha på sig en maxiklänning är att du verkligen inte behöver göra mycket för att forma den. Det täcker bokstavligen hela din kropp. Så det beror på klänningens stil och snitt, samt tillbehör och skor som påverkar om kläderna ser bra ut. I det här fallet kan du helt enkelt bära den vackra klänningen med nakna sandaler och du kommer att se fantastisk ut.

Semi-Sheer White Button Up Maxiklänning

halvtransparent vit maxiklänning med knappar
källa

Den här klänningen har så vackra detaljer att outfit är så anmärkningsvärt. Den vita maxiklänningen har en unik design med knappar och är gjord av halvtransparent chiffong. Det finns ytterligare en detalj som är så vacker och du kommer att se om du verkligen tittar noga. Den nedre delen av klänningen är uppdelad i sektioner med glesa rynkade delar. Med en sådan drömmande klänning, använd bara sandaler med nakna klackar för att slutföra detta underbara utseende.

Hög split vit maxiklänning med jeansskjorta

Hög split vit maxiklänning denimskjorta
källa

De kläder vi nämnde hittills är helt underbara, men om du är en av de människor som gillar mer kreativitet eller bara gillar fler lager kan det här vara för dig. Bär bara en högklassad vit maxiklänning med remma kamelklackar. Dra sedan en jeansjacka över axlarna för en superchick look.

Vit kappa maxiklänning med silverklackar

vit mantel maxiklänning silverklackar
källa

Detta är en sällsynt outfit som involverar en färgkombination av silver, guld och vitt. Outfiten består av en maxiklänning med en vit mantel, silverklackar och en guldplånbok. Medan jag bär guld med silver och vitt låter inte riktigt för mig, bevisar jag faktiskt att jag har fel. Det ser trevligt och unikt ut.

Vit maxiklänning i midjan

vit maxiklänning med samlad midja
källa

För ett luftigt och uppfriskande utseende kan du välja en vit maxiklänning som fångar vinden när du går. För att slutföra denna minimala outfit kan du helt enkelt bära vita sandaler för att matcha klänningen. Förresten, den rufsiga midjeavskärningen i klänningen gör midjan mer framträdande, vilket gör att du ser smalare ut.

Använd den med en svart skinnjacka

svart läderjacka outfit
källa

Den svarta skinnjackan är så mångsidig att den ser 90 procent bra ut. Det är nästan oundvikligt att nämna det var som helst på listan. Denna outfit består av en snygg, flytande vit maxiklänning med en kontrasterande snygg svart skinnjacka. Silverklackarna passar perfekt till resten av kläderna. Det är väldigt intressant att se hur kontrasterande bitar som detta sätts ihop till en så fantastiskt snygg outfit.

Maxiklänning med bälte och jeansjacka

Maxiklänning denimjacka med bälte
källa

Det här är en av de kläderna som ser lite obekväma att bära på gatan, men det ser lika snyggt och uppfriskande ut som en strandfotograferingsdräkt. Du kan bara bära en vit veckad klänning med maxibälte och nakna sandaler. Koppla ihop dem med en beskuren jeansjacka och en stråhatt för att komplettera outfit.

Vit kappa maxiklänning med grå jeansjacka

vit mantel maxiklänning grå jeansjacka
källa

Lite tidigare nämnde jag en outfit som består av en vit maxiklänning och en blå jeansjacka som ser riktigt snygg ut. Nu när den blå jeansjackan ersätts med en grå, ändras stilen ganska dramatiskt. Det ursprungligen snygga och uppfriskande utseendet förvandlas till ett mer påfallande och moget utseende. Komplettera denna outfit med bruna ankelband i öppen tå för en touch av klass.

Tvådelad vit maxiklänning

tvådelad vit maxiklänning
källa

Om du inte har något emot att visa upp lite mer hud, kan denna tvådelade vita maxiklänning vara något för dig. Den tvådelade uppsättningen består av en vit, kortvarig västtopp och en högklippt maxikjol. Bär vita klackar med öppen tå för att komplettera denna fantastiska helt vita outfit.

Vit maxiklänning med omslag och guldbälte

vit wrap maxiklänning guld bälte
källa

Denna outfit är en unik vit wrap-klänning med några fina detaljer. Det är en veckad klänning med hög snitt. Bär ett guldbälte för att ta denna outfit till en annan nivå. De svarta klackarna med öppen tå skulle vara det perfekta valet för skorna. För mer outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta klackar med ankelband.

Luftig maxiklänning med ett boho-stilhalsband

luftig maxiklänning boho stil uttalande halsband
källa

Bär en vit flytande maxiklänning med nakna flip-flops för ett helt snyggt utseende som ser fantastiskt ut för en strandfotografering. Förvandla denna outfit till en boho-outfit genom att bära ett boho-stilhalsband och några boho-armband.

Jeansjacka med vit veckad chiffongklänning

Jeansjacka vit veckad chiffongklänning
källa

Denna outfit är en bedårande street outfit som är perfekt för att träffa och träffa vänner. Använd en lös vit veckad chiffong maxiklänning med en blå jeansjacka. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att avsluta detta avslappnade utseende.

Asymmetrisk wrap-klänning i vit spets

asymmetrisk wrap-klänning i vit spets
källa

För en feminin look kan du bära en vit klänning med spetsar. Denna klänning är en maxiklänning med en snygg asymmetrisk design. Bär bara ett par ljusrosa klackar som passar med klänningen.

Djupvit boho maxiklänning med V-ringning

djupvit boho maxiklänning med V-ringning
källa

Den här klänningen är en vacker vit boho maxiklänning. Det är en djup V-ringning med ett snyggt boho-stil spetselement. Bär bara klänningen med bruna klackar och du får ett sexigt och elegant utseende.

När du kommer till den här punkten i blogginlägget vill jag verkligen uppmuntra dig att ta ett litet steg längre. Med det sagt går du in i din garderob eller dina lokala butiker för att prova några av dessa kläder och komma ut ur din komfortzon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*