Hur man bär vit linneklänning

Hur man bär vit linneklänning

I ett annat blogginlägg som jag skrev tidigare talade jag om hur mycket jag älskar den vita chiffongklänningen eftersom den ser luftig och feminin ut. Idag ska jag prata om något som liknar mig mycket, jag skulle säga att det är ännu mer luftigt och avslappnat, nämligen den vita linneklänningen. Texturen i linneklänningen ger också klänningen en känsla av seghet som gör att klänningen ser ännu mer elegant ut. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för vit linnedräkt. Låt oss titta på dem.

Vit linneklänning med kantad fåll och bruna sandaler


källa

Jag börjar listan med en luftig vit linneklänning som har några fina detaljer. Detta är en mini-skiftklänning med snygg design med en kammad fåll och några subtila spetsdetaljer. Koppla ihop klänningen med bruna sandaler och en brun läderhandväska för ett snyggt och uppfriskande utseende.

Vit, flerskiktad flare linneklänning med bälte

vit flerskiktad linneklänning med bälte
källa

Detta är en enkel svartvit outfit som du kan bära till en cocktailparty eller formellt evenemang. Klänningen är en vit linneklänning med ett bälte och en skiktad design. Bär bara klänningen med svarta öppna tåklackar för en ren finish.

Vit kortärmad maxiklänning i linne

vit kortärmad linne maxiklänning
källa

Om du inte har de vackraste benen i världen eller vädret har blivit kallare kan du fortfarande se väldigt vacker ut med en vit kortärmad maxilinneklänning. Den här är en skiftklänning med en avslappnad passform som ser så kausal och lös ut. Koppla ihop den med bruna balettlägenheter för en minimal outfit.

Vit blommig linne gungklänning

vit gungklänning i linne med blommönster
källa

För en mer glad och lekfull look, kanske du vill ha en vit blommig linnegungklänning istället för en solid vit klänning. För att se ännu mer uppfriskande och energisk ut, para ihop klänningen med en stråhatt och nakna sandaler för att slutföra kläderna.

Babydoll maxiklänning

Babydoll maxiklänning
källa

Det är inte så vanligt att se en vit babydollklänning som är maximal längd. Resultatet är unikt och vackert. Mycket kreativt väljs ett par bruna oxfordläderskor som matchar klänningen och de ser förvånansvärt bra ut. Du kan också bära en stråhatt för att ge outfit en särskilt feminin touch.

Vit ärmlös, två lager, knälång klänning

vit ärmlös, två lager, knälång klänning
källa

Denna klänning har en väldigt intressant snitt som gör den nästan som en tvådelad klänning som består av en linne och en kjol. Hur som helst, detta är en vit linne i knälång strumpbyxa som är enkel och ser bra ut. Viktigast är att det är väldigt lätt att dra av sig. Kombinera klänningen med ett långt halsband och rosa sandaler för en snygg touch.

Vit Button Up Sweetheart Neckline Dress

vit klänning med älskling hals
källa

För en sexig look med låg vikt, överväga att bära den här vita midiklänningen med knappfästning. För att slutföra kläderna, använd den med vita klackar med öppen tå med ankelband eller vita klackar för att komplettera detta unika utseende.

Vit luftig flare maxiklänning

vit luftig maxiklänning
källa

Här är en annan klänning i två lager. Den här gången är det en luftig, kortärmad, vit utsvängd maxiklänning. Det extra lagret ger i huvudsak de smidiga detaljerna som gör den snygga klänningen mer iögonfallande. Om du inte vet hur du ska avsluta är den här klänningen ihop med bruna remmar.

Skaterklänning med V-halslinne

Skaterklänning med V-ringning
källa

För ett ungdomligt utseende kan det vara med en skridskoklänning. Under åren har skaterklänningen blivit en central del av trenderna i casual outfits och cocktailkläder. Och den här oskyldiga vit V-ringade linerskridsklänningen skiljer dig från de bästa, oavsett om du bär den för cocktailparty eller avslappnad. Om du bär den på cocktailparty är klackarna i silver med öppen tå det bästa valet för skor.

Vit maxiklänningskjortklänning med båthalsringning

vit maxiklänningskjortklänning med båthals
källa

Denna outfit är lite mer sofistikerad och ser super chic ut. Den vita linneklänningen med båthalsen och den maximala längden gör att den ser väldigt luftig och snygg ut. Kombinera den med vita loafers, en vit handväska och ett boho-stil uttalande halsband för ett fantastiskt utseende.

Vit randig knälång klänning med knapp

vit randig knälång klänning med knappar
källa

Jag älskar hur de subtila ränderna tillför den extra dimensionen till den här vita knäppningslinneklänningen. Klänningen ser bara så ren och uppfriskande ut. Det ser helt fantastiskt ut i och för sig. Du kan bara bära klänningen med vita sneakers för att se bra ut.

Ärmlös midi-skiftklänning i linne med knappfickor

ärmlös midi-skiftklänning i linne med knappfickor
källa

Det är en ganska cool outfit. Klänningen är en ärmlös vit midiklänsklänning med knappfickor som ser helt unik ut och faktiskt lite unisex. Kombinera den med bruna sandaler eller bruna spetsiga mocka ankelstövlar för ett enkelt och snyggt utseende.

Vit maxiklänning med kantad ficka

vit maxiklänning klänning fransficka
källa

Det här är den typ av vit linneklänning som får dig att se drömmande ut för en strandfotografering. Klänningen är en vit maxiklädklänning med en djup V-ringning som faktiskt ser väldigt sexig ut. För skorna är de nakna sandalerna perfekta för att ge en känsla av feminin känsla. Använd en fransad pås med stamtryck för att lägga till en liten boho-stil och krydda kläderna lite.

Vit tryckt midiklänningskjortklänning

vit tryckt midi linne skjorta klänning
källa

För att se glad ut kan du bära en klänning i linneskjorta med vitt tryck. Bär den med crepe oxford skor för att komplettera outfit i stil. Ett svart långt halsband skulle också hjälpa till att göra outfiten cool.

Här är några av de bästa idéerna för vit linnedräkt som jag verkligen vill dela med dig. Jag tycker att den vita linneklänningen ser väldigt snygg och avslappnad ut medan den är otroligt lätt att ta av. Det verkar nästan för bra för att vara sant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*