Hur man bär vit kuvertkjol

I ett annat blogginlägg pratade jag redan om hur man stylar turn-up kjolar i allmänhet. När jag arbetar med det här blogginlägget tycker jag att de vita ser riktigt vackra och uppfriskande ut och är särskilt lämpliga för dig som har en glad och uppfriskande karaktär. Så jag bestämmer mig för att skriva ett blogginlägg med den vita kuvertkjolen som enda fokus. För att visa dig mer vackra sätt att utforma, har jag sammanställt en lista över de bästa vita kuvertutrustningsidéerna. Låt oss titta på dem nu.

Randig t-shirt med halva ärmar och en vit kuvertkjol


källa

Låt mig börja den här listan med uppfriskande och attraktiva outfitidéer med en business casual outfit som ser riktigt bra ut och är lätt att ta av. Bär en svartvit randig långärmad t-shirt för den här klädseln. Koppla ihop den med en vit minikjol. För skorna kan du bära ett par ljusrosa höga klackar för att komplettera outfit med elegans.

Ljusblå knapp-up skjorta med en vit mini kuvert kjol

ljusblå skjorta med knapp och vit minikjol
källa

Här är en mer avslappnad outfit som du fortfarande kan ha på dig för vardagligt arbete på fredagar och som du definitivt kan ha på dig som en street outfit. Till toppen kan du bära en ljusblå skjorta med knappar. Koppla ihop den med en vit minikjol. Använd vita platta sandaler för en extra uppfriskande touch.

Grå linne med scoop-halsringning och vit mini-kuvertkjol

grå linne med scoop-halsringning och vit minikjol
källa

Här är en annan mycket minimalistisk och attraktiv outfit som använder den uppfriskande färgkombinationen vitt och ljusgrått. För en topp, bär en ljusgrå linne med rund halsringning. Koppla ihop den med en vit minikjol med hög midja. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att se snygga och ladylike ut.

Ljusblå topp med volanggrimma och vit minikjol

ljusblå topp med volanggrimma och vit minikjol
källa

För att se särskilt nöjd ut på jobbet spelar färgerna på din outfit en stor roll. Ett enkelt sätt att se mer uppfriskande och glad ut är till exempel att bära en ljusblå volangblus med ena axeln. Koppla ihop den med en vit minikjol. Koppla ihop dem med en ljusrosa läderhandväska och rosa klackar med öppen tå för att uppnå detta fantastiska men minimala utseende.

Ljusblå chiffongskjorta med vit minikjol och sandaler

ljusblå chiffongskjorta med vit minikjol och sandaler
källa

Detta är en annan ljusblå och vit outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och uppfriskande ut på jobbet. Till toppen kan du bära en himmelblå chiffongblus med halva ärmar. Koppla ihop den med en vit minikjol. Bär en himmelsblå läderhandväska och ett par vita klackar för att komplettera utseendet.

Ljusgrå knappskjorta med vit miniskort och guldklackar

ljusgrå skjorta med knappar, vit miniskort och guldklackar
källa

För att skapa denna eleganta och eleganta affärsdräkt kan du bära en ljusgrå skjorta med knappar och en guldkedja. Koppla ihop dem med en vit miniskort. Bär ett par gula metalliska öppen tå remmar för skorna. Du kan lägga till en kopplingsväska i vitt läder för att se ännu mer elegant och elegant ut.

Ljusrosa topp med en urringning och minikjol

Ljusrosa topp med en urringning och minikjol
källa

Låt oss nu titta på en mycket enkel outfit som inte är lika lätt att ta av sig som de ovan nämnda kläderna. Du måste vara i ganska bra form för att se bra ut med det. För att forma det här utseendet, använd en ljusrosa västtopp med scoop-hals och en vit minikjol. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar för att komplettera detta minimalistiska och vackra utseende.

Svart kavaj med randig T-shirt och vit midi-kuvert kjol

svart kavaj med randig T-shirt och vit midi kuvert kjol
källa

För att uppnå detta eleganta lager i lager kan du bära en svartvit randig långärmad T-shirt och toppa den med en svart kavaj så att du ser snygg och smal ut. Kombinera dem med en vit midi-kuvertkjol som ger outfit en sofistikerad touch. Använd svarta och guldöppnade axelremmar för att fullborda utseendet.

Grå linne med en urringning och en vit uppskjuten minikjol

grå linne med scoop-halsringning och vit minikjol med hög kjol
källa

För att få den sexiga, enkla klädseln som ser bra ut för att vara på en cocktailparty, kan du bära en grå linne med en nedkastad halsringning och en svart krage för toppen. Kombinera dem med en vit minikjol. För skorna, ha en svart fotledsrem med klackar med öppna tå. Gör klädseln på ett elegant sätt genom att bära en guldkopplingsväska.

Svart t-shirt med vitt läder mini kuvert kjol och klackar med ankelband

svart t-shirt med minikjol i vitt läder och klackar med ankelband
källa

Att se ännu snyggare ut är att lägga ett läderelement till din outfit ett bra och logiskt steg. Till exempel kan du bära en svart t-shirt med en vit läder hög kjol. Koppla ihop dem med ett par svarta axelremmar i öppet läder. Använd en svart läderhandväska för att göra utseendet i stil.

Svart kavaj med matchande linne med scoop halsringning och asymmetrisk vit kuvert kjol

svart kavaj med matchande linne med scoop halsringning och asymmetrisk vit kuvert kjol
källa

Här är en mycket unik och kreativt designad outfit som kan få dig att se ganska konstnärlig ut på jobbet. En svart scoop-hals topp och en svart kavaj för att komplettera denna business casual outfit. Kombinera den med en vit midikjol med vändning och ett asymmetriskt snitt. Bär svarta ballerinaskor med dina skor för att avsluta utseendet.

Vit crop top med mini kuvert kjol

vit crop top med mini kuvert kjol
källa

För att se superren och uppfriskande ut har vi en vit beskuren, monterad t-shirt som visar den uppfriskande sidan av dig. Koppla ihop den med en matchande vit mini-kuvertkjol. Använd ljusrosa ankelbandssandaler för att göra utseendet komplett.

Svartvit randig t-shirt med blazer & mini kuvert kjol

svartvit randig t-shirt med blazer och minikjol
källa

Detta är ett mycket typiskt sätt att bära en vit kuvertkjol till jobbet. Kombinera minikjolen med en svartvit randig långärmad T-shirt och en svart kavaj. Bär dem med svarta mocka-balettklackar för ett rent och snyggt utseende.

Här är de vita kuvertutrustningsidéerna som jag vill dela med dig. För er som letar efter sätt att se uppfriskande och attraktiva ut, bör idéerna ovan vara några av de enklaste sätten att göra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*