Hur man bär vit krage klänning

I många av mina tidigare blogginlägg har jag pratat om många olika typer av vackra klänningar som du kan ha på dig för cocktailparty och proms. Idag ska jag till något annat. Jag ska prata om den vita krage klänningen, något som du lätt kan ha på dig som en del av din casual eller arbetsdräkt. Du kan bygga en fin outfit runt en vit dollarklänning väldigt enkelt. För att få en bra start har jag sammanställt några av de bästa idéerna för vit krage och jag kommer att dela dem med dig just nu.

Svart halvärmad skaterklänning med vit krage


källa

För att starta listan visar jag dig det här klassiska sättet att bära en vit krage. Du kan bara bära en svart klänning med en vit krage med halva ärmar, svarta knästrumpor och svarta loafers för att skapa ett bedårande utseende för flickan bredvid. En blekrosa plånbok ger kläderna en särskilt damliknande känsla.

Ärmlös svart skaterklänning med vit krage

ärmlös svart skaterklänning med vit krage
källa

När jag tittar på den vita kragen i klänningen tänker jag genast på vita skjortkrage skjortor som folk bär på jobbet. Det är vettigt att ha en vit krage som en affärsavslappning eller till och med en formell arbetsdräkt. För att professionellt utforma en ärmlös svart klänning med vit krage kan du göra det genom att hålla sakerna enkla. Bär bara klänningen med vanliga svarta klackar och resultatet blir en professionell look med en touch av söthet.

Vit krage Marinblommig långärmad skaterklänning

Marinblommig långärmad skaterklänning med vit krage
källa

Låt oss nu titta på en outfit som är perfekt för att träffa och träffa vänner. För en konstnärlig och damliknande look kan du bära en mörkblå skaterklänning med en vit krage och en svart filthatt. Använd en svart ankelrem med öppen tå för att avsluta din outfit med en elegant twist.

Svart skaterklänning med subtila vita detaljer

svart skridsko klänning subtila vita detaljer
källa

För att skapa ett snyggt svartvitt utseende kan du bära en svart skaterklänning som har några subtila vita detaljer nära kragen och ärmfållen. Använd fisknätstrumpor och svarta och vita oxfordskor på ett mycket kreativt sätt för att ge outfit mycket karaktär.

Vit krage burgunderskridsklänning

vinröd skaterklänning med vit krage
källa

Även om den vita kragen och den svarta klänningen fungerar perfekt tillsammans, är den här burgunderklänningen med en vit krage också tilltalande för ögat. För att forma den elegant kan du bära den med svarta leggings och svarta mockaskor. Denna outfit ser definitivt bra ut för att träffa och elegant nog för arbete.

Svart skaterklänning med läderstövlar

svarta skridsko klänning läder ankel stövlar
källa

Denna outfit är en minimal outfit som består av en svart skaterklänning och svarta läderstövlar. Så enkelt som det ser ut är detta ett snyggt sätt att bära den vita krage klänningen, särskilt på hösten och våren.

Tvåfärgad miniklänning i läder och svart bomull

tvåfärgad miniklänning i läder och svart bomull
källa

Den här klänningen ser ut som en annan svart klänning med en vit krage. Men om du tittar noga kan du se att det faktiskt är en tvåfärgad klänning, med toppen av läder och botten av bomull. Med de olika strukturerna och den lilla vita kragen, ger det utseendet så mycket elegans och djup. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta denna minimala outfit.

Vit, rundad, svart miniklänning med krage

vit rundad svart miniklänning med krage
källa

Här är ett litet tips för att välja en vit krage klänning. Om du vill se extra vacker ut, välj en med rundad krage. Som ett exempel kan du bära en svart miniklänning med vit krage och tre fjärdedelar ärmar och ankelbandssandaler för ett helt bedårande utseende.

Svart skiftklänning med bandiga sandaler

svart skift klänning bandiga sandaler
källa

Fram till denna punkt har jag visat dig en hel del skaterklänning, eftersom skaterklänningen bara passar perfekt med den vita kragen. Men om du tycker att det är lite för sött att bära för jobbet, kanske du vill ha den här svarta skiftklänningen istället. Bär bara klänningen med svarta klackar och en svart handväska så kan du arbeta i en professionell och vacker outfit.

Svart skaterklänning med vita knestrumpor

svart skridsko klänning vita knästrumpor
källa

För de av er som ser ut och känner sig unga, här är en annan klassisk outfit för dig. Bär bara en svart skaterklänning med vit krage, vita knestrumpor och svarta mockaklackar. Det är en fin outfit, men ärligt talat är det inte lätt att ta av. Du måste verkligen prova detta och se om det passar dig. En enklare version skulle vara att ersätta de vita strumporna med svarta strumpor.

Svart och vit rutig passform och flare miniklänning

svart och vit rutig passform och flare miniklänning
källa

Bär en svart och vit rutig skaterklänning för ett glamoröst och lättillgängligt utseende att bära för hangouts. Koppla ihop den med svarta klackar med öppen tå med ankelband och en svart handväska för att komplettera detta vackra och unika utseende.

Svart veckad klänning med vit krage och kavaj

vit krage svart veckad klänning blazer
källa

För en vacker lagerskikt som passar hösten och vintern kan du bära en svart miniklänning med en vit krage och en smal svart lång kavaj. Bär den med svarta strumpor, svarta läderstövlar och en svart filthatt för att komplettera denna snygga helt svarta outfit. Förresten, om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar kan du kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart filthatt.

Svart klänning med vit krage och genomskinliga ärmar

vit krage svart klänning genomskinliga ärmar
källa

Ofta ser en klänning mer elegant ut med några halvtransparenta detaljer. Den här svarta klänningen med en vit krage och svarta halvmaskiga ärmar är ett bra exempel. Du kan bära den med svarta läderstövlar för att ge den eleganta outfit en sval touch.

Svart klänning med kavaj över axlarna

svart kavaj över axlarna
källa

För en super chic look kan du bära en svart miniklänning med en vit krage och dra en svart kavaj över axlarna. Lägg till ett par svarta och vita rutiga ballerinaskor till denna outfit med svarta strumpor.

Svart klänning med vita prickiga detaljer

svart klänning vita prickiga detaljer
källa

För ett vackert och unikt utseende kan du välja en svart klänning med en vit krage och några extra detaljer med vita prickar. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra komplement till denna outfit.

Här har jag just delat med dig några av de bästa idéerna för vit krage. De är väldigt lätta att ta bort och ser bara bra ut. Testa det och förbättra ditt klädspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*