Hur man bär vit kortärmad blus

Idag ska jag prata om hur man stylar den vita kortärmade blusen, något som ser väldigt enkelt och rent ut och får dig att se väldigt oskyldig och ren ut. Ibland kommer den i form av en knapplös chiffongblus som gör att du ser extra dam ut. Ibland kommer det i form av en skjorta med knappar som gör att du ser ganska snygg och luftig ut. För att visa dig hur du stylar dem alla har jag sammanställt några av de bästa vita kortärmade blusoutfitidéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit kortärmad blus med blå pojkvänjeans


källa

För att starta denna lista med oskyldiga och attraktiva outfitidéer börjar jag med ett pojkigt utseende. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit kortärmad blus med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans. För skorna kan du bära ett par röda lädertips för att komplettera klädseln i stil.

Vit kortärmad chiffongblus med rosa midjebyxor

vit kortärmad chiffongblus med rosa midjebyxor
källa

För att se mer ladylike och glada ut är det en bra idé att lägga lite rosa till din outfit. Till exempel kan du bära en vit kortärmad blus i chiffong på toppen och para ihop den med chockerande lösa byxor med rosa manschett. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar och en rosa läderhandväska för att göra din outfit feminin.

Vit chiffongblus med blå rippade pojkvänjeans

vit chiffongblus med blå sönderrivna pojkvänjeans
källa

Här är en avslappnad och pojkaktig outfit som du kan ha på dig som både street outfit och business casual outfit. För toppen, använd bara en vit, kortärmad chiffongblus med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ljusblå rippade och manschetter med pojkvän. För skorna, ha på dig ett par silvermetallklackade sandaler för att slutföra utseendet.

Vit kortärmad spetsblus med korsad fåll och grå skinny jeans med anklar

vit kortärmad spetsblus med korsad fåll och grå skinny jeans med anklar
källa

För att skapa det rena och vackra affärsavslappnade utseendet kan du ha en vit korsad kortärmad spetsblus på toppen. Kombinera toppen med grå, otvättad skinny jeans. För resten av kläderna, ha på dig ett par röda mockaklackar med ankelband och en leopardtryckkoppling för att göra det coola utseendet.

Vit kortärmad blus med stråhatt och svarta jeans

vit kortärmad blus med stråhatt och svarta jeans
källa

För att forma detta luftiga och konstnärliga utseende kan du bära en vit kortärmad blus med stråhatt för att se uppfriskande ut. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du se mer ungdomlig och renare ut genom att bära ett par vita sneakers med låg topp.

Vit spets kortärmad blus med en ljusgul veckad midikjol

vit spets kortärmad blus med en ljusgul veckad kjol
källa

För att uppnå detta ladylike och attraktiva utseende kan du börja med den vita spetsiga kortärmade blusen på toppen. Koppla ihop den med en ljusgul midi veckad kjol för att se luftig och söt ut. För resten av klädseln kan du bära ett par ljusrosa spetsiga tår och en svart korsväska för att göra klädseln komplett.

Vit knappskjorta med rosa och grå maxikjol

vit skjorta med knappar och rosa och grå maxikjol
källa

Detta är en mycket kreativt designad outfit tack vare den super unika kjolen. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit kortärmad blus med knappar på toppen. Kombinera den med en rosa maxikjol med ett grått överlägg. Bär dessa bitar med svarta klackar för att komplettera din outfit i stil.

Vit och svart slim fit kortärmad blus med knappfickor och pennkjol

vit och svart slim fit kortärmad blus med knappfickor och pennkjol
källa

För att uppnå denna snygga och snygga business casual outfit kan du bära en smal passform vit chiffongblus med subtilt svart nära knapparna. Koppla ihop blusen med en svart penna kjol för att se elegant och professionell ut. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för att komplettera klädseln.

Vit kortärmad blus med gråblå slim fit jeans med muddar

Kortärmad blus av vit spets med smal jeans med gråblå manschetter
källa

För att se snygg och avslappnad ut, här är en affärsavslappnad outfit som du kanske vill prova. För toppen, använd bara en vit kortärmad spetsblus. Kombinera den med en gråblå slim fit-jeans med muddar. Bär ett par rosa spetsiga klackar för skorna. Lägg till en vit stor läderhandväska till mixen för att se mer elegant ut.

Vit knappblus med svarta, rippade skinny jeans

vit blus med knappar och svarta skinny jeans
källa

Detta är ett ganska klassiskt svartvitt utseende som kan få dig att se minimal och attraktiv ut på jobbet. Till toppen kan du bära en vit, lite överdimensionerad blus med knappar. Kombinera den med ett par svarta, rippade skinny jeans. För skorna, använd ett par vita och ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att göra det minimala utseendet.

Vit oversized blus med volangärmar och ljusblå skinny jeans

Överdimensionerad blus med vita volangärmar och ljusblå skinny jeans
källa

För att se dammigt och luftigt ut samtidigt kan du bära denna lite överdimensionerade vita kortärmade spetsblus på toppen. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. Använd ett par ljusrosa ankelband för öppen tå för skorna för en damliknande touch.

Vit kortärmad skjorta med knappar och mörkblå och grå rutiga byxor

vit kortärmad skjorta med knappar och mörkblå och grå rutiga byxor
källa

Detta är en lite konstnärlig outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. För att forma detta utseende kan du bära en vit slim fit kortärmad blus med knappar på toppen. Kombinera den med mörkblå och grå rutiga byxor. Bär ett par svarta läderskor med dina skor för att göra din outfit i stil.

Vit kortärmad chiffongskjorta med knapplås och mörka skinny jeans

vit kortärmad chiffongskjorta med muddar och mörka skinny jeans
källa

För att uppnå det här pojkaktiga och snygga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit lite överdimensionerad knappskjorta. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för att göra det coola utseendet.

Hoppas att du gillade de vita kortärmade blusoutfitidéerna som jag just presenterade för dig. Det finns några riktigt minimala kläder som kan få dig att se riktigt bra och elegant ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*