Hur man bär vit knapp upp skjorta

Hur man bär vit knapp upp skjorta

Den vita knappade skjortan är en av de mest populära produkterna, särskilt när det gäller arbetskläder. Bär du inte bara den med svarta klänningbyxor eller en formell penskjol? Ja självklart kan du det. Men om det är det enda sättet du bär det är det viktigt för dig att missa mycket roligt. Det enda syftet med detta blogginlägg är att helt enkelt visa dig hur mycket mer kreativt du kan utforma den vita skjortan. Låt oss kolla in listan över mina favoritoutfitidéer och se om du hittar någon av dem som passar dig.

Vit knapp-up skjorta med läder gamacher

vit knapp-up skjorta läder leggings klackar
källa

Jag börjar listan med något snyggt som du inte ser varje dag. Ett häftigt sätt att bära den vita skjortan är att bära den utan svarta skinnläder och öppna klackar. Jag gillar verkligen enkelheten i denna outfit och karaktären i den.

Bär den med en filthatt och en färgad svart denim kjol

vit knapp ovanför skjortfärg svart kjol filthatt
källa

Denna outfit är särskilt lämplig för dig som arbetar i den kreativa branschen. Använd den vita skjortan med en midirullad jeanskjol och en matchande filthatt. Om du tycker att en filthatt är lite för mycket att bära utan tvekan, tänk igen. Kolla in vårt andra blogginlägg för att lära dig mer om hur du ser cool ut med filthattar.

Använd den med smala jeans och klackar

vit skjorta skinny jeans klackar
källa

Jag kommer in på de mer typiska sätten att utforma en vit knappad skjorta, eftersom dessa outfitidéer kan vara mycket användbara för de av er som inte får bära kostymer på jobbet. Som en klassisk chic casual outfit kan du kombinera en vit pojkvänskjorta med smala jeans och klackar.

Använd jeans med manschett och en skjorta

gömd i vita skjortbundet jeans
källa

Å andra sidan kan du se mer elegant och professionell ut genom att stoppa din skjorta i den. I det här fallet, istället för en lite överdriven pojkvänströja, vill du ha en vit skjorta som passar precis rätt.

Bär en skjorta med lång knapp och långjacka

Lång jacka med knäppning upp vit
källa

Detta är en trevlig och kreativ outfitidé som innehåller några smarta skiktningstrick. Använd en vit skjortaklänning med långjacka. Den svarta filthatten är pricken över i för denna hisnande outfit.

Knuten vit skjortaklänning med kikstövlar

knuten vit skjorta med knappar och stövlar med öppen tå
källa

För en snygg och lågmäld sexig look, kanske du vill prova den här knutna vita skjortklänningen. Bär den med en svart crop topp och svarta skinny jeans med hög midja för att visa en liten midja. Komplettera denna outfit med ankelstövlar med öppen tå.

Bär formellt med en veckad midi penna kjol

vit skjorta med kink och veckad midi penna kjol
källa

Efter att ha delat några snygga och kreativa outfitidéer med dig är det dags att bära dem formellt till jobbet. Bär bara den vita skjortan med en veckad midikjol och svarta klackar. Det är ett klassiskt sätt att klä sig enkelt och formellt, men du kan lägga till en touch av kläderna genom att bära en fin klocka för att inte se för tråkig ut.

Bär en lång vit skjorta med en grå beskuren tröja

grå beskuren tröja vit skjorta med knappar
källa

Detta är ett annat exempel på att spela lagringstrick. Outfitidén använder den beskurna tröjan för att dra över den vita skjortan och höja midjan så att du ser längre ut. Använd en kjol med hög midja för att komplettera denna fashionabla outfit.

Vit skjortklänning med knapp och lång stickad tröja

lång skjortklänning med vit krage och kofta
källa

Låt oss prata mer om skiktning här. Denna outfit använder den grå långstickade tröjan över en vit skjortklänning. Och skiktningen slutar inte bara där. Lårhöga strumpor och ankelstövlar kompletterar denna eleganta outfit, som är perfekt för höst och vår.

Använd den med grå joggare och sneakers

Knapp vit skjorta jogger sneakers
källa

Jag kan inte berätta hur mycket jag faktiskt tvekar att ta med denna outfitidé på listan. Kombinationen av joggare och vit skjorta ser bara så äventyrlig ut även på papper. Men för att vara ärlig, när du tittar på denna outfit och bär den vita skjortan med grå joggare och sneakers, ser den riktigt överraskande bra ut. Ändå kommer jag att rekommendera den här outfitidén till de av er som är så självsäkra och inte rädda att klä sig före tiderna.

Använd den under en tröja med rippade jeans

vit skjorta med knappar under jeans med tröja
källa

Vid denna tidpunkt borde du ha insett att den vita knappade skjortan bara är ett objekt att spela skiftläget med. Bär en smal stickad tröja över din vita skjorta. Du vill bära den så att du fortfarande kan visa krage, ärmslut och skjortans botten för att se snyggare och mer elegant ut. Bär helt enkelt smala jeans och spetsiga klackar för rumpan. Jag kan se detta som en snygg och elegant arbetsdräkt.

Svart och vit kombination med svart väst och shorts

svart väst shorts vit skjorta med krage
källa

Som en semi-formell outfit är det en bra användning av den svartvita färgkombinationen och platsen. Använd en smal vit skjorta med svarta shorts, strumpor och fotkängor. Bär en svart väst över din skjorta för att komplettera detta karaktäristiska utseende.

Bär en vit skjortaklänning med vita jeans

Button-up skjorta klänning vita jeans
källa

Jag nämns i många andra blogginlägg med outfitidéer att jag bär helt svart då och då för att känna mig sval och mörk. Å andra sidan kan den helt vita kläderna få dig att känna dig helt annorlunda ”cool”. Det är mer en cool och positiv känsla. Pröva ibland denna helt vita outfit genom att helt enkelt ha på dig en vit smal skjortklänning med vita skinny jeans och klackar med öppna tå. Du kommer älska det.

Använd den med en kavaj och grå jeans


källa

Jag känner att jag måste prata om blazern när det gäller idéer till skjortoutfit. Bär den vita skjortan med en ljus kavaj och grå skinny jeans för en elegant fritidsdräkt. Bär solida svarta klackar för skorna för denna snygga outfit.

Bär en knuten skjorta med minikjol med kammad fåll

klyvad fåll minikjol knuten vit skjorta
källa

Denna outfit måste vara min favorit på den här listan. Det är helt annorlunda, men på något sätt ser det fortfarande väldigt bekvämt ut och är begränsat vackert. Det är en kombination av den knutna vita skjortan och en babyblå minikjol med en kammad fåll. Det ser minimalt ut men hisnande.

Så det finns mina favoritidéer för vita knappar. Jag hoppas att du klär dig mer kreativt och vackert nästa gång du tar upp din vita skjorta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*