Hur man bär vit klänning med en axel

Hur man bär vit klänning med en axel

Innan det pratade jag om hur man bär en svart klänning med en axel för att se vacker och sexig ut på ett diskret sätt på ett prom- eller cocktailparty. Idag ska jag prata om något som bara är lite svårare att ta av, den vita klänningen med ena axeln. Den största skillnaden mellan en vit och en svart, uppenbarligen förutom färgen, är att den vita kräver att du är i bättre form för att kunna dra av den. Det har verkligen en mycket låg tolerans för magefett. Men om du redan är i god form eller om du börjar arbeta och komma i form kan den vita klänningen få dig att se oskyldig och vacker ut. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt fina vita en-axel-idéer för dig. Låt oss kolla upp det.

Vit en axelklänning med silverklackar och kopplingsficka


källa

För att starta listan visar jag dig ett väldigt typiskt sätt att utforma en vit klänning med en axel. Här är en vit bodycon-miniklänning med en axel och en snygg enarmad design. Koppla ihop den med en silver fotledsrem med klackar med öppen tå och en vit koppling för att se både reserverad sexig och vacker ut.

Vit midiklänning med volang och rynk

vit figur-kramande midiklänning med axelfläns
källa

Om du vill ha extra detaljer i din klänning som får dig att se lite mer feminin och mogen ut, ska du välja den här vita off-shoulder midiklänningen med en axel som har volanger och höga splitdetaljer. Bär silverklackar med öppna tår för skorna för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

Vit en axel samlad midja hög split maxiklänning

vit axel rufsad midja hög split maxiklänning
källa

För de av er som går på en bal erbjuder en golvlängdsklänning den elegans du behöver för att sticka ut från mängden. Här är en vit av axel golv längd klänning med en axel och en hög split design. Kombinera den med silverklackade klackar och ett matchande bälte för att slutföra kläderna på ett drömmande sätt.

Vit bodycon midiklänning med en axel och silverfärgad kedja

vit, figur-kramande midiklänning med en axel och silverhalsband
källa

Ett sätt att göra dig mer elegant och iögonfallande är att bära ett glänsande halsband med din klänning. Du kan till exempel ha på dig ett silverhalsband med en vit bodycon-midiklänning med en axel. För skorna, ha ett par vita klackar med öppen tå för att ge utseendet en elegant touch.

Vit en axel samlade midja sjöjungfru klänning

vit en axel rynkad midja sjöjungfru klänning
källa

För att se längre och smalare ut, bör du bära en rynkad midjeklänning som visuellt kan flytta midjan uppåt. Till exempel, här är en vit sjöjungfruklänning med en axel med den rynkade midjan som gör att du ser smal ut. Kombinera klänningen med silverklackar och en silvermetallisk koppling för att ge outfit en elegant touch.

Enkel långärmad Bodycon Mini-klänning med en axel

enkel, axelbandslös, långärmad, figur-kramande miniklänning
källa

När du är i god form är det en så stor fördel att allt du behöver göra är att ha en väldigt vanlig klänning som den här vita miniklänningen med en axel och en enda långärmad design för att se vacker och återhållsam sexig ut. Använd silverklackar med öppna tår för att lägga till lite mer färg till mixen.

Vit chiffong ruffle mini skater klänning med strappy häl

vit chiffong ruffle mini baksmälla klänning med strappy klackar
källa

Nu när vi har tittat på några figurklädda klänningar hittills, låt oss titta på en skaterklänning. Låt inte skaterklädseln vilseleda dig, det ger dig inte nödvändigtvis ett sportigt fall. I det här fallet är det verkligen en väldigt ladylik miniskridsklänning med vita chiffongfluffar. Kombinera det helt enkelt med ljusrosa klackar med öppna tår för en särskilt feminin touch.

Vit och silver paljett, en axel med hög split maxiklänning

vit och silver paljetterad axelhög maxiklänning
källa

Om du vill se snyggare ut istället för att bara se oskyldig och uppfriskande ut, kanske du gillar den här vita och silver maxiklänningen med hög axel och en axel och paljetter. För att slutföra denna outfit, bär silverklackar med paljetter och ett paljettarmband med klänningen.

Vit, enärmad, samlad, figur-kramande miniklänning

vit, samlad, figur-kramande miniklänning med ärmar
källa

Detta är en mer ungdomlig och avslappnad outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära den här vita rufsade miniklänningen Boydcon med en ärm. Den rynkade designen gör att du definitivt kan se mer tilltalande ut med den här klänningen. Bär bara vita hälklackade sandaler för skorna för att hålla det närmaste temat konsekvent.

Vit One Shoulder Wrap-klänning med guldklackar

vit wrap-klänning med ena axeln och guldklackar
källa

Om du föredrar ett mer unikt utseende är här en vit wrap-klänning som ser helt unik ut. Det är sällsynt att en enorm bit tyg faller över en enda axel. Denna detalj verkar dock fungera för den här klänningen. För att göra denna outfit ännu snyggare och unik, ha på dig guldklackar för att slutföra outfit.

Vit bodycon miniklänning med korsad fåll och röd koppling

vit figur-kramande miniklänning med kantad kant och röd koppling
källa

För att få ett mer damligt utseende, överväga att bära den här vita miniklänningen med en axel och en axel med korsad fåll och ringning. Använd vita klackar med öppna tår för skorna så att klädseln ser mer uppfriskande och oskyldig ut. Slutligen lägg till lite färg i kläderna genom att bära en röd kopplingsväska.

Vit chiffongskiftklänning med en axel

vit off shoulder mini chiffongskiftklänning
källa

För de av er som inte är i din bästa form än, kanske du vill prova den här vita miniklänning med en axel som ger dig större tolerans mot magefett. För att bygga en elegant och vacker outfit runt den här klänningen kan du bära silverklackar med öppna tår och en silverkoppling.

Vit blommig miniklänning med en axel

vit blommig miniklänning med en axel
källa

Att se mer uppfriskande ut genom att lägga till ett blommigt element i din outfit kan ofta hjälpa dig med detta. Till exempel, här är en vit axellös miniklänning med en rynkad midja och en axel som ser bara uppfriskande och vacker ut. För att komplettera outfit feminint, använd ljusrosa fotledsremmar med öppna tår.

Vit midiklänning med en axel och klack med öppen tå

vit axelbandslös midiklänning med klackar med öppen tå
källa

Denna outfit visar ett mycket typiskt sätt att bära en vit klänning med en axel. Välj i detalj en midi vit klänning med en axel och kombinera den med antingen guld-, öppna eller silverklackar med ankelband. Outfiten är enkel men vacker och elegant.

Hoppas att du gillar de vita idéerna med en axel outfit ovan. Så länge du är i relativt bra form kan dessa kläder hålla dig snygg och uppfriskande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*