Hur man bär vit kläddräkt

När det gäller att bära kostymer för kvinnor är det en konst. Även om det inte finns någon fråga som passar bra för män, kan de också se riktigt bra ut för kvinnor, och du behöver inte alltid se unisex eller kraftfull ut eftersom det finns så många alternativ. Du kan till exempel ha på dig en vit kostym för att se elegant, uppfriskande och formell ut samtidigt. Det är inte så svårt att utforma eller ta bort som du kanske tror. För att underlätta ditt jobb har jag sammanställt några av de bästa idéerna för vit kostymdräkt för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit kostym med svarta höga klackar med öppna tår


källa

För att starta den här listan över formella och uppfriskande outfitidéer börjar jag med att visa dig en mycket enkel och ren arbetsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du ha en kortärmad sidenvit vit jacka på toppen. Koppla ihop den med en vit klänning i knälängd. Bär ett par svarta klackar med öppen tå för skorna för att göra kläderna snygga och snygga.

Vit slim fit kostymjacka med midiklänning med volangfåll

vit slim fit kostymjacka med midiklänning med volangfåll
källa

För att få den enkla och snygga arbetsdräkten som du kan ha på dig vid formella tillfällen kan du också ha en vit midiklänning i fåll och en vit passad jacka för att skapa några fina lager. För skorna kan du bära ett par svarta mockaballettlägenheter för att hålla kläderna enkla och rena.

Vit kavajjacka med matchande midiklänning med volangfåll och rosa klackar

vit kavajjacka med matchande midiklänning med volangfåll och rosa klackar
källa

Detta är en väldigt uppfriskande och elegant look som du definitivt kan ha på dig till jobbet. Det är i grunden en avslappnad vit kostym. För detaljer, ha på dig en knälång klänning med midi-volangfåll och en vit halsringning och en matchande vit kostymjacka. Koppla ihop dem med ett par rosa läderrundade tåklackar för en damliknande twist.

Vit kostymjacka med knälång, rak klänning och svarta klackar

vit svitjacka med en knälång, rak klänning och svarta klackar
källa

Detta är en formell och elegant outfit som du kan ha på dig på kontoret när du behöver klä dig formellt men inte vill se för seriös ut. För att forma detta utseende, bär en vit knälång klänning med en avslappnad passform och en vit skräddarsydd kostymjacka över. Koppla ihop dem med ett par svarta rundade klackar i läder för att komplettera utseendet.

Vit kostym med kopplingspåse & klackar med öppen tå

vit kostym med koppling och klackar med öppen tå
källa

Detta är en vit kostym som är fylld med flera smidiga detaljer. För att uppnå detta utseende, bära en vit mini wrap klänning som kärnan i outfit. Kombinera den med en vit, smal passformjacka med bälte så att den ser extra lång och tunn ut. För resten av utseendet kan du bära en vit koppling och ett par vita klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Vit mini-mantelsklänning med kyrkodräktjacka

vit mini shift-klänning med kyrkodräktjacka
källa

För att bilda denna unika och damliknande outfit måste du bära en vit kyrkodräkt. Det är en kostym som består av en vit mini-shift-klänning och en vit kyrkodräksjacka. Du kan para ihop dessa bitar med ett par ljusrosa klackar med öppen tå och en ljusrosa läderhandväska för att komplettera det härliga utseendet.

Vit mini-omslagdräktjacka med en knälång, figur-kramande klänning

vit mini-omslagsjacka med knälång, figur-kramad klänning
källa

För att se extra uppfriskande och smal ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Den perfekta kombinationen av en vit knälång klänning och en vit jacka med smal passform. Använd den med en liten handväska och klackar i svart läder för att göra ditt utseende komplett.

Vit kostymjacka med rund halsringning

vit kostym med vit t-shirt med rund hals
källa

För att skapa det enkla och rena heltvita utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit, knälång bomullsklänning med rund hals som outfit. Kombinera den med en vit casual kostymjacka med en avslappnad passform. För skorna kan du bära ett par vita klackar med öppna tåband för att komplettera outfit med en uppfriskande touch.

Knälång mantelsklänning med kostymjacka och remmar i sandaler

knälång slida klänning med kostymjacka och remmar i klackarna
källa

För att se något speciellt och mer iögonfallande, låt oss lägga till några silverdetaljer i din vita outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit kostym som består av en knälång mantelklänning och en vit slim fit-jacka. Koppla ihop dem med ett silverhalsband och ett par silverremmade sandaler med öppen tå.

Vit kostymjacka med midiklänning i tyll och filthatt

vit kostymjacka med tyll midiklänning och filthatt
källa

För att forma denna eleganta och vintage-outfit kan du bära en vit midiklänning i tyll som fokus för din outfit. Bär en vit skräddarsydd kostymjacka över klänningen för att se tunn och formell ut. Lägg till en vit fjäderfilthatt i mixen för att se elegant ut. För skorna bär du bara ett vitt ankelband med öppen tå för att göra utseendet komplett.

Djup klänning med V-ringning, kostymjacka och svart filthatt

djup klänning med V-ringning, kostymjacka och svart filthatt
källa

För att uppnå denna sexiga och konstnärliga cocktailpartydräkt kan du bära en vit bodycon-midiklänning med en nedkastad v-ringning och para ihop den med en vit skräddarsydd kostymjacka. Lägg till en svart filthatt i mixen för att se extra snygg och konstnärlig ut. Använd ett par ljusrosa höga klackar för skorna för att göra det coola utseendet.

Slim fit wrap blazer med knälång skiftklänning och rosa klackar

Slim fit wrap blazer med knälång skiftklänning och rosa klackar
källa

För att uppnå denna snygga och vackra outfit kan du bära en vit knälång skiftklänning med en kort vit omslagsjacka över. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa fotledsremmar med rundade tår för en feminin finish.

Knälång mantelklänning i vit spets med avslappnad kostymjacka

knälång slida klänning i vit spets med en avslappnad jacka
källa

För att se enkelt och damligt ut kan du helt enkelt ha på dig en knälång spetsklänning med en vit, avslappnad kavaj över. Koppla ihop dem med ett par vita balettlägenheter för att komplettera det minimala utseendet.

Hoppas att du gillade de vita dräktdräktidéerna jag just presenterade för dig. De kan få dig att se riktigt formell ut, men inte tråkig. Testa det och njut av ditt nya utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*