Hur man bär vit kavaj

Hur man bär vit kavaj

Den vita kavajen är så magisk att du bara ser smalare och smartare ut oavsett kroppstyp. Mycket ofta är allt du behöver göra att bära kavajen med din avslappnade outfit och den kommer omedelbart att se avslappnad och definitivt mer professionell ut. I det här blogginlägget ska jag dela med dig några av mina favoritidéer för vita blazer-outfit. Jag kommer att försöka skapa en så bra lista som möjligt och förhoppningsvis kommer du att tycka att det är inspirerande att komma med ditt eget arbete eller din kausala outfit.

Använd den med lederhosen och en horisontellt randig t-shirt


källa

Låt oss börja med en affärsavslappnad outfit som är perfekt för jobbet. Bär en vit kavaj med en horisontellt randig T-shirt och leggings. Använd en brun handväska och para ihop den med bruna klackar. Detta är en professionell men ändå snygg outfit som kan visa upp den kreativa sidan av dig.

Snyggt utseende med en vit västtopp och rippade skinny jeans


källa

Här är en klassisk smart casual outfit-idé som är perfekt för hösten och våren. Bär bara den vita kavajen med en vit västtopp och rippade skinny jeans. Jag tycker att den här outfit är den perfekta outfit för de kafémöten eller -samlingar.

Vit kavaj med filthatt


källa

För att se mer lekfull och kreativ ut kan du lägga till en liten twist med en filthatt. Använd en marinblå och vit randig t-shirt och svarta skinny jeans med en kavaj. Försök att chocka rosa klackar så att skorna ser mer fantastiska ut. Du kanske också är intresserad av vårt andra blogginlägg om Idéer för bästa filthattoutfit.

Bär den med Black Vest Top & Boyfriend Jeans


källa

Bär blazern med en svart t-shirt och manschett med pojkvän för en minimalt avslappnad look. Även om denna outfit är ganska lågmäld jämfört med resten av listan, är det en av de kläderna som du bokstavligen kan ha på jobbet varje dag eftersom jeans är tillåtna på din arbetsplats.

Vit kavaj med svart t-shirt och shorts


källa

Inte bara kan du se mer professionell ut med en vit kavaj, men du kan också se sexig ut om du vet hur man utformar den på det sättet. För toppen kan du bara bära en svart skjorta eller t-shirt. Då bör du välja grå eller svarta shorts som bara är lite längre än din blazers botten. Bär den med klackade sandaler för att komplettera denna professionella men vackra och sexiga outfit.

Använd den med en svart västtopp och svarta skinny jeans


källa

Bär den vita kavajen med en helt svart outfit för ett unisex-utseende. Bär bara en svart västtopp och svarta skinny jeans med klackar med öppna tå. Det här är en iögonfallande och snygg outfit.

Bär helt vitt med spets topp och shorts


källa

För ett elegant utseende, försök sätta ihop en helt vit outfit. Använd vita shorts och en vit spets topp med en vit kavaj. Det som gör denna outfit så vacker och feminin är tillägget av en feminin look i den vita spetsöverdelen. Blazer och spets topp är en riktigt intressant combo som ser förvånansvärt bra ut.

Vit kavaj med horisontellt randig T-shirt och jeansshorts


källa

Vid denna tidpunkt måste du redan veta att den vita kavajen och jeansen passar perfekt. Jeansshorts passar också underbart med en vit kavaj. Kombinera bara blazern med en mörkblå, vit randig T-shirt, jeansshorts och vanliga klackar.

Bär den med en svart västtopp och en prickig kjol


källa

Istället för att se snyggt och professionellt ut kan du också utforma den vita blazern så att du ser glad och färgstark ut också. Använd den vita kavajen med en svart västtopp, en svart och vit prickig kjol och vita sneakers. För att slutföra detta glada utseende, överväga att bära en röd eller chockerande rosa handväska.

Använd den med en lång västtopp och svarta leggings


källa

Här är en annan minimalistisk och skön outfit som du kan bära för avslappnade fredagar. Bär bara en vit lång västtopp och svarta leggings med en vit kavaj. Det är en bra outfitidé för dig som vill vara lågmäld och ändå se anständig ut.

Vit skjorta & hög midja spets kjol


källa

Detta är en vacker och feminin helvit outfit som är perfekt för våren. Bär en vit skjorta med en minikjol med hög midja och en vit kavaj. Bär silver eller vita lägenheter för skorna. Skiktning och skärning av dessa element gör att du ser smalare ut och dina ben ser längre ut.

Överdimensionerad vit kavaj med vit tröja och svarta shorts


källa

Denna outfitidé är ytterligare en fantastisk demonstration av hur skiktning på rätt sätt kan få dig att se längre och smalare ut. Du behöver en lite överdimensionerad vit kavaj för denna outfit. Använd den med en vit t-shirt, svarta shorts och svarta fotkängor. Se till att shortsen är lite kortare än kavajens botten för bästa resultat.

Bär med en grå t-shirt & denim kjol


källa

Jeanskjolar och vita kavajer passar också bra ihop. Bär bara kavajen med en grå t-shirt och mini-jeanskjolar för en avslappnad och lite tuff look.

Vit kavaj med jeansskjorta och utsvängd kjol


källa

När du behöver klä dig formellt på arbetsplatsen för att arbeta istället för att bara ha kostymer på jobbet varje dag. Du kan prova denna outfit som är någonstans mellan formell och affärsavslappnad. Kombinera bara den vita kavajen med en jeansskjorta, en minikjol med svart flare och svarta klackar. Denna outfit kommer definitivt att få dig att se mindre tråkig ut än en vanlig formell outfit och få dig att sticka ut från mängden.

Jag hoppas att du gillade outfitidéerna som jag just delade med dig. Jag måste bara nämna igen att den vita kavajen är en magisk artikel. Du kanske alltid vill ha en till hands i din garderob. Se till att kolla in våra andra coola outfitidéer på webbplatsen innan du åker. Njut av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*