Hur man bär vit halsduk

För dig som vill vara uppmärksam på detaljer i din outfit finns det en god chans att du vill göra dig mysigare och vackrare med en halsduk. Och bland alla typer av halsdukar tror jag att det är den vita som ger dig den ultimata uppfriskande och rena känslan som får dig att se extra attraktiv ut. Som du kanske hade förväntat dig, som alla andra vita föremål, är den vita halsduken väldigt lätt att forma och ta bort. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några mycket trevliga outfitidéer för vita halsdukar för dig. Låt oss komma in direkt.

Vit halsduk med jeansjacka och knähöga läderstövlar


källa

För att starta den här listan med uppfriskande och glada outfitidéer, ska jag först visa dig en outfit som du kan bära som både en street outfit och en business casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med en blå jeansjacka till toppen. Lägg till en vit stickad halsduk för att skapa några underbara lager. För resten av kläderna kan du bära svarta skinny jeans och ett par svarta läder knähöga stövlar för att komplettera klädseln i stil.

Blazer med en vit infinity-halsduk och svarta skinny jeans med hög midja

Svart med en vit infinity-halsduk och svarta smala jeans med hög midja
källa

Denna outfit är jättebra och får dig att se superlång och smal ut. För att uppnå detta utseende kan du börja med en svart linne och en vit, beskuren och skräddarsydd blazer på toppen. Kombinera dem med en supermager jeans med hög midja. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil. Du kan till och med lägga till en svart läderkoppling i mixen för att se mer professionell ut.

Vit halsduk med matchande tröja och grå lårstövlar

vit fransad halsduk med matchande tröja klänning och grå overknee stövlar
källa

För att uppnå det underbara vita och ljusgråa utseendet som får dig att se väldigt trevlig ut, här är vad du vill göra. Använd en ljusgrå tjock miniklänning med tröja. Bär en vit fransad stickad halsduk för att se mysig och uppfriskande ut. För skorna, ha ett par högklackade grå mockaskor för att se super chic och smal ut. Slutligen lägg till en ljusgrå läderhandväska i kläderna för att se ännu mer elegant och attraktiv ut.

Ljusgrå tröja med vit halsduk och svarta skinny jeans

ljusgrå tröja med vit halsduk och svarta skinny jeans
källa

För att forma denna mysiga och uppfriskande outfit som är förvånansvärt lätt att ta av, kan du bära en ljusgrå tröja med en avslappnad passform och en vit lång yllehalsduk. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par ljusrosa höga klackar av spetsig tånäder. En svart axelväska i läder är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Långärmad t-shirt med grå och vit rutig halsduk och knähöga stövlar

Långärmad T-shirt med en grå och vit rutig halsduk och knähöga stövlar
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna mysiga och minimalistiska outfit. Bär en vit, långärmad, smal t-shirt med en grå och vit rutig ullkantad halsduk som topp. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par grå läder knähöga stövlar för att komplettera klädseln i stil.

Grön longline-kofta med en grå mini-shift-klänning

grön longline kofta med grå miniklänning
källa

För att uppnå detta helt uppfriskande och glada utseende är användningen av den olivgröna färgen nyckeln. För att slutföra denna outfit, rocka en ljusgrå mini-skiftklänning med en olivkofta. Koppla ihop dem med en lång vit stickad halsduk för att se uppfriskande och mysig ut och skapa några fina lager. Bär ett par kamelhöga stövlar i mockaskinn för att skorna ska komplettera kvinnan.

Blush Pink Longline ullrock med en vit lång halsduk

rodnande rosa longline ullrock med vit lång halsduk
källa

För att få denna snygga och relativt kraftfulla outfit kan du bära en vit slim fit-skjorta med ljusblå, något rippade pojkvänjeans med muddar. Placera en rodnad, rosa, ensam yllekappa över dessa delar. Lägg nu till en vit lång stickad halsduk för att ge outfit en uppfriskande och vacker touch. Slutligen kan du bära ett par silverspetsiga höga klackar för att skorna ska komplettera klädseln elegant.

Blushrosa tröja med en ljusgrå ullrock och vita jeans

Blushing pink tröja med en ljusgrå ullrock och vita jeans
källa

Låt oss titta närmare på denna helt vackra outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Det här är vad jag skulle kalla en idé med låg risk och hög avkastning. För att forma detta utseende kan du bära en rodnadströja med en avslappnad passform. Bär en ljusgrå, lite överdimensionerad ullrock över den. Använd en vit och grå randig halsduk för att skapa några härliga lager. För den nedre halvan av kläderna, låt oss hålla sakerna enkla och inte distrahera uppmärksamheten från den vackra övre halvan. Bär bara vita skinny jeans och ljusrosa spetsiga tåklackar för att göra finishen ren och uppfriskande. Glöm inte att bära en svart läderhandväska om du vill se mer elegant och feminin ut.

Grön stickad tröja med en vit kabelstickad infinity-halsduk

grön stickad tröja med vit kabel infinity halsduk
källa

För att få denna uppfriskande och mysiga outfit som du kan bära både som en street outfit och en business casual outfit, kan du bära en grön stickad tröja med en avslappnad passform och en vit kabel infinity halsduk. För resten av kläderna kan du helt enkelt bära svarta skinny jeans och ett par bruna läderstövlar i läder för att fylla det coola utseendet.

Vit långärmad halsduk med vit, kortklippt t-shirt och blå jeans med muddar

vit långärmad halsduk med vit, kortklippt T-shirt och blå jeans med muddar
källa

För att se minimalistisk och återhållsam sexig ut kan du bära en vit, kort t-shirt med blåttvättade skinny jeans med manschett. Koppla ihop dem med en vit lång halsduk och bruna sandaler för att slutföra kläderna.

Här är de vita scarf-outfitidéerna jag ville presentera dig för. Prova dem om ditt mål är att se mysigt och uppfriskande ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*