Hur man bär vit fransklänning

Hur man bär vit fransklänning

Till skillnad från andra riktigt snygga typer av klänningar kan du bära en vit fransad klänning som en del av din casual street outfit och förvänta dig att den ser naturlig och luftig ut. Naturligtvis finns det alltid versioner av vita fransade klänningar som kan hjälpa dig att sticka ut från mängden på ett prom eller cocktailparty. För att få en bättre titt på det breda utbudet av vita fransade klänningar har jag satt ihop några av de snyggaste vita fransade klänningarna och ska visa dig nu.

Vit shift-fransklänning i boho-stil


källa

För att starta listan ska jag visa dig att en vit fransad klänning är ganska avslappnad men har mycket karaktär. Det är en boho vit skiftklänning som bara ser luftig ut. Koppla ihop den med svarta sandaler med klackar så får du en outfit som är lämplig för både arbete och avslappnade hangouts.

Vit stickad tröja klänning med stickade fransar

vit stickad tröja klänning med stickade fransar
källa

För en bedårande och ömtålig look är en vit stickad tröja klänning definitivt ett utmärkt val. Den här klänningen har några härliga stickade fransar nära klänningens mittdel för att ge en touch av elegans och skönhet. Ett par svarta fotklackar och en svart snygg handväska är det perfekta komplementet till denna look.

Vit midiklänning med djup V-ringning

vit midiklänning med djup V-ringning
källa

I blogginläggen där jag pratar om alla dessa dräkter får jag sällan chansen att nämna dem som vita sneakerkläder. När allt kommer omkring, för just detta ämne som jag pratar om den vita fransade klänningen, ser klänningen perfekt ut med vita sneakers. Bär till exempel en vit, djup V-ringad klänning och vita sneakers för att uppnå detta sexiga och luftiga utseende.

Vit, hög split maxiklänning med fransar

vit maxikantad klänning med hög uppdelning
källa

Den här klänningen har en mycket kreativ design som kombinerar fransarna med det höga delade snittet. För en härlig vit maxiklänning som den här kan du helt enkelt bära den med vita klackar i klackarna för att komplettera outfit.

Vit klänning med flera lager fransar

vit klänning flera lager av fransar
källa

Här är en mycket unik vit klänning med flera lager av fransar. Jag vet att du kanske tycker att den här klänningen är alldeles för rolig att bära när du ser bilden ovan. Faktum är att damen på bilden bara vänder på kroppen för att göra bilden mer märkbar. Klänningen ser verkligen bra ut. En vit klänning med öppet tå är det perfekta komplementet till denna intressanta outfit.

Sweetheart mini fransad klänning med vit kavaj

Sweetheart mini fransklänning vit kavaj
källa

Nu när vi har tittat på några klänningar som du kan ha på dig vardagligt, låt oss titta på en som är bättre lämpad för en prom eller cocktailparty. Detta är en axelbandslös vit fransklänning med älskling som är extremt sexig. För att se snyggare ut kan du dra en vit kavaj över axlarna. Ett par vita klackar och ett silverhalsband är en snygg kombination av både sexiga och lite aggressiva.

Vit fransad skiftklänning med låg rygg

vit fransad klänning med djup rygg
källa

Nu tillbaka till en avslappnad vit klänning som är perfekt för sommaren. Det är en vit skiftklänning med låg rygg som har fransar på nedre delen av ryggen. Bär svarta sandaler i boho-stil för att göra utseendet komplett.

Vit slida miniklänning med persikabomberjacka

vit scabbard miniklänning persika bomberjacka
källa

Jag rekommenderar vanligtvis att para ihop en vit klänning med en jeansjacka. Ett mer kreativt val görs för denna outfit. Miniklänningen med en vit mantel kombineras med en persikabomberjacka. Lägg till ett par vita klackar med öppen tå i ekvationen.

Vit omlott miniklänning med fransar

vit omlott miniklänning med fransar
källa

Denna vita miniklänning har en mycket kreativ design. Omslagsdesignen resulterar i en hög klippning och fransar och höga klipp ser definitivt snygga ut tillsammans. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för att komplettera denna luftiga och lågmälda sexiga outfit.

Vit spetsklänning med kort jeansjacka

vit spetsklänning med kort jeansjacka
källa

Om du frågade mig vilken jacka jag skulle ha med en vit fransad klänning, skulle jag inte tveka en sekund att berätta att det måste vara den blå jeansjackan. Som ett exempel på en sådan outfit består den av en vit spetsklänning med kort jeansjacka. Gröna klackar är mycket kreativt utvalda för att matcha den blå och vita outfit för att ge det övergripande utseendet en ytterligare uppfriskande touch.

Vit omlottklänning med maxikantar och V-ringning

vit omlottklänning med maxikanter och V-ringning
källa

Här är en vacker vit maxiklänning med V-ringning. Klänningen har en rynkad midja och en hög, låg klippning som gör att den ser så luftig och snygg ut. Längs den nedre kanten av denna långa, låga klänning kan du se några långa och tätt placerade vita fransar som ger klänningen mycket karaktär och unikhet. Bär bara vita sandaler för att slutföra detta anmärkningsvärda utseende.

Vit skiftklänning med en jeansjacka över axlarna

vit jeansjacka med skiftklänning över axlarna
källa

Här är en sällsynt vit handduksförändringsklänning. Kombinationen av handduksklänning och fransar är sällsynt att hitta. Men resultatet verkar ganska fantastiskt. För att utforma den med mer karaktär, dra en jeansjacka över axlarna och bära vita sneakers. Förresten, om du gillar denna typ av stil kan du kolla in vårt blogginlägg om idéer om jacka över axlar.

Bodycon-klänning i vit spets med stickade fransar

Bodycon-klänning i vit spets med stickade fransar
källa

Bär en vit bodycon-spetsklänning med långa och vackra stickade fransar för en elegant och lite sofistikerad look på ett prom- eller cocktailparty. Bär ett par nakna mockaklackar som ger kläderna en elegant touch.

Vit virkad midiklänning med fransar

vit virkad midikantklänning
källa

För en damliknande look kan du bära den här underbara och feminina vita virkade fransklänningen. Virka utan fransar är faktiskt en knälång klänning. Med de långa och tätt placerade fransarna kan den nu ses som en midiklänning eller till och med en maxiklänning. Bär vita klackar för att slutföra denna underbara outfit som är perfekt för både dejting och cocktailparty.

Jag hoppas att du gillar de vita idéerna om fransar som jag sätter ihop. Se till att kolla in tusentals andra outfitidéer på vår webbplats innan du åker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*