Hur man bär vit chiffongblus

Hur man bär vit chiffongblus

Om du frågar mig vad du lätt kan bära som en del av en arbetsdräkt och som omedelbart gör dig mer feminin, är det första som kommer att tänka på den vita chiffongblusen. Oavsett om det är en chiffongskjorta med knappar eller en chiffongblus utan knappar, den är lätt att forma. Ett intuitivt sätt att göra detta är att helt enkelt byta ut den vita knäppta skjortan med chiffongblusen för varje outfit du bär. För en mer detaljerad och omfattande stylingguide har jag sammanställt några av de bästa idéerna för vit chiffongblusutrustning för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit chiffongskjorta med smala jeans och vita klackar


källa

I själva verket börjar jag med en signatur vit knapp-up skjorta och en smal jeans outfit idé från listan. Även om kläderna är för vanliga är det fortfarande en elegant och tidlös outfit. Nu kan du göra det mer intressant genom att vrida det lite. Byt bara ut den typiska vita skjortan med knappar mot den vita chiffongskjortan. Du kan fortsätta känslan av elegans genom att bära vita klackar och en vit handväska.

Chiffongblus med vita skinny jeans och ankelstövlar

vita chiffongblus skinny jeans ankelstövlar
källa

Här är en outfitidé som innehåller en knapplös vit chiffongblus. Bär bara den med vita skinny jeans och bruna mockaskor. Observera att det faktiskt finns ett brunt bälte som matchar de bruna stövlarna som ger den nödvändiga åtskillnaden mellan blusen och jeansen för att förhindra att outfit ser slarvigt ut.

Bär med hög midja, ljusrosa kjol och klackar

vit chiffongblus hög midja rosa kjol
källa

Eftersom en chiffongblus bara är en feminin look är det vettigt att bygga en rosa damdräkt runt den. Kombinera bara blusen med en ljusrosa minikjol och klackar av samma rosa färg. En brun plånbok passar perfekt med den vita och rosa dräkten.

Vit och svart chiffongblus med svarta byxor

Smala byxor gjorda av vit och svart chiffongblus
källa

Denna blus har en mer unik svartvitt design. Eftersom huvuddelen av blusen är vit är kanterna svarta för att skapa en konstnärlig och elegant känsla. För att utforma det kan du bara fortsätta använda svartvitt genom att bära svarta smala byxor och svarta klackar.

Bär den med skinny jeans och klacksandaler

Smala jeans med chiffongblus och manschett
källa

För en kausal gata som är särskilt lämplig för höst och vår kan en chiffongblus med tre fjärdedelar ärmar vara ett utmärkt val. Bär den med manschettmager jeans och bruna sandaler med klack för en minimalistisk, luftig look.

Ren chiffongblus med blommönster och minikjol med blommönster

Blommakjol i vit chiffongblus med genomskinliga ärmar
källa

Ta en närmare titt på bilden och se hur felfritt färgerna och texturerna i bitarna fungerar tillsammans. För en helt underbar klädsel, ha en transparent chiffongblus med en svart och grå vädjande blommig minikjol. Den magiska delen ligger i skorna, där de grå ballerinorna med svarta band passar perfekt med kjolen. Resultatet är så uppfriskande och elegant.

Använd den med en vit kavaj och rippade jeans

Chiffongskjorta vit kavaj rippade jeans
källa

Om du vill ha en unisex och snygg outfit är det här för dig. Bär en vit blus med chiffongknapp och en vit kavaj för toppen. För ett par rippade jeans och svarta klackar, lägg till ett par rippade jeans till mixen. Den snygga känslan i blazern och rippade jeans utgör en intressant kontrast till den eleganta känslan i chiffongblusen. Det är detta som gör outfit så unikt.

Lång chiffongblus med sammetstrumpbyxor

långa vita chiffongblus sammet leggings
källa

Det är väldigt intressant att se hur en chiffong skulle se ut på en sammetdräkt. Denna outfit visar att de fungerar underbart. Bär en lång vit chiffongblus med sammet leggings och svarta sandaler för att uppnå detta luftiga och snygga utseende.

Skinny jeans & chiffongblus med transparent overlay

Skinny jeansblus med rent överlägg
källa

Jag visade några outfitidéer relaterade till rippade jeans. Det här ser ganska snyggt ut, men du kommer att bli förvånad över hur smala jeans som inte är lindrade faktiskt kan se bättre ut när det gäller att para ihop med en chiffongblus. Kolla in denna outfit, du bär bara en vit chiffongblus med tre kvarts ärmar, marinblå skinny jeans med muddar och bruna klackar med öppna tår. De tre enkla bitarna som många av er faktiskt har i garderoben passar på något sätt perfekt ihop. Jag kan föreställa mig att en minimalist skulle ha klätt sig så här.

Bär med en svart pennkjol

svart penna kjol vit blus
källa

För en svart och vit arbetsdräkt kan du bära en vit chiffongblus med en svart penskjol och svarta klackar. Den här chiffongblusen skapar en mjukare nyans jämfört med en typisk vit knäppt skjorta, men outfit ser professionellt ut.

Använd den med ljusgrå chinos och blommiga loafers

ljusgrå chino blomma loafers gjorda av chiffongskjorta
källa

Här är en annan arbetsutrustningsidé. Du kan kombinera den vita blusen med ljusgrå chinos. För skorna kan du bära ljusrosa klackar eller blommiga klackar som visas på bilden för lite mer lekfull detalj.

Vit chiffongblus med klockärmar och svarta culottes

vit klockärm chiffongblus svart culottes
källa

Det här är en bra outfit om du behöver klä dig medan du fortfarande vill ha ett feminint element i outfit. Bär en chiffongblus med klockärmar, svarta byxor och svarta klackar för ett djärvt svartvitt utseende.

Ärmlös chiffongblus med blå joggbyxor

ärmlösa joggingbyxor i denim av chiffongblus
källa

Detta är en uppfriskande blå och vit outfit för våren eller sommaren. Bär bara en ärmlös chiffongblus med kungsblå tröja. Färgkombinationen är därför perfekt för utomhusaktiviteter. Förresten, om du vill lära dig mer om hur du bär kungsblå, kolla in vår andra blogg för att lära dig mer.

Ärmlös vit blus med svarta skinny jeans

ärmlös vit blus svart skinny jeans
källa

Denna outfit innehåller också en ärmlös vit chiffongblus. Den här gången är den dock ihop med svarta skinny jeans och svarta klackar, vilket gör att outfit ser tillräckligt seriöst ut för arbete.

Syftet med att skriva detta blogginlägg är att hjälpa dig att lägga till lite variation i din arbetsdräkt. Den vita chiffongblusen är så lätt att bära som en del av din arbetsdräkt. Jag är ganska säker på att du kan göra det. Försök att använda de ovan nämnda idéerna som referens för att komma igång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*