Hur man bär vit Bodycon-klänning

Hur man bär vit Bodycon-klänning

En av de mest populära typerna av klänningar som människor skulle ha på sig till proms och cocktailparty är den kroppskramande klänningen. Svart är definitivt den mest populära färgen när det gäller bodycon-klänningen. På baksidan ser den vita bodycon-klänningen också mycket snygg ut, men det är definitivt svårare att ta av. En av anledningarna är att vitt får dig att se smal ut som svart. En annan anledning är att en vit bodycon-klänning kan se ut som underkläder om du inte stylar den ordentligt. För att få en bra start har jag sammanställt några av de bästa vita bodycon-outfitidéerna som du kan dela med dig just nu.

Vit, långärmad bodycon-klänning


källa

Låt oss börja listan med en vit, passformig långärmad klänning som är lätt att ta av. Du måste fortfarande vara relativt passande för att se bäst ut i den här klänningen, eftersom det lätt visar att du har kärlekshandtag när du är i riktigt dålig form. Men i allmänhet har den här klänningen inte en djup v-ringning eller rygglös snitt och ser enkel och vacker ut. Du kan para ihop den med spetsiga tåklackar för att avsluta klädseln snyggt.

Vit tvådelad knälång bodycon-klänning

vit tvådelad, figurkramande, knälång klänning
källa

Om du letar efter en klänning som gör att du sticker ut från mängden på en cocktailparty, här är en extremt sexig tvådelad bodycon-klänning. Den övre delen är en skulpterad kortärmad crop top med en djup V-ringning, medan den nedre delen är en tunn, knälång penna kjol. Du kan bära den med silverklackar med en öppen tårem för att ge en elegant touch på kläderna.

Vit krokad minikroppsklänning med hals

vit halterneck virkad mini bodycon klänning
källa

Ibland, medan alla andra bär sexiga klänningar, kan du skilja dig från dem genom att bära en snygg, figurkramande virkad klänning i vit spets. För skorna rekommenderar jag att du bär vita klackar med öppna tår för en snygg helvit outfit.

Vit, figur-kramande klänning med en djup V-ringning och spetsdyna

vitt, figurkramande spetsöverdrag med djup V-ringning
källa

Naturligtvis, om du inte har något emot att visa hud så, finns det gott om vita bodycon-klänningar som är extremt sexiga snitt. Detta är till exempel en bodycon-klänning med ett vitt spagettirem och en djup V-ringning och några eleganta spetsdetaljer. Bär vita klackar med öppen tå och en elfenbenskoppling för att skapa ett elegant utseende runt denna härliga klänning.

Vit spets midi bodycon klänning

figur-kramande midiklänning i vit spets
källa

Som du kan se från föregående outfit förbättrar vissa spetsdetaljer en klännings elegans. Här är en annan härlig klänning med spetsdetaljer. Det är en två-lager, vit bodycon-klänning, med det inre lagret som en bodycon-miniklänning och det yttre lagret är en halvtransparent knälång spetsklänning. Ett par enkla ljusrosa klackar skulle vara ett bra val för skorna.

Vit bodycon miniklänning med långa ärmar och ett subtilt mönster

vit, långärmad, figur-kramande miniklänning med ett subtilt mönster
källa

Låt oss säga att du är chef eller chef och att du alltid har klätt dig ut hela tiden du går till jobbet. Föreställ dig att ha ett företagscocktail eller en årlig middag. Jag slår vad om att några av er inte vill vända 180 grader och ha en sexig och damliknande outfit. I det här fallet bör du klä dig på ett elegant, kraftfullt men ändå vackert sätt. Du kan till exempel ha på dig en vit långärmad bodycon-klänning med ett subtilt mönster. Håll din frisyr enkel. Använd en vit koppling och ett silveröppnat ankelband för att komplettera det här stiliga utseendet.

Vit axelbandslös mini bodycon klänning med slits

vit, axelbandslös, figur-kramande miniklänning
källa

Om du vill se sexig ut för en cocktailparty, men en djup V-ringad klänning är lite för mycket för dig, överväga att bära en vit axellös bodycon miniklänning. Den här klänningen har också en slits som gör att du bättre kan visa upp dina långa ben. Du kan helt enkelt bära klänningen med ljusrosa ankelband i öppen tå för ett snyggt och sexigt utseende.

Bodycon-klänning med vita spagettiband

vit, figur-kramande klänning med spagettiremmar
källa

Bär den här enkla och rena vita rörklänningen med spagettiremmar för ett minimalt utseende. Koppla ihop den med silverklackar och en vit choker för att komplettera detta enkla och snygga utseende.

Vit midiklänning med en kamelrock över axlarna

vit midiklänning kamelrock över axlarna
källa

Strax innan du går in i en cocktailparty är det en bra idé att lägga en kappa eller jacka över axlarna för att hålla dig varm och se super chic ut också. Till exempel kan du bära en vit bodycon midiklänning med en djup V-ringning och lägga en kamelullrock över axlarna. Bär rosa klackar för att slutföra denna outfit med en elegant twist.

Långärmad bodycon miniklänning

långärmad, figur-kramande miniklänning
källa

Du kan definitivt utforma en vit bodycon-klänning som en del av en affärsavslappnad outfit. Det finns några saker som du måste vara försiktig med. För en, använd inte en som har en djup V-ringning. För det andra, ha en elegant koppling. Koppla bara ihop klänningen med vita klackar med öppen tå för att slutföra kläderna. Om klädseln fortfarande är lite för mycket för din arbetsplats kan du istället boka kläder för företagsevenemang.

Vit, figur-kramande klänning med en djup V-ringning och en fuskpäls

vit bodycon-klänning med djup V-ringning och fuskpäls
källa

Om du bär en vit bodycon-miniklänning till ett prom, kan du verkligen göra dig elegant och elegant genom att bära en fuskpäls över klänningen. För skorna kan du bära vita bandiga sandaler med öppna tår.

Off The Shoulder Bodycon Midi-klänning

axelbandslös, figur-kramande midiklänning
källa

Om du har fin hud och axlar, kommer du att klä en vit klänning från axeln och få dig att lysa på ett cocktailparty eller formellt evenemang. Denna klänning har en elegant och kreativ design med dubbla remmar som gör klänningen ännu mer iögonfallande. Jag skulle rekommendera att du bär en silveröppen ankelrem för att ge en touch av elegans till kläderna.

Vit tvåfärgad bodycon-klänning

vit, tvåfärgad, figur-kramande klänning
källa

Här är en sexig och feminin vit tonad bodycon-klänning. Den övre delen är gjord av spets, medan den nedre delen är en vit pennkjol som har en spetsdyna. Vita klackar med öppen tå skulle vara det perfekta valet för skorna.

Vit långärmad virkad miniklänning

vit långärmad virkad miniklänning
källa

Om du har vackra ben är ett sätt att klä dig som kan förstärka dina ben att bära en långärmad miniklänning. Konceptet är att täcka alla delar av din kropp utom dina ben. Till exempel kan du bära den här vita virkade miniklänningen med långa ärmar och vita klackar för att uppnå detta anmärkningsvärda utseende.

Grimsklänning med blommönster

Figurkramande klänning med blommönster med halterneck
källa

För en glad och damliknande look kan du bära den här vita kroppskramande halterneckklänningen med ett vackert blommigt tryck. Koppla ihop klänningen med silverklackar med ett öppet tåband för att komplettera detta unika och bedårande utseende. Förresten, om du vill se fler kläder med liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om hur man formar silverbandssandaler.

Hoppas att du gillar dessa vita bodycon-outfitidéer. I början av detta skrivande nämnde jag att den vita bodycon-klänningen är svårare att utforma än den svarta. Men om du följer outfitidéerna ovan och sedan tillbringar en liten vecka här och där, är jag ganska säker på att du är redo att ha din nacke-cocktailparty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*