Hur man bär vit bandage klänning

Det här blogginlägget handlar om hur man skapar en elegant och uppfriskande outfit med en vit bandageklänning. Det kanske inte är så lätt att bära som klänningar som skiftklänning eller trösklänning, men de fantastiska resultaten är definitivt värda att prova. Nyckeln till att se bra ut med den vita bandageklänningen är att välja rätt snitt som passar din kroppstyp och hitta ett par klackar som passar bra med klackarna. Här är några riktigt bra idéer för vita bandageklänningar som du ska se.

Vit midi lågklippt bandage klänning

vit midi low cut tank bandage klänning
källa

Låt mig börja den här listan över vackra och uppfriskande outfitidéer med en sexig cocktaildräkt. För att forma det här utseendet kan du välja en vit midiklänning med doppbandage och para ihop den med ett par vita klackar med öppen tå och fotled. Denna helt vita outfit gör att du ser riktigt uppfriskande och minimal ut, särskilt under alla kostymer som du kommer att se på en cocktailparty.

Vit Axelbandslös Sweetheart Neckline Mini Bandage Dress


källa

För dig som vill visa upp fina axlar och krageben, här är en mycket sexig outfit som ser minimalistisk och attraktiv ut. Klänningen här är en vit axelbandslös älskling mini bandage klänning. Du kan para ihop den med ljusrosa klackar med öppen tå för att hålla kläderna enkla och ladylike.

Vit mini-bandage klänning med sidoutringning och häl med öppen tå

vit mini-bandage-klänning med utskuren sida och klackar med öppna tå
källa

Här är en klänning som är väldigt svår att ta av. Du måste vara i fin form eftersom det är en vit utklädd mini-bandage klänning som har utskärningar på sidorna som exponerar din midja. Bär ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att skorna ska ge en lite feminin touch till utseendet.

Vit bodycon-bandage-klänning i halterneck

vit mini bodycon bandage klänning med grimma hals
källa

Det här är ett snyggt sexigt svartvitt utseende. För att uppnå detta utseende kan du bära en miniklänning i vit grime och en svart läderkoppling för att se vacker och elegant ut. Istället för vita klackar, bär svarta, sandaler med öppen tå och rem som passar perfekt med kopplingen.

Vit Mock Neck Cutout Mini Bodycon bandage klänning

vit mock neck cutout mini bodycon bandage klänning
källa

Den här klänningen är kreativt designad och har några snygga utskärningar. Det är en vit mini-klänning med uppstående krage som har några utskärningar precis under axelområdena. För att bygga en uppfriskande klädsel runt klänningen kan du bära vita klackar med öppna tåremmar för att komplettera utseendet.

Vit miniklänning med djup V-ringning och volangfåll

vit miniklänning med djup V-ringning och volangfåll
källa

Ibland är det den lilla detalj i en klänning som gör att den ser mer attraktiv ut än andra. Ett bra exempel är den här vita mini-bandage-klänningen med en djup V-ringning som är färdig med den subtila volangdetaljer. Kombinera helt enkelt klänningen med ett par vita spetsiga klackar och du kan lysa på en cocktailparty.

Mini-bandage-klänning med korsad hals

Mini-bandageklänning i Criss Cross Neck
källa

På tal om de små detaljerna som får en klänning att se bra ut, här är ett annat bra exempel. Detta är en vit mini bandage klänning med korsad halsringning. För skorna, använd bara vita klackar med öppna tår för att se uppfriskande och ladylike ut. Du kanske vill lägga till ett armband i silver manschetten till mixen för extra iögonfallande.

Vit midiklänning med halsringning och matchande klackar

vit snitt midi bandage klänning med matchande klackar
källa

Det här är en mycket sexig klänning som du måste vara i din bästa form för att ta av dig. I detalj är detta en vit bodycon midi bandage klänning med flera utskärningar som avslöjar din midja och axlar. Kombinera den asymmetriska klänningen med vita spetsiga klackar för att se vacker och unik ut.

Vit Midi Bodycon-klänning med volanger

vit midiklänning med volangfåll
källa

Detta är en midiklänning i bodycon-bandage i vitt rör med en snygg detalj i fållen. Det gör dig inte bara sexig genom att visa dina axlar och krageben, men det är en mycket tunn, tät klänning som visar upp dina kurvor. Använd ljusrosa klackar med öppen tå för att få den här outfit till en minimalistisk outfit.

Vit kortärmad bandageklänning med scoop-halsringning och scoop-neckline

vit kortärmad miniklänning med urringning
källa

Om du bara letar efter en enkel och relativt avslappnad outfit som ser bra ut men inte är svår att ta av dig, kan du hitta en fin klänning som passar dina behov här. Den här klänningen här är en vit, kortärmad bodycon-miniklänning med en urringning. Koppla bara ihop den med rosa spetsiga klackar för att se minimalistisk och damlik ut.

Vit Mock Neck Cold Shoulder Ruffle Knälång klänning

Vit Mock Neck Cold Shoulder Ruffle Knälång klänning
källa

Det här är en klänning som är fylld med många eleganta detaljer. Först och främst är det en vit, knälång bandageklänning med en falsk hals och kall axel. Den kommer också med några mycket fina detaljer på axlarna. Du kan bära en guldhandväska och vita öppna klackar som matchar klänningen för att skapa en fantastisk cocktailpartydräkt.

Vit rygglös, figur-kramande miniklänning

vit rygglös, figur-kramande miniklänning
källa

Du behöver inte alltid ha på dig en avstickande V-ringad klänning för att se sexig ut. Att ha på sig en rygglös klänning är ett annat mycket bra alternativ. Du kan till exempel se fantastisk ut med den här vita rygglösa mini-bandage-klänningen. Kombinera klänningen med vita spetsiga tåklackar för detta anmärkningsvärda helvita utseende.

Vit Tube midi bandage klänning med öppen tå

vitt rör midi bandage klänning med klackar med öppna tå
källa

Här är en annan sexig outfit med låg vikt och axlar och nyckelben. Klänningen här är i grunden en vit tubbandage midiklänning. Koppla ihop det med rosa klackar med ankelband i öppen tå för att se enkelt och feminint ut.

Vit Off the Shoulder Cutout Asymmetrisk Bandage Midi-klänning

vit axelskuren asymmetrisk bandage midiklänning
källa

Detta är en väldigt kreativt designad halsringningsklänning. Utskärningarna gör den vita klänningen till en axellös asymmetrisk midiklänning. Kombinera bara den snygga och vackra klänningen med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att se unika och attraktiva ut.

Jag hoppas att du tycker om de vita bandageklädesidéerna jag just nämnde. Det är ingen tvekan om att dessa smala bandageklänningar är svåra att ta av. Använd dem som motivation att äta bra och träna bra. Att komma i form kan vara tufft och roligt samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*