Hur man bär vit babydockklänning

Vita babydockkläder ser så bra ut men har inte fel tro att de bara är för tonåringar. De är faktiskt prefekter för alla åldrar och kan göras både uppfriskande och ladylike. De är faktiskt ganska lätta att utforma. Du kan bara bära en babydockklänning som en del av en minimal outfit. För att få en bra start har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för vita klädesdräkter. Låt oss titta på dem nu.

Vit babydockklänning med en urringning och svarta klackar


källa

Även om det låter lite kontraintuitivt, kan den vita babydockklänningen bäras som en del av en feminin och mogen outfit. Till exempel kan du bära en vit babydockklänning med en urringning och svarta klackar för ett enkelt och vackert utseende. Bär ett halsband för att ge en touch av elegans till denna outfit.

Kortärmad babydockklänning i vit spets

Kortärmad babydockklänning i vit spets
källa

Många babydockkläder kommer i form av spetsklänningar och detta är ett bra exempel på det. Den kortärmade vita spetsklänningen kan kombineras med ljusrosa klackar och en vit blommig kopplingsväska för ett rent och uppfriskande utseende.

Babydockklänning med bälte och gröna klackar med öppna tår

Babydockklänning med öppen tå och gröna klackar
källa

En babydockklänning med bälte kan till och med flytta midjan visuellt på ett tydligare sätt. Det kan inte bara få dig att se söt ut, det kan också få dig att se längre och smalare ut. För att utforma den här vita bälteklänningen kan du helt enkelt bära den med ett par gröna klackar med öppna tår eftersom klänningen redan har tillräckligt med fina detaljer.

Djupvit babydockklänning med V-ringning och en rosa choker-halsduk

djupvit babydockklänning med v-ringning, rosa halsduk
källa

För ett riktigt sexigt och elegant utseende kan du bära en vit babydockklänning med en djup V-ringning om du inte har något emot att visa mer hud. Du kan bara bära den med ett par ljusrosa klackar och kreativt komplettera kläderna med en rosa choker-halsduk.

Veckad babydockklänning med konstgjorda pärlor

Plisserad babydocka kjol faux pärlor
källa

Här är en vacker veckad babydockklänning som är avslutad med några fuskpärlor på krageområdet. Den kan bäras för en bröllopsfotografering eller för en cocktailparty. Koppla bara ihop klänningen med ljusrosa klackar för att komplettera din eleganta outfit.

Vit spetsklänning med vit kopplingsplånbok

vit spetsklänning vit kopplingsväska
källa

Även om den här klänningen verkar väldigt enkel är det detaljerna som gör den här klänningen så fantastisk. Den asymmetriska snittet och den blommiga spetskragen gör att den här klänningen sticker ut från resten. Du kan bära den med nakna sandaler för att inte distrahera uppmärksamheten från den vackra klänningen. Med en vit, elegant kopplingsplånbok är den minimalistiska och snygga outfit komplett.

Bär med svart filthatt & plattklackar

klackar med svart filthattplattform
källa

För ett mer unikt och konstnärligt utseende, överväga att bära en vit kortärmad klänning med en svart filthatt, svarta platåklackar med öppna tå och vita besättningsstrumpor. Du kan hitta mer intressanta outfitidéer för liknande hattar i vårt blogginlägg om styling av den svarta filthatten.

Använd den med en crepe kofta och bruna knähöga stövlar

Crêpe kofta brun knä höga stövlar
källa

För en elegant street outfit som är perfekt för dejting och hangouts kan du bära en vit babydockklänning med en lång crepe kofta. Använd bruna läder knä höga stövlar för att ge stil till din outfit. Om du tittar noga märker du de vackra detaljerna i denna outfit. Statementkedjan och underarmsarmbandet tar denna redan vackra outfit till en ny nivå.

Långärmad spetsdockaklänning med silver ankelstövlar

Långärmad spets babydockklänning silver ankelstövlar
källa

När det gäller fotkängor kan de flesta bara tänka på de svarta och de bruna. Inte för många människor skulle tänka på de silver. Och väldigt få skulle bära silverstövlarna med en vit spetsdockaklänning. De låter bara inte rätt tillsammans, men resultatet är en fantastisk minimalistisk outfit. Det är därför det är så viktigt att prova kläder och självbedömning. Det är samma koncept som är så rätt i olika aspekter av livet.

Halvtransparent vit spetsklänning med svarta stövlar över knäna

halvtransparent vit spetsklänning svart över knästövlarna
källa

Som en väldigt unikt designad klänning ser denna halvtransparenta vita spetsklänning väldigt sexig och elegant ut. Du kan enkelt kombinera den med svarta lårhöga stövlar. Inga ytterligare tillbehör krävs eftersom kläderna redan är fyllda med klänningens vackra detaljer.

Off the Shoulder Bell Sleeves Vit babydockklänning

av axelklockhylsan vit babydockklänning
källa

För en ren och lågmäld sexig look kan du helt enkelt bära en vit axelbandslös vit babydockklänning med klockärmar. Koppla ihop den med bohastil nakna sandaler för att komplettera detta underbara, minimalistiska utseende.

Vit vävd babydockklänning med vita klackar med ankelband


källa

Ibland kan tygerna göra stor skillnad även om färgen förblir densamma. Till exempel har den här vita vävda babydockklänningen så mycket djup. Du kan bära den med vita randiga klackar för ankeln för ett snyggt, helt vitt utseende.

Vit spetsklänning med bara klackar

vit spets klänning nakna klackar
källa

Detta är en vacker vit klänning med den övre delen av spets och den nedre delen av chiffong. Du kan bara bära den med bara klackar och du skulle se fantastisk ut.

Blå och vit tryckt babydockklänning

svartvitt tryckt babydockklänning
källa

För ett luftigt utseende kan du bära en blå och vit tryckt babydockklänning i boho-stil. Komplettera ditt utseende med elegans genom att bära vita klackar och en brun handväska.

Vit och svart prickig babydockklänning

vit och svart prickig babydockklänning
källa

Om du vill ha något annorlunda än den solida vita babydockklänningen kan den här vita och svarta polka bady dockklänningen vara något för dig. Du kan bara bära den med ljusrosa klackar för en söt och uppfriskande look.

Vita babydockkläder är inte så svåra att ta av där. Jag hoppas att du tycker om att läsa listan över idéer och hoppas att den kommer att inspirera dig att komma med outfitidéer som passar dig ännu bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*