Hur man bär vit axelbandslös topp

Hur man bär vit axelbandslös topp

Idag ska jag prata om hur man utformar den vita axelbandslösa toppen, något som ser väldigt enkelt ut men ändå väldigt sexigt. Det låter dig inte bara visa upp dina axlar och krageben, det kommer vanligtvis i form av en formpassad topp eller till och med en crop top som du kan använda för att visa upp dina kurvor. För dig som är i relativt bra form är det något som får dig att se sexig och attraktiv ganska lätt ut. För att visa dig några häftiga sätt att utforma det har jag sammanställt några av de bästa vita toppdräktidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit axelbandslös topp med blå ribbade skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan över attraktiva och lågmälda sexiga outfitidéer med en mycket typisk vit topp och jeanslook. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit axelbandslös kortärmad blus med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära svarta ballerinor för att hålla kläderna mycket enkla och rena.

Vit peplumfri axelbandslös topp med svarta mini-lädershorts

Axelbandslös vit peplum-topp med svarta mini-lädershorts
källa

För att banta dig lite kan du göra det genom att bära en peplum-topp som är en mycket smidig typ av slim fit-topp. Du kan till exempel ha på dig en vit axellös peplum-topp med mini-shorts i läder. Koppla ihop dem med ett uttalande halsband och svarta läderstövlar för ett snyggt utseende.

Vit axelbandslös crop top med broderad minikjol i blå denim

vit axelbandslös crop top med broderad minikjol i blå denim
källa

Detta är en mycket attraktiv, sexig och ungdomlig outfit som är perfekt för ett sommarstrandevenemang. Till toppen kan du bara bära en vit axelbandslös crop top. Koppla ihop den med en blå blommig broderad minikjol. Bär ett par vita sandaler för skorna för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Vit, beskuren, axelbandslös topp med blå skinny jeans

vit, beskuren, axelbandslös topp med blå skinny jeans
källa

Låt oss nu komma tillbaka till en superminimal outfit som ser bra ut för att kunna bäras som en borderline cocktailparty-outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit axelbandslös crop top med en hög midja blå skinny jeans så att du ser smal och lång ut. Koppla ihop dem med ett par svarta balettlägenheter för att lägga till några extra tum.

Vit axelbandslös blus med en grå trenchcoat med långa linjer och rippade jeans

vit axelbandslös blus med grå trenchcoat och rippade jeans
källa

Här är en super chic och snygg outfit som gör att du sticker ut från mängden. Använd en vit axelbandslös blus med en grå trenchcoat för toppen. Kombinera dem med ljusblå, kraftigt rippade jeans med smal passform och ärmslut. För skorna, ha ett par platta sandaler med vita klackar för att komplettera denna fantastiska och snygga lagerlagring.

Vit axelbandslös tubtopp med ljusblå jeans med anklar

vit axelbandslös tubtopp med ljusblå jeans
källa

Detta är ett mycket minimalt vitt och blått utseende som får dig att se både uppfriskande och reserverad sexig ut. För att forma denna outfit kan du bära en vit axelbandslös topp med ljusblå jeans. För skorna, använd bara ett par vita sneakers för att se enkla, rena och uppfriskande ut.

Grön bomberjacka med tubtopp och rippade jeans med manschetter

grön bomberjacka med tubtopp och rippade jeans med manschetter
källa

För att uppnå detta stiliga och lite pojkaktiga utseende kan du bära en vit axelbandslös topp med en grön överdimensionerad bomberjacka så att toppen bildar några fina lager. Kombinera dem med blå, ribbad slim fit-jeans med manschetter. Lägg till ett par svarta stövletter i läder för att komplettera klädseln i stil.

Vit axelbandslös topp med matchande byxor i kostym

vit axelbandslös topp med matchande byxor i kostym
källa

För att forma denna uppfriskande sexiga cocktailpartydräkt med låg vikt, kan du bära en vit axelbandslös topp med vita höga midjor, beskuren, smal skräddarsydd klänningbyxa. Kombinera dem med ett par ljusrosa plattformsklackar med ankelremmar för att se extra smala och ladylike ut. Du kanske vill lägga till en svart läderkoppling i mixen för att se snyggare ut.

Vit kort tubtopp med mini-shorts i rosa sammet

vit, kort tubtopp med minishorts i rosa sammet
källa

Här är en ungdomlig och sexig träningsdräkt som du kanske vill ha på dig i gymmet. För att forma det här utseendet kan du bära en vit beskuren axelbandslös tubtopp med rosa flödande mini sammet shorts. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers. För att se mer kreativ ut kan du bära fisknätstrumpor för att komplettera utseendet.

Tube topp med kraftigt sönderrivna pojkvän jeans & nätstrumpor

Tube topp med dåligt sönderrivna pojkvän jeans och nätstrumpor
källa

På tal om fisknätstrumpor, här är en mycket kreativt designad outfit som innehåller ett par nätstrumpor. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit bodycon axelbandslös topp med blå kraftigt rippade pojkvän jeans. Lägg till ett lager fisknätstrumpor under jeansen. Bär vita stövlar i läder för att göra utseendet komplett.

Vit axelbandslös crop top med mini-shorts i tribal stil

vit axelbandslös crop top med mini-shorts i tribal stil
källa

För att skapa denna lågmälda, sexiga stranddräkt i boho-stil kan du bära en vit stropplös axeltopp och matchande vita, flytande minishorts. För skorna kan du bära ett par svarta sandaler för att se smala ut. Lägg till en svart disketthatt i mixen för en snygg och konstnärlig touch.

Vit axelbandslös topp med blommönster och blå mom jeans

vit axelbandslös topp med blommönster och blå mamma jeans
källa

För att uppnå den lågmälda sexiga borderline-cocktailpartyträkten kan du bära en vit blommig axelbandslös topp och ljusblå mamma-jeans. Det som är bra med mammas jeans är att skyskrapaskärningen ofta får dig att se ut och bli tunn. Försök att vara mer kreativ genom att ha på dig ett par vita stövlar i läder.

Vit långärmad axelbandslös kort blus med orange minikjol

vit långärmad axelbandslös kort blus med orange minikjol
källa

För att uppnå detta skarpa och attraktiva utseende kan du starta klädseln med en vit långärmad axelbandslös topp. Koppla ihop den med en orange minikjol för att se skarp och märkbar ut. För skorna kan du bara bära vita sandaler för att ge utseendet en uppfriskande touch.

Hoppas att du gillade ovanstående idéer för en vit axelbandslös toppdräkt. För begränsade sexiga kläder kan de tas av relativt enkelt och ser väldigt naturliga ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*