Hur man bär vit axel

I ett tidigare blogginlägg pratade jag om hur magisk axelryckningen är att den omedelbart kan förvandla en vanlig outfit till en väldigt unik och snygg. Idag ska jag prata särskilt om den vita axelryckningen, något som kan ge en uppfriskande och feminin touch till din outfit. För att göra det lättare för dig att utforma det har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för vit ryggdräkt för dig. Låt oss dyka in.

Vit axelryckning med en tubtopp och tubjeans


källa

Vita axelryckningar passar vanligtvis mycket bra med avslappnade streetkläder. Som ett exempel kan du bära en bomullsvit axelryckning med en tubtopp för att se avslappnad och reserverad sexig ut. Para ihop dessa bitar med marina skinny jeans och ett svart och vitt undertröja för ett enkelt och snyggt sätt att komplettera outfit.

Vit mini axelryckning med en helt svart outfit

vit mini axelrem helt svart outfit
källa

Om du är ett fan av konstnärligt svartvitt utseende, här är en outfit att tänka på. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart västtopp med svarta skinny jeans för en helt svart bas. Bär en liten vit axelryckning över västen för att se mer konstnärlig och feminin ut. För skorna skulle antingen svarta balettlägenheter och svarta sandaler fungera mycket bra.

Vit och svart tryckt axelryckning med västtopp och jeans

vit och svart tryckt axelryckning med västjeans
källa

Denna outfit liknar väldigt tidigare outfit och använder också en svart västtopp och svarta skinny jeans som bas för outfit. För att se mer iögonfallande och lekfull ut denna gång kan du bära en vit axelryckning den här gången som innehåller några snygga och intressanta svartmönster. Du kan också bära stövlar i svart läder för att ge extra stil till kläderna.

Vit virkad axelryckning med en grå randig tubtopp

vit virkad axelryckning och grå randig tubtopp
källa

Vid första anblicken är denna outfit bara en annan typisk t-shirt och jeansdräkt. Men om du tittar noga kan du se lite extra djup tillagt av de svarta sammetbyxorna. Kombinera sammetbyxorna i detalj med en grå och vit randig topp och en vit virkad axelryckning. Bär svarta ballerinor för att slutföra kläderna på ett enkelt men feminint sätt.

Vit maxi virkad axelryckning med svart topp och ljusblå jeans

vit maxi virkad axelryckning svart topp ljusblå jeans
källa

För ett elegant, flera lager street look, här är en outfit som jag rekommenderar. För att skapa denna fantastiska outfit kan du bära en svart beskuren V-ringad t-shirt och ljusblå beskurna skinny jeans. Bär en vit maxi-virkad axelryckning för att på ett magiskt sätt förvandla denna outfit till en superstilig. Du kan göra outfit ännu mer iögonfallande genom att bära silver och vit Converse.

Vit ärmlös axelryckning med färgblockdetaljer

vita ärmlösa ryggfärgade detaljer
källa

För ett glatt och färgstarkt utseende kan du välja en snygg och färgstark ärmlös axelryckning som är den här färgblockerade. Koppla ihop den med en svart t-shirt med urringning och rodnande jeans med raka ben och ärmslut. Använd vita sneakers för skorna så att outfit ser mer avslappnad och sportig ut.

Vit och svart stamtryckt silkes axelryckning

vit och svart stamtryckt silke axelryckning
källa

Ibland är det kul att lägga till lite tribal stilelement i din outfit. Det finns många sätt att göra detta. Ett alternativ skulle vara att bära en vit och svart stam siden siden. Kombinera bara axelryckningen med en svart västtopp och svarta skinny jeans för att få fram den vita axelryckningen ännu mer. Para ihop dem med nakna sandaler som går med axelryckningen.

Vit Maxi Floral Lace Shrug Shrug med Svart Crop Top och Skinny Jeans

vita maxi blommiga spetsar axelryck svart crop topp skinny jeans
källa

I de flesta fall skulle svart och vitt skapa ett snyggt och konstnärligt utseende. Den här gången är det mer ett feminint och reserverat sexigt utseende. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart crop topp med svarta skinny jeans. Lägg en vit virkad maxi axelryckning över bitarna. Slutligen ha på dig ett par vita klackar med öppen tå för att ge en feminin och uppfriskande touch till det övergripande utseendet.

Vit halvtransparent långärmad chiffongryckning

vit halvtransparent långärmad chiffongryckning
källa

Här är en mycket feminin och elegant outfit tack vare den vita, halvtransparenta chiffongrycket. Du kan para ihop den med en vit chiffongtopp och svarta skinny jeans för en damliknande outfit som ser attraktiv och drömmande ut. För skorna rekommenderar jag att du bär vita sandaler för att hålla det uppfriskande utseendet konsekvent.

Vit maxi blomma axelryckning med en minikjol i denim

vit maxi armhåla kjol av blommig denim mini kjol
källa

För att uppnå ett ungdomligt och snyggt lager i lager kan du bära en lång vit blommig axelryckning över en svart t-shirt och en elegant minikjol med en denimknappslå. Observera att den svarta t-skjortan är en lång ärm medan den vita axeln är en trekvart ärm så att den svarta t-shirtens ärmar kan kika ut för att skapa de snygga lagren. Bär bara vita sneakers för att slutföra kläderna.

Ärmlös vit mesh axelryckning med rippade jeans

ärmlösa ryggbyxor i vit mesh
källa

Här är en outfit som ser både snygg och återhållsam sexig ut. Att se sexig ut betyder inte alltid att man visar lite hud. Att ha på sig något halvtransparent som den här vita ärmlösa axeln i axelnät fungerar också. Kombinera axelryckningen med en vit västtopp, pojkvänjeans och vita sneakers för en snygg och avslappnad touch.

Använd den med en vit t-shirt och blå jeans

vit väst topp blå jeans
källa

Mycket lik den föregående outfit, men den här gången är axelryckningen en liten vit trekvartad axelryckning som gör att ärmarna på den vita långärmade t-skjortan kan kika ut. Lägg till ett par blå jeans och vita sneakers för ett enkelt, avslappnat utseende.

Bär med svart skift midiklänning

svart skift midiklänning
källa

För en enkel och damliknande look kan du helt enkelt bära en vit axelryckning med en svart midi-skiftklänning. Koppla ihop kläderna med silverklackar så att de ser lite blankare ut när du bär den här klädseln till en cocktailparty.

Vit midi axelryckning med en ljusgul miniklänning

vit midi axelryckning, ljusgul miniklänning
källa

För ett uppfriskande lagerutseende kan du helt enkelt bära en ljusgul miniklänning med en vit lång axelryckning. Komplettera outfit med ljusrosa läderskor med öppen tå för ett mer feminint utseende.

Här är de vita ryggdräktens idéer jag vill dela med dig. Du borde kunna se hur bra de är att omedelbart få dina vanliga kläder att se mer ladylike och vackra ut. Jag rekommenderar starkt att du provar dessa kläder. Du kanske hittar några av dessa som passar dig perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*