Hur man bär vintagetröja

Hur man bär vintagetröja

Ibland är det både vackert och roligt att klä sig på vintage. För att få en sådan look kommer en vintagetröja att hjälpa mycket. Ändå är det ganska svårt att tydligt definiera vad en vintagetröja är. Det handlar mer om känslan än specifikationerna. Men bara för att namnge funktioner kan det vara färgerna som ser vintage ut eller det kan vara det tryckta mönstret som ser vintage ut. Ibland är det byxorna eller shortsen som kombineras med skjortan som får skjortan att se vintage ut. För att ge dig en ännu bättre uppfattning om hur du utformar det, har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för vintage-skjortoutfit för dig. Låt oss dyka in.

Ljusgrön vintage skjorta med blå jeans med hög midja


källa

När jag behöver välja en färg som har ett vintageutseende är färgen limegrön lätt ett av mina toppval. För att uppnå detta enkla men iögonfallande utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljusgrön knappad skjorta med ärmarna upprullade och stoppade i ljusblå jeans med hög midja. Koppla ihop dem med vita sneakers för en avslappnad finish.

Vintage Rose Print Navy och röd skjorta med magra jeans

Vintage rosa tryckt mörkblå och röd skjorta med smala jeans
källa

Den här knäppta skjortan ser vintage ut på grund av den speciella kombinationen av färg och tryckt mönster. I detalj är det en lite överdimensionerad vintagetröja med marinblått och rött rosatryck. Kombinera den med ljusblå skinny jeans och ett par svarta och vita höga sneakers för att komplettera det intressanta och vackra utseendet.

Rosetryckt vintage-skjorta med shorts i hög midja

Tappningskjorta med rosatryck och denimshorts med hög midja
källa

Här är ännu en rosetröja. Men den här gången är det en svart, röd och blå skjorta som fortfarande ser vintage ut. Du kan stoppa skjortan i blå shorts med hög midja och rullade denim för det extra vintage-utseendet. Koppla ihop dem med vita sneakers för ett rent och enkelt sätt att slutföra kläderna.

Mörkblå och röd vintage-skjorta med korta ärmar och svarta skinny jeans

Mörkblå och röd vintage-skjorta med korta ärmar och svarta skinny jeans
källa

Som du kan se från de två sista kläderna är rosen ett ganska vanligt element för att få din skjorta att se vintage ut. Här är en marinblå och röd ros kort skjorta med tryck. Du kan para ihop den med svarta skinny jeans, svarta strumpor, svarta oxfordskor och en svart filthatt för att skapa det snygga och lite sofistikerade utseendet.

Simpsons tryckt chambray vintage skjorta med svarta jeans

Simpsons tryckt chambray vintage skjorta med svarta jeans
källa

Ibland är allt du behöver se en grafik på din skjorta som folk kan känna igen och som är väldigt stilren och ikonisk. Det kan vara ett klassiskt band, en klassisk film eller i det här fallet en klassisk tecknad film. Skjortan här är en vintage Simpsons-tryckt chambray-skjorta. Koppla ihop den med svarta jeans och vita sneakers för att se enkelt och kreativt ut.

Brun tryckt vintageknapp upp skjorta med jeans i hög midja

brun tryckt vintagetröja med knappar och jeans med hög midja
källa

För ett vintagefint och snyggt utseende kan du bära en brun tryckt nedskjortad skjorta och stoppa den i ljusblå ribbade jeans med muddar. Att bära ett svart bälte ger outfit en retro touch. Svarta läderstövlar och en svart filthatt är ett bra komplement till denna outfit.

Blushrosa puffärmblus med jeans med hög midja

rodnande rosa puffärmblus med jeans i hög midja
källa

Här är en rodnande rosa v-ringad blus som kommer med en puffärmdesign som ger skjortan ett vintageutseende. För att utforma skjortan kan du helt enkelt bära den med blå jeans i hög midja med manschett. Det är ännu bättre om jeansshortsen inte är tvättade. Använd vita sneakers för att komplettera utseendet.

Grå och vit rutig vintage pojkvänskjorta med svarta jeans med hög midja

grå och vit rutig vintage pojkvänskjorta med svarta jeans med hög midja
källa

En grå och vit rutig pojkvänskjorta kanske inte ser lika prickig ut som den ikoniska röda och svarta, men den ser fortfarande väldigt avslappnad och snygg ut. För att utforma vintagetröjan kan du bära den med svarta smala jeans med hög midja. Använd svarta och silverskor och en svart stickad hatt för att avsluta din outfit i stil.

Grå och svart mönstrad skjorta med ljusrosa chambray-jacka

grå-svart mönstrad skjorta med ljusrosa chambray-jacka
källa

Här är ett mycket trevligt sätt att utforma en vintagetröja som en del av en affärsavslappnad outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå och svart mönstrad vintagetröja med en ljusrosa chambray-jacka och gröna mini-shorts med hög midja. Använd svarta strumpor och ett par svarta loafers för att göra ditt utseende komplett.

Vit och svart Polka Dot Vintage Shirt

vit och svart prickad vintage skjorta
källa

En prickad vintagetröja betraktas som en vintagetröja, men med tiden har den blivit så populär igen att den är trendig och vintagepå samma gång. Här är en vit och svart prickig skjorta med lång ärm. Du kan enkelt para ihop den med svarta shorts med hög midja och svarta balettlägenheter för att komplettera det enkla men vackra utseendet.

Mångfärgad skjorta med prickiga knappar och svarta jeans

mångfärgad skjorta med prickade knappar och svarta jeans
källa

Vanligtvis ser en flerfärgad skjorta obehagligt ut. Men om designen är rätt kan den se vintage ut. Till exempel, här är en underbar skjorta med vita, röda och blå prickar som ser unika och attraktiva ut. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta loafers för en ren och snygg finish.

Grå och vit randig knapp-up skjorta med trasiga jeansshorts

grå och vit randig skjorta med knappar och rippade jeansshorts
källa

Här är en väldigt platt skjorta som är ihop med mini-shorts för att se avslappnad och snygg ut. Bär en grå och vit vertikal randig skjorta med knappar och lägg den i en ljusblå ribbad jeansshorts. Koppla ihop dem med vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit veckad vintage-skjorta med marinblå midikjol i bodycon

vit vintage skjorta med veck och monterad midikjol i marinblått
källa

För att se enkelt och elegant ut för jobbet, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit veckad skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med en mörkblå, figurkramande midikjol med hög midja. För skorna kan du bara bära svarta spetsiga klackar för att slutföra denna arbetsdräkt.

Röd ullrock med mörkblå och orange rutig skjorta

röd ullrock med mörkblå och orange rutig skjorta
källa

En rutig skjorta ser vanligtvis snygg och vintage ut. Här är en som ser extra vintage ut tack vare användningen av den orange och marinblå färgkombinationen. Du kan bära den rutiga skjortan med en röd ullrock, svarta skinny jeans och ett par svarta mockaskor för att göra det här fantastiska utseendet.

Vit och rosa prickig vintage-skjorta med minishorts i denim

vit och rosa prickig vintage skjorta med jeansshorts
källa

För att uppnå detta avslappnade och konstnärliga utseende kan du bära en vit och rosa prickig skjorta med en ljusblå jeansshorts med hög midja. Koppla ihop dem med svarta sandaler och en svart filthatt för att ge outfit en konstnärlig touch.

Hoppas du tycker att dessa vintage-skjortoutfitidéer är trevliga och användbara. Gränsen mellan vintage och trend är så suddig. Prova dessa kläder och känn magin i dessa vintage-utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*