Hur man bär Vintage High Waisted Shorts

För de av er som vill lägga till lite vintagestil i din outfit för att naturligt sticka ut från mängden är detta ett blogginlägg skapat speciellt för dig. Idag ska jag prata om hur man utformar vintage shorts med hög midja som vanligtvis finns i form av otvättade jeansshorts. Det är bara kul att ha några vintage-detaljer i din outfit, och den här typen av kläder är väldigt lätt att ta av. För att visa dig några sätt på hur du kan utforma dem har jag sammanfattat några av de bästa vintageidéerna för korta outfitkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vita spetsar skop hals topp och ljusblå vintage hög midja shorts


källa

Starta den här listan över häftiga outfitidéer med en damlig och uppfriskande outfit som du kan ha på dig som en affärsavslappnad outfit. För toppen, bär en vit spets halvärmad blus. Kombinera den med ett par ljusblå vintage denim shorts och ett brunt läderbälte. Använd svarta ballerina-lägenheter för att hålla kläderna rena och enkla.

Blå knapp upp kortärmad skjorta med svart vintage hög midja shorts

blå kortärmad knapp-up skjorta och svart vintage hög midja shorts
källa

För att forma det här konstnärliga utseendet kan du bära en blåklippt kortärmad skjorta med knappar och stoppa den i svarta högväxta mini-vintage shorts. Detta kan få din midja att se högre ut och få dig att se tunn ut. Använd svarta höga klackar och en svart filthatt för en konstnärlig twist.

Blå knäppt skjorta med grå höghus shorts

blå skjorta med knappar och grå vintage shorts
källa

För att skapa denna mysiga och avslappnade business-casual eller street outfit kan du bära en ljusblå kortärmad skjorta med knappar. Koppla ihop det med ett par grå vintage shorts gjorda av midjebomull med hög midja. Bär ett par svarta hälklackade sandaler för skorna för att göra denna outfit mer snygg och uppfriskande.

Vit och svart prickig skjorta med höghus mini-shorts

vit och svart prickig skjorta med långa mini-shorts
källa

För att uppnå denna vintage svartvita outfit är en prickig skjorta nyckeln. För detaljer, bära en smal skjorta med vita och svarta prickar och svarta minidröjor med hög midja. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor för att komplettera denna vintage-outfit på ett snyggt och snyggt sätt.

Vit och grå randig skjorta med bruna vintagehorts med hög midja

vitgrå randig skjorta med bruna vintagehorts med hög midja
källa

För att få denna mysiga och attraktiva outfit, perfekt för avslappnade fredagar och för att träffa vänner, kan du bära en vit och ljusgrå vertikal randig kortärmad chiffongblus med en brun vintage miniskyskrapashorts med knytband i midjan. Använd ljusrosa klackar på skorna för en damliknande touch.

Svart linne med halsringning och vintage mini-jeansshorts

svart utskuren linne med vintage mini blå jeansshorts
källa

Det här är en sexig streetoutfit med låg vikt som gör att du sticker ut från mängden i en avslappnad strandhängplats. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart nedskuren linne och ljusblå vintagehöga mini-jeansshorts. Bär ett par svarta bildsandaler med dina skor för att göra din outfit i stil.

Grön ribbad smal passform kortärmad tröja med ljusblå otvättad vintage jeansshorts

grön ribbad smal passform kortärmad tröja med ljusblå, otvättade vintage jeansshorts
källa

När du bär ljusblå otvättade jeans får du vanligtvis en vintage-känsla. Detta gäller även liknande jeansshorts. I det här fallet kombineras shortsen med en grönskuren kortärmad tröja. För skorna kan du bära antingen vita sneakers eller vita sandaler för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Svartvitt randig långärmad T-shirt med denimshorts med hög midja och ärmslut

svartvitt randig långärmad T-shirt med denimshorts med hög midja och ärmslut
källa

Ett par vintage shorts ser ganska bra ut med en svart och vit topp. I det här fallet kombineras de ljusblå, otvättade vintagehöga jeansshortsen med en långärmad, svartvit randig T-shirt. För skorna, ha ett par vita lågklassiker för ett ännu mer vintageutseende.

Ärmlös skjorta med svarta och vita prickar och vintage shorts med hög midja

Ärmlös skjorta med svarta och vita prickar och vintageshorts med hög midja
källa

Det behöver inte sägas att polka dot-skjortan kan spela en stor roll för att lägga till en vintage look. Bär en ärmlös prickblus i svart och vitt för toppen. Koppla ihop det med ett par svarta vintage-midjeshorts med hög midja. Bär ett par svarta öppna tåklackar med dina skor för att göra ditt utseende komplett.

Svart och vit rutig skjorta med knäppning med crop top och jeansshorts

svartvit rutig skjorta med knappar, crop top och jeansshorts
källa

För att skapa denna snygga och pojkaktiga outfit kan du bära en svart lätt beskuren t-shirt med ett par blå mini jean shorts. Bär en svartvitt rutig pojkvänskjorta över dessa bitar. För skorna, använd bara ett par vita låga sneakers för att avsluta utseendet snyggt.

Svart bodycon-linne med vintageblå denimshorts med hög midja

svart figur-kramar linne med blå vintage hög midja jeansshorts
källa

För att forma den lågmälda sexiga klädseln som inte kräver att du verkligen visar någon hud, kan du börja med den svarta, figurkramande linne. Kombinera den med ett par blå denimshorts med hög midja. Använd ett smalt svart läderbälte och ett par svarta mockaskinn för att se snygga och unika ut.

Vit långärmad t-shirt med supertunna vintage jeansshorts

vit t-shirt med långa ärmar och supertunna vintage jeansshorts
källa

Detta är en annan formpassande outfit som kan hjälpa dig att visa upp några kurvor och se sexig ut på ett helt naturligt sätt. Bär en vit, långärmad, figur-kramad t-shirt för toppen. Kombinera den med ett par tunna shorts med hög midja. Bär en vit högklassig klassiker för en vintagevridning.

Galaxy Printed Fitted Tank Top med blå Vintage High Rise Denim Shorts

monterad linne med galaxtryck och blå vintage jeansshorts
källa

För att uppnå det unika vintage-utseendet kan du bära en galaxy-trycklinne och para ihop den med en ljusblå otvättad vintage miniskyskrapa-jeanshorts. Koppla ihop dem med ett par gråa mockaskor för att slutföra utseendet.

Här är vintage-outfitidéerna för shorts med hög midja som jag vill dela med dig. Testa dem och se om de får dig att se attraktiv och smal ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*