Hur man bär Vintage High Waisted Jeans

Hur man bär Vintage High Waisted Jeans

Jag tror att det är säkert att säga att de flesta av er gillar att ha på sig jeans, och det är ingen tvekan om att skinny jeans med låg midja kan få dig att se väldigt snygg och smal ut. Men om du vill se mer unikt ut kan du också prova vintage-jeans med hög midja. Vanligtvis kommer de i ljusblå. För att se mer vintage ut, är de vanligtvis raka snitt, lätt tvättade och viktigast av allt inte rippade som pojkvän jeans. För att bättre visa dig hur du stylar dem vardagligt och med stil har jag sammanställt en lista över de bästa vintage-outfitidéerna för jeans med hög midja. Låt oss dyka in.

Vit V-ringad t-shirt och vintage jeans med hög midja


källa

Vanligtvis ser jeans med hög midja bäst ut som en del av en mycket enkel outfit. Till att börja med den här listan med outfitidéer kommer jag att visa dig ett mycket enkelt men ändå snyggt sätt att bära dem. För toppen kan du bara bära en vit V-ringad t-shirt och ett boho-stil halsband. Bär dem med vintageblå jeans med hög midja och sandaler med bruna remmar för att komplettera utseendet.

Vit t-shirt med rund hals och blå vintage jeans med raka ben och hög midja

vit t-shirt med rund hals och blå vintage jeans med hög midja och hög midja
källa

Detta är en annan mycket enkel outfit. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en lite överdimensionerad vit t-shirt med rund hals och para ihop den med blå raka ben, hög midja. Använd nakna sandaler för att ge looken en feminin touch. Använd en kungsblå kopplingsväska för ett mer iögonfallande utseende.

Button-up skjorta med leopardmönster och blå skinny jeans med hög midja

Leopardtrycksskjorta och blå skinny jeans med hög midja
källa

För att uppnå detta lite sofistikerade och eleganta utseende, använd en leopardtryckt blus med knappar på toppen. Koppla ihop den med blå midja med hög midja för att se extra tunn och smal ut. Använd svarta mockasko stövlar med dina skor för att ge extra stil till din outfit.

Röd och svart tryckt skjorta med hög midja vintage manschett jeans

röd-svart tryckt skjorta med hög midja vintage jeans med muddar
källa

Detta är ett väldigt vintaget utseende, inte bara på grund av jeans utan också på grund av vintagelooken med den röda och svarta tryckta skjortan. Kombinera skjortan med jeans i hög midja och läderbälte. Bär vita plattformssandaler för att se mer uppfriskande och unika ut.

Ljusgrön sidentröja med blå jeans i hög midja

Limegrön sidentröja med blå jeans i hög midja
källa

För att uppnå ett vintageutseende kanske du vill ha några unika färger som har den sällsynta retrokänslan. Limegrön är en av de speciella färgerna. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrön sidentröja med vintagehög midja jeans och blå manschetter. Bär grå och vita tryckta balettlägenheter för att göra din outfit stilfull.

Blå knapp upp skjorta med specialtvättade vintagejeans

blå skjorta med knappar och specialtvättade vintagejeans
källa

Dessa jeans är mycket unika eftersom de har ett speciellt tvättmönster som också gör dem till en prickig jeans. För att utforma just det här objektet kan du helt enkelt ha på dig en ljusblå skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med en brun läderhandväska och klackar med leopardtryck för att göra utseendet komplett.

Bär den med en vit halvärmad tröja

vit tröja med falsk halsringning och halva ärmar
källa

Här är ett mycket minimalt och uppfriskande vitt och ljusblått utseende. För att uppnå detta kan du bära en vit tröja med en mock hals för toppen. Koppla ihop den med blå beskurna jeans och ett bälte. Bär vita remmar sandaler med dina skor för en uppfriskande touch.

Regnbågsfärgad randig t-shirt med vintage-jeans med hög midja

Regnbågsfärgad randig t-shirt med vintage-jeans med hög midja
källa

Att se gladare och mer uppfriskande ut är ett enkelt sätt att bära fler färger. Till exempel kan du bära den här regnbågsfärgade, horisontella randiga kortärmade tröjan. Koppla ihop den med blå jeans i hög midja och vita sneakers för att se både avslappnad och attraktiv ut.

Blushrosa ärmlös skjorta med knäppning med blå manschettjeans

Blushrosa ärmlös skjorta med knappar och jeans med blå manschett
källa

Detta är ett väldigt intressant vintageutseende som innehåller både vintagejeans och accessoarer. För att forma denna outfit kan du bära en ärmlös skjorta med knappar i rosa och vitt med en blå manschett med hög midja. Svarta klackar med öppen tå och ett rosa vintage pannband är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Kamouflage i rosa guld med blå jeans med hög midja

roséguldmode med hög midja i blå jeans
källa

Här är en outfit som perfekt visar hur man drar av en sidenskjorta. För att uppnå det enkla och lågmälda sexiga utseendet kan du bära en rosa guld sidenskjorta med hög midja blå vintage jeans. Bär ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att lägga till en feminin touch till det minimala utseendet.

Burgund camisole med vintage jeans i hög midja

Burgund camisole med vintage jeans i hög midja
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar en kamisol. Men den här gången är känslan mer aggressiv och mindre feminin, främst på grund av färgskillnaden. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vinröd kropp med blå jeans med hög midja och ärmslut. Använd svarta läderstövlar för att se snyggare ut.

Bär den med svart grimtopp och vita höga sneakers

svart halter topp och vita höga sneakers
källa

Även om jeansen ser vintage ut, ser den här outfit riktigt trendig ut tack vare resten av outfit. För att uppnå det här enkla och snygga utseendet kan du bära en svart grimtopp och para ihop den med blå midja i jeans med manschett. Koppla ihop dessa bitar med ett par High Top White Converse för att slutföra utseendet.

Bär den med en Heather Grey Chunky Sweater och en svart filthatt

ljunggrå, tjock tröja och svart filthatt
källa

Detta är en mycket unik och konstnärlig outfit som ser ganska mysig och attraktiv ut också. För att forma denna outfit kan du bära en grå tjock stickad tröja med ljusblå jeans med hög midja och manschett. Kombinera dem med chelsea stövlar i vitt läder och en svart filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Svart turtleneck med blå jeans med hög midja och ärmslut

svart turtleneck med blå jeans med hög midja och ärmslut
källa

För att uppnå det mysiga vintage-utseendet kan du ha på dig en svart, tätt passande stickad tröja med en sköldpaddshals. Koppla ihop den med blå jeans med hög midja och ett brunt läderbälte. Använd svarta läder ankelstövlar för skorna för att komplettera denna härliga vintage look.

Vit t-shirt med blå vintage jeans i hög midja

vit t-shirt med blå vintage jeans med hög midja
källa

Det här är förmodligen det enklaste sättet att utforma vintage-jeans med hög midja. Bär bara en vit t-shirt med dina blå jeans. Se bara till att den vita t-skjortan är av hög kvalitet, annars ser klädseln väldigt slarvigt ut. Bär crepe oxfordskor med skorna för en unik och snygg touch.

Här är några riktigt fina idéer med hög midja i vintageutrustning som jag vill dela med dig. Tappningen ser inte bara kul ut, jeansen med hög midja får dig också att se längre och smalare ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*