Hur man bär vindjackor

Hur man bär vindjackor

Jag har pratat mycket om casual outfits eller work outfits. Vad jag menar med ”kausala kläder” är de som fortfarande ser väldigt bra ut och är perfekta för att samla och äta. Vad jag vill prata om idag är dock några ”ultra casual” vindjackajackor som du skulle ha på dig för en promenad, jogging och livsmedelsbutik. Låt oss nu titta på några av de coolaste sätten att bära vindjackan.

Svart och vit vindjacka med smala jeans


källa

Om du handlar bara 1 minut från ditt hus eller stannar vid din vän, är det lite för mycket att ha på sig en svart skinnjacka. Även om det aldrig finns något som ser för bra ut, är det bara en bra riktlinje för styling att bära något som passar ditt humör och din aktivitet. Så i dessa scenarier kan du välja en snygg, elegant snygg och vit vindjacka och bära den med en vit t-shirt, skinny jeans och vita sneakers.

Blå, vit och röd vindjacka med en röd skördtopp

USA vindjacka jacka röd crop topp
källa

Jag lade medvetet till den här sexiga och högprofilerade kläderna andra i listan för att skapa en skarp kontrast till den genomträngliga idén. Denna outfit visar helt enkelt att du fortfarande kan se fantastisk ut och iögonfallande när du bär något så sportigt som den blå, vita och röda vindjackan. Du kan göra detta genom att para ihop jackan med en röd crop top, jeans och vita sneakers. För att vara ärlig är denna outfit ganska svår att ta av. Bara den röda beskärningstoppen är så tung att bära för människor som inte är så aggressiva och inte har någon tro på dem. Så jag föreslår att du verkligen måste prova detta och vara verklig med dig själv när du gör en självbedömning.

Svart vindjacka med rippade svarta jeans

svart vindjacka jacka crop top
källa

Jämfört med föregående outfit är den här mycket lättare att ta av. Det är en snygg helt svart outfit som består av en svart vindjacka och svarta slitna jeans. För toppen kan du antingen bära en svart crop top för ett sexigare utseende eller bara hålla den lågmäld med en svart t-shirt.

Camo vindjacka med orange tröja

Camo vindjacka orange tröja
källa

För något helt annat än de senaste kläderna med sportiga vindjackor, kan du prova den här outfit med camo-vindjacka. Bär den här jackan över en orange huvtröja. När det gäller skor, lägg till ett par rippade svarta jeans och svarta och vita canvas sneakers till ekvationen. Det finns inget speciellt eller riktigt hisnande med denna outfit. Det är bara att kombinationen av kamouflagemönstret och den orange färgen ser ganska snygg och kreativ ut när den sätts ihop.

Vindskyddjacka i svart, vitt och grått med löpbyxor

Löpbyxa Nike svart vit grå vindjacka
källa

För en riktig joggingdräkt, prova den här kombinationen av svart, grå vindjacka med löparshorts och svarta löparskor. Bär en hästsvans för ett uppfriskande och sportigt utseende.

Svart jacka med vit t-shirt och smala jeans med låg midja

svart skinny jeans winer sportjacka
källa

För en lågmäld men ändå anständig look kan du bära en vit t-shirt med en svart vindjacka och svarta smala jeans med låg midja. Para ihop outfit med vita eller svarta sneakers.

Krämjacka med himmelblå shorts

Cream Windbreaker Jacket Sky Blue Shorts
källa

Denna outfit använder en mycket intressant färgkombination. Den krämfärgade vindbyxan och de skyblå shortsen ger en väldigt damlig känsla. Detta är ett mycket intressant och förvånansvärt vackert sätt att utforma en vindjacka.

Halvtransparent vit vindjacka med sportkläder

halvtransparent vit vindjacka för löpning
källa

Om du är en seriös löpare som joggar nästan varje dag och du också är en modeälskare, är det mycket troligt att du tycker att det finns en uppenbar trend inom sportkläder för kvinnor att sportkläder blir mer feminina och ibland till och med sportiga och sexiga friska. Som ett exempel på hur du bär din löpkläder på ett subtilt sexigt sätt kan du bära en vit, halvskyddad windbreaker över en svart sport-BH. Kombinera utseendet med vita löparbyxor och löparskor.

Polka Dot Oversized Windbreaker Jacka

Polka Dot Oversized Windbreaker Jacket Svart kjol
källa

Denna outfit visar att du kan utforma en windbreaker så att den ser tillräckligt bra ut för hangouts. Välj en svart och vit prickig vindjacka och para ihop den med en svart minikjol och svarta sneakers.

Blå och vit vindjacka med vit tryckt t-shirt

blå och vit vindjacka ljusgula shorts
källa

Denna outfit är en annan som har en intressant färgkombination. Bär bara en blå och vit vindjacka över en vit tryckt t-shirt och para ihop den med ljusgula shorts och vita sneakers.

Vindjacka i guld med svarta lädershorts

gyllene vindjacka Puma med lädershorts
källa

Det här är en snygg, nästan arrogant, outfit som du kanske vill prova då och då för att ha kul och få dig att se ut som en arrogant snygg kille. För att uppnå detta unika utseende kan du bära en svart västtopp och en guldjacka för toppen. Kombinera dessa bitar med svarta lädershorts och svarta sandaler.

Vit kort västtopp med krämfärgade shorts

vit, kortväst med blå vindjacka
källa

Som en charmig joggingdräkt kan du bära en vit, kort västtopp med gräddfärgade shorts och en tiffanyblå jacka. Denna outfit är bara underbar och reserverad sexig. Detta är en snygg outfit som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden på sommaren.

Marinblå, röd och vit jacka med denim kjol

mörkröd vit vindjacka denim kjol
källa

För en snygg outfit som är perfekt för avslappnade hangouts, överväga att bära en marinblå, röd och vit vindbyxa med en denimkjol och vita sneakers. Det är väldigt bekvämt att bära, jag kan betrakta det som den perfekta klädseln när du går till en väns hus för att titta på en film tillsammans.

Tryckt vindjacka och matchande shorts

tryckt vindstycke i två delar
källa

Detta är en tryckt vindbyxa i två delar och shorts som du inte ser ofta. Bär en randig sport-BH för att komplettera denna snygga löpkläder.

Rosa vindjacka med löparbyxor

rosa vindjacka för löpande outfit
källa

Jag kan inte avsluta listan utan att nämna en rosa windbreakerjacka bara för att rosa har tagit över sportklädstrenden för kvinnor. Du kan hålla kläderna enkla genom att bära den rosa jackan med löparshorts och sneakers.

Här är några av mina favorit sätt att utforma en vindjacka. Se också till att kolla in de tusentals outfitidéerna som du kan hitta på den här webbplatsen innan du lämnar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*