Hur man bär vindbyxor

Hur man bär vindbyxor

När vi pratar om vindskydd, pratar vi vanligtvis om vindjackor. Det finns något som kallas vindbyxbyxor som väldigt få människor pratar om. Gissa vad de är. Ja, de är helt enkelt löpbyxor av samma material som vindjackan. Windbreakerbyxorna är med andra ord halvreflekterande löpbyxor gjorda av nylon eller liknande material. Låt mig nu prata om hur man stylar dem genom att visa några riktigt bra idéer för vindbyxorbyxor som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Vit kort tröja med svarta vindbyxor


källa

För att starta den här listan med sportiga och avslappnade outfitidéer, låt mig först visa dig en väldigt enkel outfit som lätt kan få dig att se sportig och vacker ut. Bär bara en vit, lite beskuren tröja. Koppla ihop den med en svart och vit vindjacka. Använd ett par vita löparskor för skorna. Använd en vit basebollkeps för att göra det coola utseendet.

Svart crop topp med matchande vindbyxor och vita sneakers

svart crop topp med matchande vindjacka och vita sneakers
källa

Om du vill se lite mörkare och snyggare ut är det bra att använda svart som basfärg. Till exempel kan du bära en svart crop topp med en svart löparjacka. Koppla ihop dem med ett par vita löparskor med låg topp för att komplettera klädseln i stil.

Svart kort t-shirt med kungsblå vindbyxor

svart kort t-shirt med kungsblå vindbyxor
källa

För att uppnå denna mycket vackra och ungdomliga träningsdräkt, här är vad du vill göra. Bär en svart, lite beskuren T-shirt med en kungsblå nylon vindjacka. Använd ett par vita löparskor för skorna. Inte bara kan du bära denna outfit för jogging, men också för avslappnade hangouts.

Vit topp med grå glänsande nylonlöpningsbyxor

vit topp med grå glänsande nylonlöpningsshorts
källa

Här är en annan mycket enkel och lågmäld sexig löpardräkt. Bär en vit sporttopp med en nylonvindbyxa i silver med denna outfit. Kombinera den med ett par vita höga löparskor. Denna outfit är speciellt för de av er som har lagt ner mycket arbete på att få en smal midja.

Marinblå crop top med himmelsblå vindbyxor

Marinblå crop top med himmelsblå vindbyxor
källa

Det här är en väldigt vintagande träningsdräkt som är kul då och då. För att forma detta utseende kan du bära en mörkblå beskuren t-shirt med en himmelblå vindjacka med elastisk midja. För skorna, ha ett par vita och svarta vintage low top löparskor som passar perfekt med resten av kläderna.

Svart jacka med vit tunn windbreaker

svart jacka med vit, smal vindjacka
källa

Detta är ganska snyggt och till och med lite konstnärligt svartvitt streetlook. För att forma denna outfit kan du bära en svart och vit vindjacka över en vit t-shirt. Kombinera den med en vit, tunn vindjacka. Använd ett par svarta höga sneakers för att få skorna att komplettera utseendet.

Vit kort t-shirt med svarta löparshorts med sidoslits

vit kort t-shirt med svarta löparshorts med sidoslits
källa

Det här är en snygg och lite kantig outfit som gör att du sticker ut från mängden i gymmet. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit beskuren t-shirt av en vit sport-bh-topp. Kombinera den med svarta och vita randiga träningsbyxor med en sidoventil. För skorna, ha på dig ett par grå och vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit topp med svarta byxor

vit crop top med svarta byxor
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln som överraskande får dig att se chic och sportig ut samtidigt kan du börja med en beskuren vit västtopp med ett spagettirem. Koppla ihop den med en svartvit randig vindjacka. Bär ett par vita ankelband höga klackar med öppen tå och en vit baseball för att göra din outfit komplett på ett unikt och vackert sätt.

Svart och vit horisontell randig axeltröja med vindjacka

svartvit horisontell randig axeltröja med vindbyxorstrumpbyxor
källa

För de av er som har vacker hud är ett bra sätt att se reserverat sexigt ut att bara visa lite hud på axlarna och kragebenet. Du kan också ha på dig en svart och vit horisontell randig tröja utan axel ovanpå axeln. Kombinera den med smala löpbyxor med en svart vindjacka. Använd svarta och vita löparskor för att se rena och snygga ut.

Svart vindjacka med matchande löpbyxor

svart vindjacka med matchande löpbyxor
källa

Detta är en mycket ren och cool helt svart outfit som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta coola utseende kan du bära en svart vindjacka med en vit t-shirt. Koppla ihop dem med svarta nylonlöpningsshorts. För skorna, använd bara ett par svarta och vita löparskor för att slutföra kläderna på ett rent och snyggt sätt.

Vit kort linne med kungsblå och rosa vindjacka

vit kort linne med kungsblå och rosa vindjacka
källa

Detta är en mycket iögonfallande sportig outfit som är fylld med chockerande och vintage färger. För att skapa denna fantastiska outfit som är helt enkelt rolig kan du bära en vit crop top med en kungsblå och en chockerande rosa windblock byxjacka. Använd vita sneakers och en rosa basebollkeps för att uppnå utseendet.

Röd och grå vintage windbreaker & matchande löparshorts

röd och grå vintage windbreaker och matchande shorts
källa

För att skapa det iögonfallande, glödande utseendet, här är vad du kanske vill göra. Bär en vit t-shirt med en ljusröd och gul grafisk vindjacka. Kombinera dessa bitar med en matchande röd nylon vindjacka. Bär vita vintage lågt löparskor för att skorna ska komplettera utseendet.

Rosa sportjacka med blå vindbyxor

rosa sportjacka med blå vindjacka
källa

För att uppnå denna härliga rosa och blå look kan du bära en vit t-shirt med en rosa vindjacka. Kombinera den med en blågrön, tunn vindjacka. För skorna, ha ett par vita löparskor med låg topp för att fylla på det coola utseendet.

Här är windbreakerbyxans outfitidéer som får dig att se riktigt bra ut. Testa dem och krydda dina löpar- och gatukläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*