Hur man bär vidbyxbyxor

Hur man bär vidbyxbyxor

Om jag inte bär kjol eller klär mig 9 av 10 dagar bär jag antingen skinny jeans eller pojkvänjeans. Jag tror att det finns många människor som också är så. Jag gör det bara för att jeans passar fantastiskt med andra saker som blazers, crop tops, pojkvänströjor, t-shirts. Men på en dag när jag är mer kreativ, leker jag ofta med mina vidbenbyxor och resultatet är ofta förvånansvärt bra. Du kan bära byxor året runt. I det här blogginlägget kommer jag att dela med dig några av de bästa outfitidéerna som kan hjälpa dig att se fantastisk ut.

Plädade nakenrosa byxor med vit axelbandslös topp

plisserade byxor med rosa vidben
källa

Jag börjar med en sommar- och vårdräktidé. När du bär en vit off shoulder-topp med nakna rosa vidbyxor och matchande sandaler ser du väldigt uppfriskande och vacker ut. Denna outfitidé kan verkligen betona skönheten i dina nyckelben.

Ljusgrå byxa med vit tröja med hög hals

grå breda byxor och vit tröja
källa

Om du vill klä dig ut som en minimalist, prova den här outfitidén genom att para ihop en höghalsad vit tröja med ljusgrå byxor med vida ben. Bär ett par vita eller benvita klackar för att slutföra denna rena och vackra outfit.

Vinröd byxbyxor i slips med svart crop topp

bruna knytbältesbyxor med skördtopp med breda ben
källa

Uttråkad med populära färger? Vad sägs om att vi försöker spela med den burgundiska komplexa färgen? Det fungerar bäst när du parar ihop de vinröda byxbyxorna med en svart crop top. Observera att byxor med hög midja vanligtvis passar underbart med en crop top. Du kan se längre och smalare ut med denna outfit. Använd klackar så att dina ben ser ännu längre ut.

Gröna vidbenbyxor och grå stickad tröja

gröna byxor med vida ben, stickad tröja outfit
källa

När det gäller en färgkombination som får dig att se flickan bredvid, måste det vara en kombination av grönt och grått. Denna outfitidé med gröna byxor med breda ben och en grå stickad tröja får dig att se bedårande och otroligt attraktiv ut. Denna outfitidé måste vara min favoritidé med breda ben på den här listan.

Grå byxa med kall axelblus

grå kall axelblus vädjade för byxor med breda ben
källa

Jag har delat många intressanta idéer där toppen och botten är kontrasterande färger. Med denna outfitidé kan du se att färgmatchande toppar och byxor med breda ben också kan fungera, men skapa en helt annan stil. Kombinera matchande byxor och den kalla axelblusen med vita klackar. Det blir lite ”för mycket” när du bär skor som har exakt samma färg.

Mörkblå shorts med grå t-shirt

Mörkblå, korta byxor med vida ben
källa

För ett mer avslappnat utseende kan du helt enkelt bära mörkblå byxor med en grå t-shirt. Ett par svarta eller marinblå sandaler kommer att komplettera denna minimala outfit.

Randiga byxor med svart topp med hög hals

randiga vidbenbyxor, svart crop topp
källa

Förutom enfärgade färger är ränder också bra för byxor med breda ben. Koppla ihop en svart topp med hög hals med vita vidbyxor och svarta ränder för ett mer unikt och konstnärligt utseende.

Blommiga byxor med vida ben och vit blus med kall axel

Breda benblommbyxor, vit blus med kall axel
källa

Många vet att blommönster passar bra till kläder. De ser fantastiska ut med breda byxor också, men du måste bara veta hur man stylar dem. Bär en vit kall blus med blommiga byxor och svarta sandalklackar för en energisk och vacker look. Tillbehören är också viktiga. Prova stora örhängen och ett långt, snyggt halsband.

Vita byxor med vid midja och vida ben och matchande crop top

alla vita byxor med hög midja och vida ben
källa

Jag är en av de människor som älskar att klä svart och mörkt då och då. Jag tror att jag har sett för många filmer som gör att den ”mörka sidan” ser för cool ut. Hur som helst, det är också väldigt häftigt att klä sig i vitt då och då. När det gäller helt vita outfits är det en klassiker att ha på sig en vit crop top med vita vidbyxor och vita sandaler. Åh, och en vit påse också.

Svarta blommiga byxor med svart tröja

svart tröja blommiga byxor med vida ben
källa

Här är ett annat sätt att bära blommbyxorna. Försök att bära en svart tröja med en svart tröja. Outfiten ser väldigt bekväm ut och är ändå kreativ.

Svarta byxor med vida ben och vit crop top

Strandbyxor med vida ben och kall axeltopp
källa

Jag nämnde att byxor med breda ben passar alla fyra årstiderna. Denna outfitidé fungerar bra för avslappnade strandsamlingar på sommaren. Koppla ihop de breda byxorna med en vit crop topp eller vit tub topp för att visa lite hud och njuta av sommarvärmen.

Svarta byxor, vit topp och svarta fotkängor

vita toppar svarta byxor vida ben stövlar
källa

Vilka skor bär du med byxor med vida ben? Du kan bära klackar, flats, sandaler och sneakers. Och för ett snyggt vinterutseende kan du också bära stövlar. Svarta fotkängor passar perfekt med svarta byxor och en vit topp.

Svart skinnjacka, nakenbyxor och svart konversation

svart skinnjacka med brett benprat
källa

Den svarta skinnjackan är som den bästa vänen till svarta vidbenbyxor. Att sätta ihop dem ofta får dig att se sval och mörk ut. För den här outfitidén passar den lite överdimensionerade svarta läderjackan, de nakna byxorna med vida ben och den svarta Converse perfekt tillsammans. Det är en så snygg street look.

Svarta byxor med en jeansjacka

Jeansjacka svarta byxor med vida ben
källa

Om du vill ha något som är en mjukare ton än en svart skinnjacka kan du också se bra ut genom att para ihop svarta byxor med en jeansjacka.

Mörkblå shorts med svart skinnjacka

svart läderjacka mörkblå kortbyxor
källa

Eftersom svart skinnjacka passar så bra med vidbyxor. Jag har ännu inte delat med dig en idé för en läderjackaoutfit. Koppla ihop de marinblå byxorna med en perfekt passande svart skinnjacka för ett snyggt men ändå professionellt utseende. Det är inte bara färgen och strukturen som ser bra ut, kombinationen ”smal topp, bred botten” är tricket som får dig att se lång och smal ut.

Så, jag har delat min lista över idéer med breda benbyxor med dig. Jag hoppas du tycker om det. Om du gillar det här innehållet kommer du sannolikt att hitta mitt blogginlägg om pojkvänjeans också mycket intressant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*