Hur man bär Velvet Blazer

Hur man bär Velvet Blazer

Ofta, när du bär en kavaj, ser du smartare och mer professionell ut. En annan sidofördel är att det kan få dig att se smalare ut. Så om du kan klä dig avslappnad på din arbetsplats är det nästan alltid en bra idé att ha en blazer på jobbet oavsett vad du bär med dig. Ändå kan det bli lite tråkigt att upprepa samma sak fem gånger i veckan. Precis som på jobbet, om du upplever att du upprepar samma sak för många gånger och känner dig uttråkad, ge en liten twist här och där för att göra saker roligare. När det gäller kavajen kan du göra det genom att byta färg eller prova olika tyger. I det här blogginlägget ska jag utforska den senare idén. För att vara mer specifik ska jag prata om hur man bär sammetblazern. Låt oss kolla in några av de bästa outfitidéerna jag har sammanställt åt dig just nu.

Blå sammet kavaj & byxor

blå sammet blazer kostym outfit
källa

Ett av de enklaste sätten att utforma en sammetblazer är att köpa en sammetdräkt så att du inte behöver tänka på vad du ska ha på dig för din rumpa. Använd till exempel en blå sammetdräkt med en vit skjorta med knappar och svarta oxfordskor.

Bourgogne sammet kavaj med svart tröja & jeans


källa

För en mogen och feminin look, överväga denna härliga outfit. Bär en svart tröja med en burgundy sammet kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och spetsiga läderstövlar. En svart stickad halsduk hjälper till att limma alla bitarna perfekt.

Svart sammetblazer med en helt svart outfit

svart sammet blazer helt svart outfit
källa

En intressant egenskap med att ha en svart sammetblazer är att den kan ge extra dimension till en helt svart outfit snarare än att bara förvandla outfit till ett lerigt svart plagg. Använd till exempel den svarta sammetblazern med en svart tröja, svarta skinny jeans och ankelstövlar i läder. För att lägga till lite färg kan du bära en ljusgrå linneshalsduk utan att förstöra hela det svarta och djupa temat.

Svart kavaj med vit turtleneck och jeans

svart sammet blazer vit turtleneck tröja
källa

Kombinera en svart sammetblazer med en vit passformad turtleneck för en elegant, avslappnad outfit. Lägg till ett par rippade skinny jeans och svarta ballerinaskor i ekvationen.

Använd den med en vit t-shirt och svarta skinny jeans

svart sammet blazer vit t-shirt outfit
källa

Om du är ett fan av kavajer, borde du redan veta att när du bär en kavaj med en street outfit av t-shirt och jeans, kan du ofta ha ett smart Silicon Valley-utseende utan att försöka. Naturligtvis försöker alla under ytan så hårt att uppnå något. Hur som helst, denna outfit består av en vit t-shirt, svarta skinny jeans och vita sneakers. Fram till denna punkt ser klädseln okej ut, men inget intressant. Om du bär en svart sammetblazer kan den omedelbart ta den till en helt ny nivå.

Tvådelad uppsättning bestående av en röd sammetblazer och kjol

röd sammet blazer kjol outfit
källa

Här är en annan outfitidé som innehåller en tvådelad sammet, men den här gången är det en kjol istället för byxorna. Du kan bara bära den röda blazern och kjolen med en svart blus. För skorna rekommenderar jag att du varken bär de röda eller svarta skorna. Det skulle ha sett för snyggt och obekvämt balanserat ut. Jag skulle rekommendera ett par nakna klackar istället.

Bourgogne blazer med grå tryckt t-shirt och smala jeans

Bourgogne-färgad sammetblazer med grått tryck
källa

Som framgår av en tidigare idé fungerar det nästan alltid med en kavaj med en avslappnad street outfit. I det här fallet ser den vinröda kavajen ganska bra ut i kombination med en funky grå tryckt t-shirt, skinny jeans och vita sneakers.

Lång lila sammetblazer med jeanspojkvänskjorta

lång lila sammet kavaj jeans skjorta pojkvän
källa

I de tidigare idéerna är de flesta blazrar jag täckte typiska shorts med kort och smal passform som kan hjälpa dig att se elegant och smal ut. Men om du redan är mager kan du prova den här outfitidén. Jag säger inte att de andra kläderna inte passar dig. Jag säger bara att just denna idé inte kommer att hjälpa dig att se smalare ut. Tillbaka till den kläderna, använd bara en jeansskjorta med en överdimensionerad lila sammetblazer för toppen. Kombinera dessa bitar med svarta damaskar och vita sneakers.

Använd den med en svart linne och rippade jeans

burgundy sammet blazer svart linne
källa

Här är ett mycket avslappnat sätt att forma en burgundy sammetblazer. Använd den med en svart linne och rippade manschetter. Använd ankelstövlar med öppen tå för skor. Om du är intresserad av liknande skor bör du kolla in vårt blogginlägg om stövlar med öppna tå.

Använd en svart kavaj med en vit skjorta och grå chinos

svart sammet blazer vit skjorta grå chinos
källa

Att ha på sig en sammetblazer som affärsdräkt är inte så svårt. Du kan till exempel ha på dig en svart sammetblazer med en vit skjorta, grå chinos och svarta klackar. Alternativt kan du bära en grå pennkjol istället för chinos.

Svart sammetblazer med filthatt

svart sammet kavaj filt hatt outfit
källa

Denna outfitidé är ett konstnärligt och uppfriskande sätt att utforma en svart sammetblazer. Bär den med en jeansskjorta för toppen. Använd manschettjeans med manschetter och svarta knäppta loafers för skinkorna. Lägg till den sista konstnärliga handen genom att bära en svart filthatt. Förresten har vi också ett blogginlägg om idéer för svart filthattkläder som du kanske vill kolla in.

Bär den med en grå tryckt t-shirt och jeans med manschetter

svarta blazerjeans med grått tryck och T-manschetter
källa

Det här är en outfitidé för att visa att en svart sammetdräkt passar bra med en gråtryckt t-shirt, jeans och en låg topp Converse.

Använd den med en vit tryckt t-shirt och skinny jeans

svart sammet blazer vit tryckt t-shirt skinny jeans
källa

Liknar den tidigare idén, även om klädseln ser mycket mer elegant ut när det motsatta ersätts med korta läderstövlar.

Chockerande rosa sammetblazer med läderjackor

chockerande rosa leggings i läder av sammetblazer
källa

Det här är en riktigt iögonfallande outfit. Konceptet är att bära en chockerande rosa sammetblazer med en helt svart outfit bestående av en svart tröja, läder leggings och fotkängor.

Bär den med en rosa blus och burgundy lädershorts

rosa blus röda läder shorts
källa

Det här är en så intressant färgkombination av rosa och vinrött att jag inte visste att det skulle fungera förrän jag faktiskt såg det. Bär en rosa blus med en burgundy sammet kavaj för toppen. För en elegant outfit, komplettera din outfit med burgundy skinnshorts med rosa klackar.

Hoppas att du gillar de idéer som jag just delat med sammetskläder. Dessa underbara kavajer är bara kavajer med en intressant twist. Försök. Det är förvånansvärt lätt att dra av sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*